Koti Uutisia Kotimaa Kokoomuselitisti rikastuu suomalaisten rahapeliriippuvuudella

Kokoomuselitisti rikastuu suomalaisten rahapeliriippuvuudella

7

Kansainvälisen finanssieliitin Kokoomus-etujärjestön lobbari tahkoo muhkeaa tiliä suomalaisten peliriippuvuudella. Kansalaisten sairauksilla rahastaminen vaikuttaa sopivan saumattomasti presidenttipuolueen arvopohjaan.

Kauppalehden mukaan Brysselissä asuva kokoomuslobbari Petri Lahesmaa on saanut huikeita korvauksia työstään rahapeliteollisuuden hyväksi. Lahesmaa on toiminut muun muassa Kokoomuksen 2018 puoluekokouksen puheenjohtajana sekä Euroopan parlamentissa Alexander Stubbin avustajana.

Suuret puolueet muistavat uskollisia renkejään erilaisilla lihavasti palkatuilla ja valtion kustantamilla luottamustehtävillä, viroilla sekä suojatyöpaikoilla. Kauppalehden mukaan Lahesmaa nauttii 113 000 euron vuosipalkkiosta hyvitykseksi työstään Suomen rahapelimonopolin vuoksi.

Lahesmaa saa toisin sanoen toistasataa tuhatta euroa veronmaksajille kuuluvaa rahaa vuodessa, koska hän puolustaa perheitä, yrityksiä ja ihmiskohtaloita tuhoavaa uhkapelisektoria. Tutkimusten mukaan Suomessa asuu yli 120 000 rahapeliongelmaista ja heidän määränsä on kasvussa.

Syyllisiä peliongelmiin ovat erityisesti poliitikot ja lobbaajat, jotka ajavat uhkapelisektorin etua yhteiskunnassa. Kauppalehden mukaan Kokoomuksen kanta Lahesmaan toiminnan eettisyyteen on selkeä: Hänestä on povattu jopa seuraavaa puoluesihteeriä.

Lähteet: Kauppalehti, Peluuri

7 KOMMENTIT

 1. On ihmeellisiä toimia mitä kehdataan työksi vielä kutsua.Pahinta näissä vastaavissa tapauksissa on tuo verovaroin tapahtuva palkan maksu.Ei ole mikään ihme mikä hinku monilla on politiikan epämääräiseen maailmaan.Kun saa jalkansa oven väliin niin rahakkaat suojatyöt seuraavat toisiaan

 2. Rahapeliautomaatteihin pitäisi parin vuoden päästä tulla Veikkauskortti pakolliseksi, jolla yritetään estää ongelmapelaaminen.

  • Kannatat järjestelmää, joka perustuu kyttäykselle ja valvonnalle?
   Jos ihminen on niin tyhmä, että laittaa vähät rahansa johonkin pelimasiinaan, niin siinähän laittaa.

   • Veikkauskortin tarkoitus on varmistaa, ettei pelaaja ole holhouksenalainen. Tämän jälkeen on pelaajan omalla vastuulla osaako olla pelaamatta tai lopettaa ajoissa. Onko ajokorttivaatimuskin autoillessa mielestäsi turhaa holhousta?

    • Jos ihminen on niin tyhmä, että pelaa rahansa johonkin automaattiin, niin todennäköisesti hän toimii muillakin osa-alueilla elämässään todella typerästi.
     Mikä vertauskuva ajokortti on?
     Kun ajat autolla, niin mahdollistaako se ajokortti lompakossasi seurannan?

 3. Kysymys:

  -Miksi viranomaiset haluavat massatuoda levottomia väkivaltatekoihin taipuvaisia rikollismielisiä kotimaahamme?

  Vastaus:

  -Koska päättäjät pyrkivät miltei poikkeuksetta siihen että alamaisensa olisivat heidän kaltaisiaan.

 4. Jahve sais tulla ja pyyhkästä tulvalla tämän läpi mädän järjestelmän. Sionistit ovat suoraan sanoen tuhonneet planeetan.

Comments are closed.