Koti Artikkelit Itsenäisyyspäivän puhe eliitin yhteydestä pedofiileihin ja ihmiskauppaan

Itsenäisyyspäivän puhe eliitin yhteydestä pedofiileihin ja ihmiskauppaan

8

Kansallinen Vastarinta julkaisee mielenosoitusvideosta litteroidun Petri Nordmanin pitämän 2019 itsenäisyyspäiväpuheen. Puheessa muistutettiin, että Suomen korkein valtaeliitti Linnan juhlien isäntiä myöten on sotkeutunut muun muassa pedofiili- ja ihmiskaupparinkeihin. Ainut ratkaisu rappioon on vallankumous.

ip193

Kansallissosialismi on taistelua korruptiota vastaan. Se on myös taistelua kunniallisen elämäntavan suojelemiseksi eliitin tukemalta rappiokulttuurilta. Olemme liittyneet tänään tälle marssille, sillä tahdomme pelastaa Suomen vihamieliseltä eliitiltä, joka kokoontuu vuosittain presidentin linnaan häpäistäkseen sotiemme veteraanien uhraukset.

Tuoreiden uutisten valossa linnan juhlina tunnetut eliitin orgiat ovat jopa vakavampi loukkaus kansaamme kohtaan kuin olemme tähän asti tienneetkään. SDP-puolueen monikulttuurisena maskottina tunnettu Veijo Baltzar otettiin muutama viikko sitten kiinni epäiltynä törkeästä ihmiskaupasta ja muista kylmäävistä rikoksista. Valtakunnallisiin otsikoihin demariaktiivin sadistiset ja vuosikymmeniä jatkuneet seksirikokset nousivat siksi, että hän sai rikosten aikana rahaa ja poliittista suojelua maamme korkeimmalta eliitiltä – niiltä, jotka kokoontuvat tänään presidentin linnassa.

Baltzar on toivonut, että häntä kutsutaan nimenomaan mustalaiseksi eikä romaniksi. Tahdon kunnioittaa toivetta. Nuoria tyttöjä seksuaalisesti hyväksikäyttänyt mustalainen ehti rakentaa vankat siteet muun muassa aiempaan pääministeriimme Antti Rinteeseen, entiseen pääministeri Paavo Lipposeen sekä presidentti Tarja Haloseen, vaikka hänen niin sanottu rakkautensa nuoriin naisiin oli Helsingin Sanomien mukaan julkinen salaisuus jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Nämä “nuoret naiset” olivat mustalaisen teatteriyhteisössä toimineita alaikäisiä valkoisia tyttöjä.

1990-luvun puolivälissä, kun Baltzarin mieltymys tyttölapsiin oli jo julkista tietoa, hän otti erään tyttöuhreistaan seurakseen linnan juhliin, jossa isäntänä toimi demaripresidentti Martti Ahtisaari. Lasten hyväksikäyttö sai näin eliitiltä symbolisen siunauksen. Ahtisaaren puoluetoverit Halonen ja Lipponen puolestaan varmistivat, että suomalaisten veronmaksajien rahaa lapioitiin tonnikaupalla mustalaishyväksikäyttäjälle “monikulttuurisuuden” ja “rasisminvastaisuuden” nimissä. Me veronmaksajat olemme rahoittaneet suomalaislasten seksuaalista riistoa vähintään 640 000 eurolla viimeisen 10 vuoden aikana, ja syylliset juhlivat tänään presidentin linnassa.

Eliitti lahjoitti rahaa mustalaisrikolliselle, sillä tämän väitettiin taistelevan niin sanottua rasismia vastaan teatterin keinoin. Mitä tämä käytännössä tarkoitti? Helsingin Sanomien mukaan Baltzar saarnasi teatteriyhteisölleen rotuoppia, jonka mukaan suomalaiset eli niin sanotut valkolaiset edustavat alakulttuuriroskasakkia, joka pilasi mustalaisten edustaman niin sanotun korkeakulttuurin.

Eliitin tuki Baltzarille osoittaa kuvaavasti, että rasisminvastaisuus on vain kiertoilmaisu suomalaisvastaisuudelle. Eliitti pitää valkoisia suomalaisia ali-ihmiskansana, jonka ainut tehtävä on tarjota ilmaista rahaa ja seksiorjia Baltzarin kaltaisille vihamielisille rotumuukalaisille.

Mustalaisrikollinen on nauttinut aivan viime vuosiin asti maamme kärkipoliitikkojen tukea. Esimerkiksi pääministeri Rinne yritti sumuttaa suomalaisia äänestämään Baltzarin eduskuntaan, jotta tämä voisi “kasvattaa” suomalaiset “monikulttuuriseen yhteiskuntaan”. Rinne tai yksikään muu demarijohtaja ei tietenkään ole joutunut edesvastuuseen poliittisesta avunannosta tunnetulle pedofiilille. Oikeutta tässä maassa aletaan jakaa vasta, kun kansallissosialistit muodostavat hallituksen.

Voikin vain arvailla, millaista roskaväkeä linnaan on tosiasiassa kokoontunut tänäkin vuonna Baltzarin avunantajiksi paljastuneiden demarien ohella. Rima ei ole järin korkealla, sillä illan isäntä, presidentti Sauli Niinistö, joutui itsekin alkuvuodesta huoraskandaalin keskelle.

Rikostutkija Kari Lintilä joutui maksamaan kovan hinnan, kun hän suututti Niinistön tutkimalla Kokoomukseen liittyvää prostituutiovyyhtiä. Niinistö oli ollut henkilökohtaisesti yhteydessä virolaiseen huoraan, jota Kokoomuksen rikollinen puoluesihteeri Harri Jaskari myi asiakkailleen poliisin epäilyjen mukaan Kokoomuksen omistamassa kiinteistössä.

Suomi juhlii siis itsenäisyyspäivää tuijottamalla televisiosta juhlia, joiden kirkkaimpia tähtiä ovat Kokoomuksen prostituutiovyyhtiin sotkeutunut presidentti ja SDP:n pedofiilivyyhtiin sotkeutunut pääministeri. On vaikea kuvitella saastaisempaa ja nöyryyttävämpää yhtälöä.

Mitä eliitti onkaan henkilökohtaisesti saanut vastineeksi parittajien ja pedofiilien suojelusta – sitä emme vielä tiedä. Yhdysvalloissa juutalainen raiskaaja Jeffrey Epstein palkitsi suojelijansa muun muassa yksityislennoilla pedofiilisaarelleen. Epsteinin lähipiiriin kuului muun muassa kaksi amerikkalaispresidenttiä. Yhtäläisyydet Suomen ja Amerikan tapahtumien välillä synnyttävät kieltämättä karmivia teorioita, mutta toistaiseksi linnan juhlien kirkkaimpien tähtien rujoimmat luurangot on onnistuttu vaivoin pitämään kaapissa.

Kansallismielisten keskuudessa on sanonta, että yhteiskunnallisen tilanteen täytyy muuttua vielä paljon pahemmaksi ennen kuin se voi parantua. Kaiken korruption ja mädän täytyy romahtaa täydellisesti ja palaa liekeissä, ennen kuin uusi, kunniallinen ja terve Suomi voi syntyä. Jos Baltzarin tapauksesta on pakko löytää jotain positiivista, niin ainakin se paljasti, että yhteiskunnan mädänneisyys on edennyt jo paljon pidemmälle kuin kukaan olisi uskonut. Vanhan vallan romahdus ja kansallinen uudelleensyntymä ovat siis lähempänä kuin luulimmekaan.

Kansallismielisten tehtävä on edistää hyväksikäyttöön ja korruptioon perustuvan järjestelmän tuhoa. Esi-isämme ja jälkeläisemme eivät ole ansainneet sitä nöyryytystä, jota linnan juhlat edustavat. Meidän on täytettävä velvollisuutemme omaa kansaamme kohtaan ja pantava loppu Suomen nöyryytykselle keinolla millä hyvänsä. Kuolema korruptiolle, eläköön voitto!

8 KOMMENTIT

 1. “Voikin vain arvailla, millaista roskaväkeä linnaan on tosiasiassa kokoontunut tänäkin vuonna Baltzarin avunantajiksi paljastuneiden demarien ohella. Rima ei ole järin korkealla, sillä illan isäntä, presidentti Sauli Niinistö, joutui itsekin alkuvuodesta huoraskandaalin keskelle.”

  Tästä lainauksesta tuli mieleen että näittekö mitä tekstiä ne rintansa linnan juhlien jatkoilla suorassa tv-lähetyksessä vilauttaneet feministilesbot kirjoittivat sotaveteraaneista? En vieläkään oikein ymmärtänyt mitä se rintojen vilauttaminen oikein ajoi takaa, se oli taas jotain kansasta vieraantuneen eliitin lellipentujen mukaradikaalia huuhaa-aktivismia mutta Instagramissa ne lesbot saivat kuulla kunniansa kun kommenttiosiota lukee:

  https://www.instagram.com/p/B5wa6inhXU7/

  Suomalaisvastaiset nilkit kuten Maria Pettersson yrittivät Twitterissä selitellä tuota törkeää tekstiä vetoamalla tuon lesbon kirjoittamaan blogi-postaukseen jossa se väittää muka välittävänsä sotaveteraaneista.

  Selitys tosin ontuu aika lailla kun tämän lesbon toisessa viestissä se kritisoi “madafakin darra” biisiä ja mainitsee samalla “ne helvetin sotaveteraanit”. Uskottavuus putosi samantien. Tässä linkki juttuun jossa kuvakaappaus:

  https://www.iltalehti.fi/linnan-juhlat-2019/a/4507e6a4-fe1c-46a7-94bb-d64f2a81b6df

  Jälleen kerran Linnan juhlat ja sinne kutsutut vieraat kuvastavat hyvin sitä miten eliitti on eriytynyt tavallisesta kansasta aivan täysin. Tuollaiset pilalle lellityt pikkulikat menevät sinne irvailemaan suomalaisille ja kun palaute on odotetusti hyvin vihamielistä, saavat hyväosaisten leikki-ongelmista kärsivät femakot taas hyvällä tekosyyllä uhriutua ja esittää niin sorrettua, niin sorrettua. Röyhkeydellä ei ole rajaa.

 2. Hyvä puhe. Viitekehyksenä tai ruokana ajatteluun tästä aiheesta on alla sitaatti Aatos Erkon omaelämänkerrasta. Aatos Erkko kieltäytyi julkaisemasta sitä ollessaan vielä elossa, ja sitten hänen vaimonsa kielsi sen julki tulon myös elinaikanaan. Siksi tekstin lopussa:

  “Jokaisella jolla on ollut oikeutensa vaikuttaa kansallisen politiikan suuntauksiin on ollut tähän asti keskeinen asemansa kansainvälisenkin politiikan kehityskulkujen toteuttamisessa.

  Se ei enää riitä. Teknisten mullistusten ravisuttamassa maailmassa vallan todellisuus on siirtynyt niille jotka ymmärtävät tai ainakin vaistoavat mitä saattaa olla tulossa globaaleina uutis-ilmiöinä, joista ei olla tiedetty tähän asti juuri mitään.

  Näyttämölle on ilmaantunut tavallaan kokonaan uudenlainen kansainvälinen yhteiskuntaluokkansa, jonka syntymistä barrikaadi-tasolle jäänyt Marx ei olisi osannut kuvitellakaan. Se on kaikkien luokkataisteluteorioiden yläpuolella ja saavuttamattomissa.

  Kosmopoliittiseksi toimintaympäristöksi muuttuneessa maailmassa globaalisten ratkaisujen tähdentäminen ja etsiminen kaikkien yhteiseksi hyväksi lähinnä vain julkilausumia sorvailevan kansainvälisen näennäispolitiikan kohinan ja metelin sijasta alkoi 1970 -luvulla. Aika ja olosuhteet olivat tulleet kypsiksi tällaisten hankkeiden toteuttamista varten.

  Kansainvälinen yhteistyö oli ruvennut keräämään itsensä vähitellen uudelleen kokoon toista maailmansotaa seuranneen niin sanotun kylmän sodan hyisistä tunnelmista. Todellinen valta oli siirtymässä niille jotka tietävät ja vaistoavat tulevaisuutta muokkaavat kehityskulut maailmanlaajuisesti, eikä enää ahtaisiin valtiollisiin rajoihin puristettuina ilmiöinä ja suuntauksina, oli sitten kysymyksessä politiikka, talous, tietotekniikka tai mikä tahansa inhimillisen kulttuurin toimiala..”

  Lainaus jatkuu sivulta 164, KESKITY NYT JUMANKAUTA!

  “..Heinäkuuussa 1973 amerikkalaisen liberalismin johtava merkkimies David Rockefeller PERUSTI maailman poliittisen, taloudellisen ja kulttuurielämän kokoajaksi niin sanotun Trilateral Comission -järjestön, analysoimaan arvovaltaisena viisasten kerhona mahdollisimman korkealla asiantuntemustasolla ensin Yhdysvaltain, Euroopan ja Japanin kehittämistä.

  Trilateral sai sittemmin seurakseen muita samantapaisia arvovaltaisten kansalaisten kokemuksia ja näkemyksiä kokoavia ryhmittymiä joista ei yleensä julkisuudessa mainita. Ne täydentävät yhä itse itseään porrastettuina rakennelmina aina sen mukaan, missä todellista asiantuntemusta ja näkemystä tuntuu löytyvän poliittisten elinten
  ja päättäjien evästämiseksi tulevaisuuden harmoonista ohjailua varten.

  Jos jonkun henkilötietojen lopussa esiintyy sellaisia mystisiä nimiä ja kirjainsarjoja kuten CSIS, Trilateral Commission (TC), Brookings, CFR, BILRIIA tai koko joukko muita, voi olla varma siitä että asianomainen kuuluu sellaiseen maailman eliittiin jolla on enemmän vaikutusvaltaa kuin millään muodollisella valtiolliseen hierarkiaan kuuluvalla koneistolla.

  Kyseisten järjestöjen puitteissa vilahtelee paljon samoja nimiä; Henry Kissinger, Robert Mc Namara, Donald Rumsfeld, Nelson, David Rockefeller, Lord Carrington, Robert Murdock, Bill Clinton, Brezcinski, Mihail Gorbachov, .. (sitaatti kiinni)

  kuten myös itse AATOS ERKKO…

  Jatkuu:

  https://www.youtube.com/watch?v=XnCzUAe3og0

 3. Korjaus:

  sitten hänen vaimonsa kielsi sen julki tulon myös elinaikanaan. Siksi sitaatin lopussa olevat nimet ovat osittain “vanhentuneet”. Tilalle on tullut esimerkiksi John Podesta ja Nancy Pelosi:

 4. Suomessa on selvästi sellainen eliitti-klikki, että kun he tekevät rikoksia, muu eliitti kiiruhtaa apuun suojellakseen rikollista. Laika ja moraalia kunnioittamatta.

  Kun luette allaolevan, löydätte mahdollisesti yhden vahvan motiivin tällaisille usein sionistisille ”koskemattomille” eli lain yläpuolella mahtaileville despooteille olla niin innoissaan tuoda maamme täyteen sellaisia ”paperittomia” synnyttäjiä, joita, eikä heidän lapsiaan, jää kukaan kaipaamaan jos katoavat jälkiä jättämättä.

  Paperittomien terveydenhuollon sälyttäminen veronmaksajien piikkiin jotta synnyttävät paljon mahdollisia rituaali-uhreja eliitin käyttöön, on ”kutkuttvava ajatus” monelle rapparille yms. On kyse mahdollisuudesta toteuttaa täydellinen rikos.

  Kysykää vaikka Maja Henrikssonilta? Juutalaiselta Aatos Erkolta, Henry Kissingerin läheiseltä ystävältä, ei voi enää kysyä. Aatos Erkko toki paljasti omaelämäkerrassaan miten kukaan ei enää pääse valtaa Suomessakaan jos ei ole osa kansainvälistä piilossa toimivaa eliittiä.

  Kun viranomaiset väittävät ”palauttavansa kotimaahansa” turviksia, voi totuus olla että jossakin eliitti haluaa ”manhunt” -leikkiä jossa lapsiakin jahdataan ja murhataan kuninkaallisten omistamissa metsissä.

  https://thedailyconspiracy.com/2018/03/01/ninth-circle-satanists-rule-europe

  ”..The Mandate of the ICLCJ is two-fold: “(1) To lawfully prosecute those people and institutions responsible for the exploitation, trafficking, torture and murder of children, past and present, and (2) To stop these and other criminal actions by church and state, including by disestablishing those same institutions.”

  Hollannin kuninkaallisia syytteeseen sadistisista lasten rituaalimurhista:

  youtube.com/watch?v=4hJ0cLLayEI
  “When she saw human hunting, murdering the naked hunted children, there were men dressed as Dutch soldiers guarding the perimeters of the blood rituals”.

  ”Kevin Annett: ICLCJ to prosecute Dutch crown child murders; Republics of England & Scotland compared”

  Sworn to tell the truth, witnesses claimed that child sacrifices occurred regularly in the Vatican, the catacombs of Catholic cathedrals, on private estates and groves and government military bases in Belgium, Holland, Spain, Australia, Ireland, France, England and the United States. The children came from detention centers in Belgium and Holland, according to a former member of Octopus, a Netherlands criminal drug cartel.”

  ”The Ninth Circle Satanic Child Sacrifice Cult was tied to the disappearance of a staggering 50,000 Canadian native Indian children. 32 unmarked child mass grave sites have been found among the 80 residential schools run by the Canadian government, British Crown, and Catholic, United and Anglican Church officials.”

 5. Olenko havaitsevinani että rajuja sääilmiöitä esiintyy “tilastollisesti” erittäin usein juuri sellaisissa maissa missä globalisteilla on kokouksia joissa suunnitellaan miten edetä suunnitelmissaan?

  “Espanjassa on kuollut ihmisiä tulvissa.”

  Vaikkapa vain se miten paljon satanistisia symboleja ja viboja tulee nykyään koko valtamedian ja viihdetuotannon suunnalta pitäisi herättää.

 6. Onko juutalainen eliitti kuinka paha? Siitä on osviittoja. Jos on olemassa hyviä juutalaisia, missä heidän tuomio ja vastalauseet alla kerrotun suhteen? Onko Henry Makow niitä harvoja jotka edes jollakin tasolla protestoivat tätä?

  YK on jo monesti haukkunut Israelin siitä että se ei hyväksy Palestinassa asuville ihmisille edes inhimillisiä oloja missä elää, vaan terrorisoi ja myy nuorten arabien elimiä mustilla markkinoilla.

  Jostakin ne elimet täytyy hankkia. Juutalaiset ovat nyt ahkeria järjestämään niin että Euroopassakin olisi mahdollisimman paljon täysin lainsuojattomia ihmisiä joilla ei ole läheisiä jotka reagoisivat jos nämä katoavat. Dataa Israelin helvetinkoneesta:

  ”The fact is, however, that Israeli organ harvesting—sometimes with Israeli governmental funding and the participation of high Israeli officials, prominent Israeli physicians, and Israeli government ministries—has been documented for many years. Among the victims have been Palestinians.”

  https://www.wrmea.org/009-november/israeli-organ-harvesting-from-moldova-to-palestine.html

  ”Nancy Scheper-Hughes is Chancellor’s Professor of Medical Anthropology at the University of California Berkeley, the founder of Organ Watch, and the author of scholarly books on organ trafficking. She is the pundit mainstream media call upon when they need expert commentary.

  While Scheper-Hughes emphasizes that traffickers come from numerous nations and ethnicities, including Americans and Arabs, “Israel,” she states, “is at the top. It has tentacles reaching out worldwide.””

Comments are closed.