Koti Uutisia Kotimaa Kohti Vapautta! julkaisi esittelytekstin saksaksi

Kohti Vapautta! julkaisi esittelytekstin saksaksi

0

Kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike julkaisi verkkosivuillaan esittelytekstin myös saksaksi. Teksti on nyt luettavissa liikkeen kotisivuilla yhteensä yhdeksällä vieraalla kielellä.

Kannustamme lukijoita levittämään esittelytekstin käännöksiä ulkomaisille tovereille ja alustoille, jotta tietoisuus suomalaisesta kansallissosialismista leviää kansainvälisesti.

Alla samainen esittelyteksti suomennettuna:

Kohti Vapautta! on suomalainen kansanliike, joka on syntynyt samannimisen itsenäisyyspäivän mielenosoitusperinteen ympärille. Kansallissosialistisia Kohti Vapautta! -marsseja on järjestetty vuodesta 2016 lähtien vastalauseena suomalaisuuden tulevaisuutta uhkaavalle väestönvaihtopolitiikalle sekä ulkomaalaista rahaa kumartavalle poliittiselle eliitille. Joka joulukuun 6. päivä suomalaiset kansallissosialistit marssivat Helsingin kaduilla ja toivotamme tervetulleiksi mukaan myös kaikki ulkomaiset toverit, jotka allekirjoittavat arvomme.

Vaikka Kohti Vapautta! alkoi vuotuisena marssina, se on sittemmin kehittynyt ympäri vuoden toimivaksi kansanliikkeeksi. Itsenäisyyspäivän tulee olla huipentuma peräänantamattomalle ja tavoitteelliselle työlle, jota tehdään vuoden jokaisena päivänä Suomen jokaisessa osassa.

Olemme tekijöiden liike, sillä uskomme, että propaganda ja toiminta tukevat toisiaan. Poliittinen analyysi on voimatonta, elleivät kansallismieliset uskalla seistä kaduilla puolustamassa asiaansa. Siksi kutsumme mukaamme kaikki toverit, jotka tietävät, että on aika siirtyä sanoista tekoihin!

Nähdään Helsingissä 6. joulukuuta!