Koti Uutisia Ulkomaat Filippiiniläiset liberaalit julkaisivat hymyilevän kuvan holokaustimuistomerkillä – juutalaiset suunniltaan

Filippiiniläiset liberaalit julkaisivat hymyilevän kuvan holokaustimuistomerkillä – juutalaiset suunniltaan

8
Juutalaiset raivostuttanut Twitter-kuva.

Filippiinien liberaalipuolueeseen kuuluva varapääministeri Leni Robredo ja hänen puoluekollegansa olivat Berliinissä eräässä konferenssissa keskustelemassa demokratia- ja ihmisoikeuskysymyksistä. Oppositiopuolue liberaalien matka Berliiniin tähtäsi inspiroimaan Robredoa hänen työssään tuoda länsimaiset liberaalit arvot Filippiineille. Konferenssin maksoi Friedrich Naumannin säätiö.

Robredo on ollut presidentti Rodrigo Duterten jämäkkäotteisen huumeiden vastaisen sodan ankara kriitikko. Kansainvälinen juutalaisyhteisö on puolestaan kritisoinut Dutertea toimimisesta huumevastaisessa sodassa samoin kuten Adolf Hitler juutalaisten kanssa. Duterten mukaan hänen toimintansa on tervettä ja välttämätöntä.

Berliinissä matkanneet filippiiniläisliberaalit pysähtyivät modernistisen holokaustimuistomerkin kohdalla. Robredon kollega Teddy Baguilat jr julkaisi sitten Twitterissä kuvan, jossa liberaalipuolueen jäsenet hymyilevät kameralle muistomerkin edessä. Vaikka hymyily kameralle on kuvatessa aivan normaalia, juutalaiset raivostuivat iloisesta ilmeestä kuvassa:

– Ette saa ottaa tällaisia kuvia tuon muistomerkin edessä ja hymyillä kuin olisitte jossain muotikuvauksissa. Paikka vaatii vakavoitumista, kunnioitusta ja kyllä, myös surua, eräs kommentti kuuluu.

– Teidän puolueenne ja kannattajanne sanovat, ettei Duterten kannattajien ajatuksia voi hyväksyä ja että heidän toimintansa on epäsopivaa. Mutta te, te olette ilmeisesti ketään kunnioittamattomia ja epäpäteviä, toinen vihainen juutalainen kommentoija kirjoittaa.

Robredo julkaisi tämän jälkeen seuraavan julkisen anteeksipyynnön The Philippine Star -lehdessä:

“Emme halunneet kuvallamme osoittaa pahantahtoisuutta kenellekään. Otan tästä itse kaiken vastuun, ja siksi haluankin pyytää anteeksi kaikilta niiltä, joita kuvamme on loukannut.”

Baguilat jr pyysi puolestaan Twitterissä anteeksi kuvan julkaisua ja sitä, ettei puolue ollut osoittanut muistomerkillä tarpeeksi kunnioitusta väitettyä kuutta miljoonaa holokaustin uhria kohtaan.

Lähde: Asian Correspondent

8 KOMMENTIT

  1. Valheellehan ei voi kuin hymyillä ja parhaimmillaan nauraa, tahattomastikin.

  2. Kaikki beta cuckit hakevat “oikeutusta” jutkuilta ja pyytelevät anteeksi iha mitä vain jos joku vitun ympärileikattu myyrä niin sanoo. Duterten kaltainen alfa uros on oikea mies Filippiineille. Vittujakaan ei anneta eikä makseta.

  3. Jonain päivänä nuokin muistokivet päätyvät kansallismielisen valtakunnan rakennuksiin, tai no veikkaampa että nuokin ovat yhtä kelvottoman onttoja, kuin juutalaisten ainaiset valheet ja holokaustisekoilut. Btw. Dutertella on oikea käytäntö huumediilereitä ja narkkareita kohtaan. Tänne kanssa kuolemantuomio täytäntöön niin huumediilereille kuin pedofiileillekin.

  4. Jos nämä kipapäät olisivat hevosia. Heidät lopetettaisiin hetimiten täysin vauhkoina ja täysin hyödyttöminä kopukoina hyötykäyttöön.
    Kuinkahan monta kertaa israelilaiset sotilaat ovat hörötelleet esim. feissarissa snipereiden ampumien palestiinalaislasten ruumiiden vieressä peukut pystyssä aivan kuten kysymyksessä olisi kaadettu uroshirvi.

  5. Kai ne naureskeli että ihan turhaan on tuhlattu hyvää rakennusmaata kaupungin keskustassa tuollaisille betonimöhkäleille. Kun niiden keskellä ei saanut mennä edes splatteri-sotaa.

Comments are closed.