Koti Uutisia Ulkomaat Trump uhkasi Irania sotilasiskuilla maan kulttuuriaarteisiin

Trump uhkasi Irania sotilasiskuilla maan kulttuuriaarteisiin

16
Muinaisen Persepoliksen rauniot Iranissa.

Yhdysvaltain sionistipresidentti Donald Trump ilmoitti sosiaalisessa mediassa 5. päivä tätä kuuta, että Amerikalla on listallaan 52 iranilaista kohdetta mihin iskeä, joista osa on erittäin tärkeitä iranilaisille ja heidän kulttuurilleen.

Kulttuurimonumenttien tuhoaminen on sotarikos ja Trumpin ilmoitus saikin monet sosiaalisessa mediassa vertaamaan häntä Isikseen, Talebaniin ja muihin jihadistiryhmiin, jotka ovat Lähi-idässä tuhonneet ikivanhoja kulttuuriaarteita puskutraktoreilla ja räjähteillä.

Moni iranilainen on vannonut puolustavansa näitä kulttuuriaarteita, joita pidetään korvaamattomina kansallisen identiteetin symboleina, jotka ovat kestävämpiä kuin mitkään poliittiset ideologiat.

“Sodan koittaessa meidän kaikkien on mentävä ja taisteltava. En ymmärrä miksi kukaan ajattelisi, että hänellä ei ole velvollisuutta puolustaa perintöä, joka oli olemassa kauan ennen tätä establismenttia ja tulee olemaan sen jälkeenkin.” Sanoi 22-vuotias Poyan Teheranista.

Lähde: Bloomberg

16 KOMMENTIT

 1. No mutta kulttuurin tuhoaminenhan on ollut aina ykkösprioriteetti talmudisteilla ja Trumphan vain toimi näiden kulttuurintuholaisten “puhuvana päänä”.

  Kulttuuria tuhotaan kokoajan ja kaikkialla esim. roskaviihteellä ja roskakulttuurilla, mutta välillä kulttuuria voidaan tuhota myös vaikka pommittamalla. Toisessa maailmansodassa talmudistien johtamat liittoutuneet kohdistivat usein pommituslentonsa nimen omaan juuri kulttuurikohteisiin Saksassa, Ranskassa, Italiassa ja muualla Euroopassa…

  • Trump vain tanssii kuten on pakko, koska esimerkiksi “oikeudenkäynnit” väitetystä vaalivaikuttamisesta.

   Samalla jutskujen Facebook, Twitter, Google, Youtube, plus laaja kenttä valtamediaa bannaavat, sensuroivat, varjobannaavat, kieltävät päästämästä julkisuuteen ja mustamaalaavat kaikkea mikä ei ole Demokraatti-puolueen deep-state -paskojen mielestä heidän puolueensa kannatusta lisäävää.

   Trump joutuu tottelemaan Knessetiä jotta hänen 2020 -vaalejaan ei sabotoida vieläkin pahemmin kuin nyt tehdään.

   Eikä näitä mainittuja Googlea jne. olla haastamassa oikeuteen vaalivaikuttamisesta, vaikka siitä on erittäin vahvat näytöt. Myös Suomessa. Alla mainittu vain yksi miljoonista kerroista kun Google ja muut jutskupaskat ovat sensuroineet vääriä mielipiteitä, ja selittäneet tekosiaan parhain päin:

   60 Minutes -ohjelmassa näytettiin asiasta dokkari:

   “A new report by 60 Minutes has found that more than 300 advertisements released by Donald Trump’s 2020 presidential campaign have been removed by Google and its associated video platform YouTube, proving once again that Google CEO Sundar Pichai lied to Congress about his company’s ongoing censorship agenda.

   Reporters from CBS say they were unable to identify precisely why Google is removing Trump’s ads, other than to discriminate against the president and his efforts to win reelection in 2020. As is usually the case, Google and YouTube provided no information whatsoever to explain how or why Trump’s ads in any way violated its terms of service, suggesting that it’s merely a malicious vendetta.”

   https://evilgoogle.news/2019-12-04-google-youtube-election-fraud-banning-trump-ads.html

   HUOM!!!

   Googlen perustajat ovat jo jättäneet googlen, ja antaneet korporaation IHMISKUNTAA VIHAAVILLE FASISTI-TEKNOKRAATEILLE!

   https://evilgoogle.news/2019-12-04-google-founders-larry-page-sergey-brin-step-down.html

   Googlen isäntäyhtiö Alphabet on hankkinut myös bioteknologiaa…

   “Google also recently announced that it’s getting into the medical records business as part of an Orwellian program known as “Project Nightingale.”

   With the help of a medical group known as Ascension, Google is reportedly amassing the medical records of tens of millions of patients across 21 states, all of which will be compiled into Google’s own private databases, where artificial intelligence (AI) systems will..”

 2. Nuo muinaisjäänteet kuten vaikka Persepoliksen rauniot, joiden seinissä on väitetty olevan ensimmäisiä säilyneitä kuvia ns. natsitervehdyksestä tai kauniimmin sanottuna roomalaistervehdyksestä, ovat arjalaisten persialaisten tekosia, ei nykyisin maata asuttavien arabien. Kun arabit valtasivat Iranin niin hekin tuhosivat tieltään kulttuuria.

  Mutta ei sitä lisääkään pitäisi enää tuhota. Iranin virkamieskunnassa on vielä aitoja arjalaisia jotka voisivat fenotyypiltään mennä täysin eurooppalaisesta. Näkyviksi johtohahmoiksi vain on valittu henkilöitä joihin arabit voivat helpommin samaistua.

 3. On kyllä niin huvittava tämä koko III maailmansota -meemi. Olen vilkaissut MV:tä ja siellä julkaistaan jonkun hiekkaneekeritytön Twitter-viestejä. Melkoinen poliittinen asiantuntija kyseessä — siis joku iranilainen pikkutyttö. Varmaan paikallinen down-Greta.

  Tämä koko juttu on yksi iso vitsi ja PR-tempaus. On Facebook-sivuilta kaapattuja kuvia ynnä viestejä, Twitter-uhkailuja sekä analyysejä kaikenmaailman some-sankareilta ympäri maailmaa. Ei voi kuin nauraa. Paitsi minua ei naurata näin huono huumori.

  No, odotellaan josko ne pommit ja ohjukset pian paukkuisivat. Olisihan se ihan jännää.

  • Ei pidä käyttää noin halventavaa nimitystä jos tarkoitit ns. Syrian Partisan Girl nimellä twiittavaa. Hän on kova misu. Todella asiallista settiä.

  • Jep, Twitter- ja Facebook-sota. Vittu mitä pelleilyä. Losauttakaa nyt se atomipommi — jos niitä edes on olemassa.

  • Syrian girlin jutut ovat yleensä hyvin informatiivisia, vaikka joskus liikaa Putiniin kallellaan

Comments are closed.