Koti Uutisia Kokoomuksen kuntavaaliehdokasta syytetään seksiviestien lähettämisestä alaikäiselle

Kokoomuksen kuntavaaliehdokasta syytetään seksiviestien lähettämisestä alaikäiselle

7

Suomalaista hip hop -artistia Jussi Karvosta, taiteilijanimeltään Majuri, syytetään sosiaalisessa mediassa seksiviestien lähettämisestä alaikäiselle tytölle. Karvonen on itse tapahtuma-aikaan ollut 32-vuotias. Hän oli kokoomuksen kuntavaaliehdokkaana viime vaaleissa.

“Majurin” lähettämissä Facebook-viesteissä hän kertoo haluavansa “nussia” itseään 15 vuotta nuorempaa tyttöä sekä tahtovansa “nuolla pillua ja perseenreikää”. Hän myös toteaa itse olevansa pedofiili ja joutuvansa vankilaan viestiensä vuoksi. Hän pyytää lisäksi kuvia tytön takapuolesta ja rinnoista, kehuu sukupuolielimensä kokoa sekä vonkaa toistuvasti seksiä. Viestit on siis selvästi kirjoitettu siinä ymmärryksessä, että niiden kohteena on alaikäinen.

Majurina tunnetulla artistilla on kappaleissaan eri suoratoistopalveluissa yhteensä useita miljoonia kuuntelukertoja, mutta valtamedia ei ole kuitenkaan nostanut häntä esille viestien esille tulon jälkeenkään.

Aikaisemmin mies tunnettiin taiteilijanimellä Majakka. Tuolloin hän teki kappaleen nimeltä “Mee vetää käteen”. Olisi kenties ollut hänen itsensäkin kannalta fiksumpaa hänen omia lyriikoitaan mukaillen “vetää käteen” sen sijasta, että seksuaalisesti ahdistelee itseään toistakymmentä vuotta nuorempia alaikäisiä tyttöjä.

Alla “Majakan” kappale, joka esittelee hänen musiikillisia taitojaan sekä yleistä tarvetta suomalaisella musiikkikartalla.
Lähde: Nykysuomi

7 KOMMENTIT

  1. Käytös on yhtä huonoa kuin ´´musiikkikkin´´ Hyi helvetti mikä ukko.

  2. Jaa… Tätäkö se Kokoomuksesta käytettävä “lisuke” “Kyky -puolue” sitten tarkoittaakin? Tuo pipo on muuten “väärässä päässä”, vaikka siihen on oikein kirjailtu “ohjekin”, “minne” se pitää laittaa.

  3. Kokoomushan on juuri hyväksikäyttäjien ja narsistien puolue.

  4. Miksi nuo edes vaivaituvat vastaamaan sille? Joku itsensä pihalle narkannut hörhö.

Comments are closed.