Koti Uutisia Kotimaa Kirkko & Kaupunki rinnastaa Sanna Marinin Jeesukseen

Kirkko & Kaupunki rinnastaa Sanna Marinin Jeesukseen

17
Viihdeuutiset

VIIHDEUUTISET Kulttuurimarxistinen Kirkko & Kaupunki -lehti (K & K) herätti alkuviikosta suurta huvitusta rinnastamalla uuden pääministerin Sanna Marinin Jeesukseen. Valtamedian mukaan naisvalta suurten suomalaispuolueiden johdossa tulee johtamaan uuteen ”tasa-arvon” kulta-aikaan, vaikka naispoliitikot ovat todellisuudessa tehneet perinteisesti aivan yhtä korruptoituneita päätöksiä kuin miehetkin.

K & K:n mukaan ”Sanna Marinissa toteutuu tasa-arvo, johon Jeesus haluaa vapauttaa kaikki miesvallan taakse jäävät naiset”. On kuvaavaa, että kulttuurimarxistit jatkavat miesvallasta valittamista samalla, kun he iloitsevat historiallisen suuresta naispuoluejohtajien määrästä.

K & K näkee yhteyden Sanna Marinin nousun sekä Luukkaan evankeliumin välillä. Marinin nousu valehtelusta kiinni jääneen Antti Rinteen paikalle kuvastaa lehden mukaan tilannetta, jossa Jeesus paransi ”Saatanan siteissään pitelemän” synagogassa työskennelleen naisen ja vaati tälle oikeutta levätä sapattina.

Loppua kohden teksti yltää hurmoksellisuuteen tavalla, johon vain kulttuurimarxistit kykenevät: ”Toisin sanoen, miesvalta ei kumpua miesten ilkeydestä vaan itse paholaisesta. Kaiken muun pahan lisäksi hän on vääristänyt Aadamin ja Eevan kumppanuuden alistamiseksi. Niin syvältä sikiää ikiaikainen epätasa-arvo. Sitä ei pyhitä vakiintunut kulttuuri, pitkät perinteet tai muut ihmisten keksimät sapatit.”

Kuten kansallismieliset usein sanovat, kulttuurimarxismista on tullut länsimaiden uusi uskonto. K & K todistaa väitteen pitävän paikkansa 2019 paremmin kuin koskaan aiemmin.

Lähde: Kirkko & Kaupunki

17 KOMMENTIT

 1. Kaukana Jeesuksesta! Herra siunaa ja varjele meitä tältä kurimus hallituksen synkiltä teoilta suomalaisia ja suomalaisuutta vastaan.

  • Ei tässä nyt paljoa Jeesukset ja herrat auta, kansan on herättävä, mentävä kaduille ja noustava vastarintaan kansanpetturihallitusta vastaan. Rikolliset vallanpitäjät on syrjäytettävä! Kansan olot tulevat vaan pahenemaan ja tyytymättömyys tulee kasvamaan äärimmilleen, kunnes vääjäämätön tapahtuu – korruptoitunut, mätä ja pakkomonikulttuurinen poliisivaltio, Suomalaisia vihaava ja kansainvälistä rahavaltaa palvova kapitalistinen ja ääriiliberaali ”demokratinen oikeusvaltio” eli nykysysteemi on tullut tiensä päähän.
   Eläköön Vallankumous!
   Eläköön Voitto!

   • Toivottavati mahdollisimman pian on marsseja tarjolla kansalle.

    Tungin tuossa Helsingin Sionisteja takkaan ja on se vain sellainen paskalehti ettei pahemmasta väliä. Ne sisäsivujen pääkirjoitukset ja muut ovat kyllä sellaista jöötiä… Ensin sivulla kaksi pläjäytetään että maahanmuuttajia on pakko ottaa, jotta eläkkeet maksetaan. Siis tutkimustenkin mukaan on todettu virallisesti etteivät nämä irakilaiset, somalit ja afgaanit työllisty lainkaan, mutta sikiävät kuin kanit kuitenkin. Ei taida meidän vihermätäporukan aivokapasiteetti riittää moisen korkeamman matematiikan ymmärtämiseen: maamme tulee vääjäämättä tuhoutumaan.

    Muutama neekeri päätyy siivoojaksi ja muihin matalan palkan hommiin. Näistä ole mitään hyötyä Suomen eläkesysteemin turvaamiseksi. Uskonkin että aivan pian tullaan näkemään ilmoitus siitä, että eläkkeitä ei enää kantasuomalaisille tulla maksamaan. Pystyvät taatusti tekemään tämän jonkin kansainvälisoikeudellisen velvoitteen nimissä — jotka tunnetusti menevät jopa perustuslakimme ohitse.

    Sitten sivulla kolme jatketaan että ei se (valkoisen) Suomen populaatio tästä lisäänny. ”Kaikista vähiten väkisen sitä kannattaa yrittää”, kuten (((HS))) ulosti. Kiroan jokaisen, joka tuota myrkkylehteä sponsoroi. Törkeä, saastainen propagandalehti! Jokainen sen parissa leipänsä ansaitseva oleva joutukoon helvettiin!

    • Kaikki maakuntienkin sanomalehdet ovat samaa paskaa. Toitotetaan ”virallista totuutta ja vasemmistolaisuus nousee viimeistään pääkirjoituksessa esiin.

 2. Sanna Marin aloitti uransa pääministerinä rikkomalla tasa-arvolakia eli hänen hallituksessaan on miehiä vähemmän kuin lain vaatimat 40 prosenttia.

  • Olen miesvaltaisella alalla töissä. Meillä on yksi nainen n. kolmenkymmenen porukassa. Saa ihan samaa liksaa kuin me muutkin. Ovatkohan suvakit ja muut mätäpaavassarit unohtaneet ammattiliitot ja työehtosopimukset? Aika jännää.

   Ja eduskunnassahan tulisi olla 100 neekeriä/kamelikuskia. Mitä hiton tasa-arvoa se muuten on!

 3. Eipä Jeesuksen maalliset vanhemmat olleet Maria ja Saara tai Jooseppi ja Aavram, mutta mistä sitä tietää kun Marjaana Toiviaisen johtama uusi moniarvoinen monikulttuurinen sukupuolineutraali raamatun käänöskomitea laitetaan pystyyn.

   • Ei sillä ole enää merkitystä, klikkaillaanko is-linkkejä vai ei, kuoleva media. En näe enää kenenkään ostavan tätä lehteä kaupoista, mutta aina vaan niitä on kasapäin jakelussa. Juutalainen ilmeisesti rahoittaa niiden painamista näytille uskotellakseen, että menekki on hirmuinen? Tappiolla koko konserni, mutta ”hyvää” propagandavälinettä täytyy pitää pystyssä vaikka väkisin.

 4. Kirkon yksi tavoite on järjestää niin että kansalaiset kärsivät arjessaan. Miksi? Koska hyvin voiva ei (harvoin poikkeuksin) halua kuulla papin puheita.

  Islamin vyöry Suomeen palvelee kirkkoa, sillä seurakunta kärsii, ja hakee turvaa kirkosta, ja raha virtaa taas.

 5. ”Tasa-arvon” ”kulta-aika”?

  Kohta kyllä paska roiskuu! ¦D

  Toivottavasti ne isot massat tässä maassa heräävät pian paskan hajuun myös.

 6. Mitä Raamattu taas tällaisista hallitsijoista sanoo:

  Jes. 3:12 Minun kansani käskijät ovat lapsia, ja naiset sitä hallitsevat. Kansani, sinun johtajasi ovat eksyttäjiä, he ovat hämmentäneet sinun polkujesi suunnan.

 7. Noin ne kulttuurimarxilaiset tekevät myyrän työtä romuuttaakseen kirkon instituutiona, koska se on niin sanotusti rauhaa yllä pitävä instituutio ja niin muodoin marxilaisuuden etenemisen vihollinen. Onneksi erosin kirkosta jo ajat sitten, eikä näy olevan tarvetta liittyä uudelleen edelleenkään. Ei ainakan ennen kuin marxilaiset mätäpaiseet on puhkaistu. On melkoista alamisten niskaan kuseksimista alkaa väittämään muka pahaista punikkia, joka siis haluaa eroon eritoten kristinuskosta keinolla millä hyvänsä, muka joksikin muuksi mitä se todella on. Kirjoittaja tyhmyykksissään paljastaa ajatuksensa ja myyrän työnsä kirkossa.

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here