Koti Uutisia Kotimaa Kokoomusnuoret vaativat translakia

Kokoomusnuoret vaativat translakia

7

Kokoomusnuoret ovat lähteneet yksimielisellä päätöksellä mukaan ajamaan translakia. Kokoomusnuorten perustelut lain tukemiselle pohjautuvatkin samaan aatteeseen, johon kokoomus puolueenakin perustuu: yltiöpäiseen individualismiin.

Perusteeksi onkin listattu nimenomaan ”vapausaate”. Toisena argumenttina lain tukemiselle käytetään sitä, että nykyinen translaki loukkaisi ihmisoikeuksia.

Kokoomusnuoret ovat kuitenkin unohtaneet mainita vastapainona ”transsukupuolisten” korkeat itsemurhaprosentit sekä masennuksen ja muut lieveilmiöt, jotka ovat suoraan yhdistettävissä homo -ja transkulttuuriin.

Lähde: Twitter

7 KOMMENTIT

 1. (((Kokoomusnuoret))). Olen jo pitkään sanonut Kokoomuksen olevan Suomen suurin hintti- ja kuraturpapuolue.

  Harkimot ilmeisesti perustavat oman porukan vieläkin rikkaamille, mutta siellä ehkä saatetaan pitää kiinni myös joistakin konservatiivisimmista arvoista. Tai sitten ei: möihän Hjallis areenansakin juutalaisille muiden osakkaiden selkien takana. Saavatkohan vielä uudet omistajat Helsingin kaupungilta (lue: kaikilta muilta veronmaksajilta paitsi helsinkiläisiltä) 300 000 euroa vuodessa tukia, niinkuin Hjalliksen aikana? Taatusti.

 2. Kokoomus yhtä heppoinen kuin sen ajamat asiat politiikassa. Tässä asiassa kaikki EU:n federalismia kannattavat “suomalaiset” ovat samalla viivalla poislukien persut, jotka nyt suunnilleen osaavat käydä hiekkalaatikolla.

  P.S. Hienot nämä uudet sivut.

 3. Katsotaanpa koska valkoisten harrastama heteroseksi mainitaan rikoslaissa rankaistavana tekona. Ei mene kauan tätä menoa.

 4. Ennen vanhaan kutsuttiin näitä ristiipukeutujia selkeästi “transuiksi”. Nyt niille pitää kehittää omat nimitykset, puolueet, lait ja oikeudet. Mietin tässä että onko ne henkisesti niin sairaita että niille eivät käy samat normit kuin meille muille?

  Mietin onko johdettavissa yhtälö jossa seksualisesti poikkeavat ovat mielipiteineen ja vaatimuksineen niinikään poikkeavia?

 5. nykyinen translaki loukkaisi ihmisoikeuksia

  Varmasti loukkaa. Mutta ratkaisu ei ole uusien ja vielä monimutkaisempien säädösten kirjoittelu. Ratkaisu kuvailtuun ongelmaan on yksinkertaisesti tuon nykyisen lain kumoaminen. — Jos laki on väärä, on se kumottava.

  Valtio itse sanoo, että sukupuolen perusteella ei saa syrjiä, mutta kuitenkin merkitsee jokaisen henkilön sukupuolen rekisteriin. — Miksi?

  Käytännössä kaikki sukupuolen määrittämiseen liittyvät “lainsäädännölliset” ongelmat katoaisivat alle 30 vuodessa, jos lopetettaisiin ihmisten luokitteleminen sukupuolen mukaan.

  Sukupuoli on jokaisen yksityinen asia. Se ei kuulu valtiolle mitenkään.

  • Sori. Piti kirjoittamani:

   > nykyinen translaki loukkaisi ihmisoikeuksia

   Kuitenkin käytin vahingossa “blockquotea”. — Oikeastaan näille kommenteille saisi olla erilainen tyylisivu niin, että “blockquote” tuottaisi vain sisennetyn tekstin tai vastaavaa.

  • Minkäs mukaan meidät pitäisi erotella miehiin ja naisiin ellei sukupuolen? Vai tarkoitatko että kaikki sukupuoleen viittaava pitää poistaa/kieltää ja tehdä kaikista jotain hiton metroseksuaaleja tai bi-sellaisia jotka voi harrastaa seksileikkejä kaikkien kaksijalkaisten kanssa talitintistä tikapuihin? Ei kiitos. Olen mies ja aion sellaisena myös pysyä niin kauan kuin henki pihisee.

   Jos joillekin on hiton tärkeää että metro- makro- bi- trans- ja mitä näitä kummallisuuksia onkaan-seksuaaleille pitää olla omat kivat joka asiassa niin perustetaan heille oma valtio vaikkapa nykyisen Israelin paikalle ja annetaan sille nimeksi Transrael.

Comments are closed.