Koti Uutisia Tutkimus paljastaa eliitin ja kansan mielipide-erot maahanmuutosta

Tutkimus paljastaa eliitin ja kansan mielipide-erot maahanmuutosta

4

The Royal Institute of International Affairs, tavallisemmin Chatham House, on julkaissut tutkimuksen, joka paljastaa valtavan mutta vähemmän yllättävän mielipide-eron maahanmuutosta eliitin ja tavallisten kansalaisten välillä, jotka joutuvat elämään sen haittojen kanssa.

57 prosenttia eliitistä uskoo, että maahanmuutto on ollut hyväksi maalle, mutta vain 25 prosenttia kansasta on samaa mieltä. 44 prosenttia kansasta uskoo maahanmuuton olleen selvästi haitallista, ja vain 24 prosenttia eliitistä on samaa mieltä.

Seuraavassa näemme mielipide-erot EU:sta: eliitti kannattaa jyrkästi, kansa vastustaa yhtä selvästi.

Lähteet: Diversitymachtfrei.blogspot.com, Chatham House

4 KOMMENTIT

 1. Uskomatonta kuinka 54% eliitistä uskoo, että maahanmuutto ei ole pahentanut rikollisuutta. Eli ovat ihan puhtaasti tietämättömiä tai kykynemättömiä ajattelemaan asiasta rationaalisesti. Tai sitten heillä on jokin ihan omanlaisensa käsitys rikollisuudesta? 😀

  Jos jotakuta jäi askarruttamaan, niin eliitin määritelmä oli tässä “individuals in positions of influence from politics, the media, business and civil society at local, regional, national and European levels” ja heitä oli 1800. Tavallisia kansalaisia haastateltiin 10000.

  • “Uskomatonta kuinka 54% eliitistä uskoo, että maahanmuutto ei ole pahentanut rikollisuutta.”

   Melko naiivia Samulilta jos luulet että he aidosti uskovat noin. He vastaavat sen mukaan mitä heidän käsketään vastata.

   • Kuka käskee miten vastata?

    “1,823 respondents (approximately 180 from each country) who were surveyed through a mix of telephone, face-to-face and online interviews”

    Sen verran olen näiden eliittien kanssa jutellut, että on tullut harvinaisen selväksi että he oikeasti uskovat asiaansa, ei siinä tarvita enää ketään käskemään kun pohjatyö on valettu kunnolla. Tässä pisti silmään, että niitä on yli 50%.

 2. Eliitti ei ajattele kuin lompakollaan ja rahallahan ei ole isänmaata. Nämä Soroksen käsinuket pitävät huolen siitä, että “Hei mehän tienataan tällä” ja monen divisioonan vahvuiset turvamies joukkiot sekä panssaroidut autot kaikilla herkuilla. Rupusakki kuolkoon kauppareissullaan silloin kun “kuoleman on aika tulla”.

Comments are closed.