Koti Uutisia Ulkomaat Tunnettu black metal-artisti julistautui ”anti-antifaksi”

Tunnettu black metal-artisti julistautui ”anti-antifaksi”

18

Black metal-musiikkipiireissä varsin tunnetun puolalaisen Behemoth-yhtyeen perustaja Adam ’Nergal’ Darski julkaisi Instagram-tilillään kuvan paidasta, jossa teloitetaan antifasisti. Lisäksi siinä on teksti ”kill them – show no mercy – fuck antifa”.

Behemoth-yhtye ei ole poliittinen yhtye eikä osa kansallissosialistista black metal-skeneä (NSBM). Ilmeisesti Darski on kuitenkin kyllästynyt tilanteeseen, jossa black metal-skenen ulkopuoliset kulttuurimarxistit pyrkivät ohjailemaan eri bändien toimintaa oletettujen ”natsiyhteyksien” vuoksi. Äärivasemmiston elintila kyseisissä piireissä on kuitenkin hyvin marginaalista, eikä boikotteja vaativat henkilöt itse yleensä edes kuuntele mustaa metallia. Tämä onkin luonut terveen vastareaktion black metal-piireissä.

Myös Suomessa monet ovat havainneet äärivasemmiston kiristysyritykset muusikkoja kohtaan. Nyt julkisuutta saanut paita onkin suomalaista käsityötä: sitä saa ostettua Horror Shop-kaupasta tämän linkin kautta.

Lähde: Nordfront

18 KOMMENTIT

 1. Totaalista supporttia myös tuolle Horror Shopille, jonka omistaja lienee kansallismielinen ainakin tästä myyntiartikkelista päätellen. Ostakaa sieltä jos löydätte jotain mielenkiintoista valikoimasta.

 2. Politiikka ylipäätään aiheuttaa vastemielisyyden puistatuksia, mutta iso peukku tälle!
  Kansallismielisyys tuntuu tätä nykyä olevan kauhea kirosana; jos olet esim syntyperäinen Suomalainen Suomessa ja ylpeä sukujuuristasi, niin on oltava hyvin hiljaa ettei joku vaan pahoita mieltään..

 3. Jakakaa tähän linkkejä ja sivustoja kansallismielisille kaupoille. Itse olen ainakin tilannut Crossroad kaupasta kun siellä myydään Thor Steinarin vaatteita ja Mala Srpska Prodavnica:sta serbiasta. Kultaisen Aamunkoiton nettikauppa on vissiin kaatunut? Pari muutakin klassikkosivustoa on pistetty matalaksi tai sitten en tiedä nykyistä osoitetta? Horror shopista pitää myös ostella pari paitaa lähiaikoina 🙂

  • Thor Steinarit valmistetaan suurelta osin Turkissa. Noi muut kenties Kiinassa? Jos haluaa olla mahdollisimman kannattamaton globalistisille suuryrityksille, niin kannattaa jättää lapselliset skenevaatteet hankkimatta ja ostaa käytettyjä vaatteita harkiten.

   • Daily Stormerissa oli joskus puhetta että muka Steinarin vaatteita tehtäisiin saudi-arabiassa yms mutta se on debunkattu tietääkseni? Yhdessä Ferus Finnumista ostamastani paidassa lukee “made in china” vaikka on Steinarin vaate mutta ei se minua haittaa. Tuo serbian kauppa niin ainakin omissa releissäni lukee “made in srb”. Kyllä käytän ihan normi vaatteita mutta on ihan mukava omistaa edes jonkin verran väärinajattelun vaatteita.

    • Lonsdale, Dr. Martens, NPS, Fred Perry, Hooligan — noita tuli nuorempana käytettyä. Fred Perryä alkoi näkyä kaikennäköisillä hesan pelleillä jossakin vaiheessa…

     • Niin, ja Alpha Industries, tietty. Sekin valitettavasti Zalandon ymv. ansiosta päätynyt pillihousujen ja muiden hesan cuckien pukimeksi.

     • Martin listaamat merkit eivät vain ole kansallismielisten omistamia brändejä.

     • Kalle — Väittikö Martti jossakin niin? Tuntui olevan ennemminkin yleinen huomio asiain tilasta tuo kommentti. Tuttuja merkkejä listassa oli itsellenikin. NPS:t tehdään ainakin käsityönä Briteissä. Otaksun että Dr. Martenseista voi sanoa saman.

     • No tässä oli puhe kansallismielisistä brändeistä. Dr Martensit valmistetaan kiinassa, on valmistettu jo pitkään.

    • Joskus kysyin Crossroadista, että missä TS:n vaatteet valmistetaan. Vastaus oli, että Turkissa. Luotin yrityksen sanaan enkä alkanut tarkistamaan asiaa sen enempää.

  • Esim European Brotherhood, Pivert, Ansgar aryan nyt tulee alkuun mieleen. Onhan näitä vaikka kuinka paljon muitakin. Mielummin ostan toverilta kuin joltain muulta.

    • Pivertillä on hieman kasuaalimpaa eli tyylikkäämpää vaatetta, ainakin omaan silmään näyttävät hyviltä.

   • European Brotherhoodin vaatteille iso peukku, mukavia pitää päällä ja ovat tyylikkäitä.

 4. Tätä uutista on hyvä peilata sitä taustaa vasten, että aikanaan Nergal katkoi välinsä Puolan NSBM-porukoihin (Graveland, Fullmoon yms.) juurikin “natsismin” takia. Mutta hyvä että ihmiset oppivat ja kehittyvät 🙂

  • Moni tekee virheitä elämässään, mutta virheistä voi oppia. Ja ehkä kyse on siitä tosiasiasta, että skenen ulkopuoliset kommarit ampuvat itseään jalkaan yrittäessään määrätä BM-väkeä heidän tekemisissään, mikä aiheuttaa vastareaktion.

Comments are closed.