Koti Uutisia Kotimaa Kauppalehti vaatii “investointeja prostituutioon”

Kauppalehti vaatii “investointeja prostituutioon”

12
huoratpidatetty

Suomen rahaeliitin pää-äänenkannattaja Kauppalehti ylistää prostituutiota ja vaatii seksikauppaan “lisää investointeja”. Huorabisneksen puolesta kirjoitti lehden kulttuurimarxistinen toimittaja Emil Elo.

Kauppalehden artikkelissa otetaan kantaa niin prostituution kuin huumeidenkin kieltolakeja vastaan. Liberaalikapitalisteille tyypillisesti lehti väittää, että huumeiden ja huoraamisen useista haitoista vapaudutaan saattamalla ne laillisten “markkinoiden” piiriin. Mitään iskulauseita syvällisempää analyysiä väitteiden tueksi ei esitetä.

Liberaalikapitalistien mukaan yhteiskunnan hyvinvoinnin tärkein mittari on raha, joten huumeiden ja prostituution aiheuttama kulttuurin rappio ei ole heidän mielestään ongelma. Vain “markkinoiden vapaudella” on merkitystä.

Kauppalehti julistaa, että huorabisnes tarvitsee entistä enemmän “investointeja” ja “normalisointia”. Kauppalehdelle läheisimmän puolueen, Kokoomuksen entinen puoluesihteeri Harri Jaskari allekirjoittanee Elon kolumnin.

Artikkeli päättyy kulttuurimarxistiseen uskontunnustukseen: “Maailma normalisoituu onneksi vauhdilla, kun homoseksuaalisuus ei ole enää tabu, ihminen on minkä tahansa värisenä hyväksytty – – kehitystä pidättelivät valheelliset mielikuvat kuten seksi­työssä nyt.”

2017 Elo yritti kampanjoida Kauppalehden kautta tavarataloyhtiö J. Kärkkäistä vastaan, koska kauppa oli yhdistetty kansallismieliseen “väärinajatteluun”. Tuolloin Elo julisti, ettei kenenkään tulisi sääliä kaupan työntekijöitä, vaikka boikotti johtaisi yrityksen kaatumiseen ja massatyöttömyyteen.

Lähde: Kauppalehti (1, 2)

12 KOMMENTIT

 1. Nyt menee mielestäni metsään tämä artikkeli. Huoraaminen ei varmasti kieltämällä lopu, eikä kyllä lopu päihteiden käyttökään. Ongelmaisten ihmisten rankaiseminen ei ongelmaa ratkaise. Euroopan maissa joissa huumeiden käyttö on depenalisoitu, ongelmat aiheen ympärillä ovat tilastojen mukaan huomattavasti pienemmät kuin vaikkapa Suomessa. Mitä tulee seksin myymiseen, luulisi jokaisen ymmärtävän, että kontrolloitu ja viranomaisten tarkkailussa toimiva perseen myyminen olisi kaikille osapuolille turvallisempaa. Kumpaakaan toimintaa en kenellekään suosittele, toimijoita vaan väistämättä löytyy sukupolvesta toiseen.

  • Ei näin Aapo. Syy miksi ongelmia siinä mitassa ylipäätään on Suomessa tai muissa Euroopan maissa näiden asioiden ympärillä johtuu näköalattomuudesta ja kulttuurittomuudesta. Taustalla voi olla tietty jotain perhetragedioita myös. Kansallissosialistinen järjestelmä antaa ihmiselle merkityksen kokemuksen, paikan ja tarkoituksen ja suunnan. Ja jos sekään ei riitä, niin sitten on hengellinen polku erinäisine variaatioineen jossa voi nousta koko rotu ja kansa keskisyydenkin yläpuolelle.

   Joten tarve myydä persettä tai huumeita kadunkulmilla tai edes netissä laskee huomattavasti. Toki niitäkin varmaan vielä riittäisi, mikään systeemi ei ole täydellinen ja ihminen on langennut, mutta ongelma olisi paljon marginaalisempi eikä siihen tarvitsisi paljon huomiota edes keskittää. Ja poliisikin voisi jossain tapauksissa katsoa sormien välistä.

   Joten artikkeli on ihan hyvä. Laki on signaali siitä mikä on hyväksyttävää ja suotavaa ja mikä ei, riippumatta siitä miten hyvin sitä lopulta noudatetaan tai valvotaan ja toimeenpannaan rangaistuksia. Legalisointi johtaisi ilmiön sosiaaliseen normalisoitumiseen joka on koko yhteiskunnan moraalin ja siten säilyvyyden kannalta huono signaali pitkän päälle.

   Muinaiset hengelliset viisaudet ovat antamassa osviittaa myös mikä on yhteisön selviytymiselle hyväksi, oli sitten itse jumaluuksia olemassa tai ei. Vrt. Sodoma ja Gomorra jonka meteoriitti pisti sileäksi pitkäksi aikaa. Raamattu tulkitsi sen aikanaan Jumalan rangaistuksena, että taivaista sataa tulikiviä.

   • Hollantihan aikoo jatkossa olla maailmalle Alankomaat. Onneksi kukaan ei tiedä että Alankomaissa on myös huoria ja huumeita yllinkyllin.

  • Itse juurikin kannabiksen laittomuudesta olen sitä mieltä, että ihmiset saa sitä helpoiten kuin alkoholia ja hankkivat sitä lääkekäyttöön. Itse olen vahvasti lääkekäytön kannalla, mutta mitä sanoo globalistien lääkeyhtiöt. Ei voi patentoida, joten siksi se ei heitä kiinnosta.

   Kas kummaa, kun Israel sallii lääkekannabiksen mutta meidän ei sallita sitä käyttää. Näin sitten tuhotaan länsimaalaisten terveys. Lääkekannabiksella on havaittu olevan apua mm. MS-taudin aiheuttamiin näköhäiriöihin, joita minulla on myös reumatismin takia. Runsas rasvojen syönti helpottaa joten kuten silmäoireitani. Pahin uhka terveydelle on transrasvat, alkoholi ja sokeri, ei kannabis. Israelissa käsittääkseni myös sydän- ja verisuonitautipotilaille lisätään ruokavalioon voita ja kananmunia. Länsimaalainen ruoka- ja lääketeollisuus tappaa ja sairastuttaa. Pahastuisi ravitsemusterapeutitkin, jos tietäisivät miten syön.

   • Tuon kannabiksen kohdalla pitäisi kyllä laillistaa sen käyttö lääkemäisesti. Mutta on muitakin vaihtoehtoisia hoitomuotoja joille pitäisi saada valtion tutkimus,- ja kehitys rahoitus. Se vähentäisi lääketeollisuuden valtaa.

    Prostituutio taisi olla muodollisesti laitonta NSDAP:n Saksassa myös, mutta käytönnössä siitä ajoittain joustettiin kuten työleiribordellien kohdalla.

    https://archive.is/lrOnc

   • Sinun kannattaisi ehkä kokeilla naudan maksa dieettiä. Hyvää tekee. Ei sokeria, vain vettä.
    Itse en oikein ole kannabiksesta puhumisen kannalla, tuntuu vain tyhmältä kuunnella kuinka jotkut haluavat käyttää sitä oikein olan takaa ja ovat varmoja että ei ole vaarallinen… En usko että tällä hetkellä, jossa lääkäritkään eivät toimi oikein, voisi puhua onko siitä haittaa tai ei.
    Itse olen kuitenkin sen puolella että kannabis vain roskiin ja siinä se.

    • Elelen vähähiilihysraattisella dieetillä, ja olen lakto-ovovegetaristi. Ravinto koostuu pääosin rasvoista. Jos kodin ulkopuolella ei ole mahdollista karppaukseen, niin silloin korkeintaan koitan löytää viljattoman vaihtoehdon, kasviksia myös suosin. Punaisen lihan ja mm. viljojen syönti närästää.

     Oma isä sairastaa reumaa ja on sairastanut masennusta. Uskoisin kannabiksen olevan parempi vaihtoehto kuin useat lääkkeet, joita hän käyttää. Ihan esimerkkinä nuilla SSRI-lääkkeillä on havaittu olevan yhteyksiä mielenhallintaan, ja vahvasti lääkitty on helpommin hallittavissa. En kaipaa mitään lääkkeiksi puettuja huumeita, sitä esim. opiaatit ja bentsot ovat. Lääkeyhtiöt tekee bisnestä, mikä selittää miksei parannusta syöpään ole keksitty tai sitä ei ole siis tuotu esiin.

    • Lisäyksenä vielä, että tutkiskelen itsekseni ketogeenisen ja vähähiilihydraattisen ruokavalion vaikutuksia neurologisiin oireyhtymiin nuiden ruokavalioiden ollessa tapetilla, ja Iltalehti alkoi totta kai saarnaamaan hiilihydraattivajeista. Jotain lupaavaa olen löytänyt, mutta vielä aion etsiä tietoa. Haluan tuoda sen tiedon vielä esille, jos kohtaan neurokirjolaisen tai sellaisen läheisen, vaikka tiedän, ettei minun “huuhaata” haluta kuunnella johtuen juurikin siitä, että tämä näkemys erottuu viralliseta totuudesta, johon ollaan totuttu.

     Onhan minutkin autismipiirteiseksi (pidän itseäni enemmän aspergerina) diagnosoitu, mikä selittää sen, että olen lapsesta saakka erottautunut helposti muista, yläkoululaisena pukeutumisella ja nyt aikuisena mielipiteillä. Oudoksi ja tosikoksi leimattu ala- ja yläkoululaisena. Sokeria ja viljoja olen karsinut kuten karppaukseen kuuluukin. Kuitenkin kun hiilihydraattiraja on 100 g, niin kodin ulkopuolella saatan syödä jotain gluteenitonta/viljatonta, jossa saattaa olla ehkä sokeria, mutta se jäänee sitten ainoaksi hiilhydraattipitoiseksi ravinnoksi.

     Uskoisin kannabiksen olevan parempi vaihtoehto lasten neurologisiin häiriöihin kuin nykyiset ADHD-lääkkeet, jotka ovat amfetamiinin johdannaisia. Tuota jotkut idioottivanhemmat haluaa itselleen keksimällä älynväläyksen hankkia käytösongelmaiselle lapselleen adhd-diagnoosi. Tästä olen puhunut joillekin, mutta kuten odotin niin olenkin huumeiden puolestapuhuja, vaikka minulla oli tutkimuksia osoittaa asiaan liittyen ja jopa joitain valtamedian lähteitä. Omalle serkkutytölle, joka on saanut diagnoosin adhd:sta, suosisin mieluummin kokeilemaan ketoa ja jättämään sen kaiken hiilihydraattimoskan pois sekä alkoholin, jotka ei ole hyvä yhdistelmä tuon diagnoosin kanssa.

 2. Prostituutio ei ikinä tule katoamaan. Sitä voi kyllä kontrolloida, hallita ja säännellä sekä pitää poissa silmistä.

  • Kylläpähän. Ei olla noin epätoivoisia, ettäkö ihmiset ovat aina vain huoraamassa tai aukomassa persettään ja ollessaan homoja jne… Ei, ei ei.
   Ja voishan samalla 90% “ihmis”populaatiosta kuolla. Samoin pari läskiä valkoista. Paras lääke.

 3. Kannibalismi, lasten/vauvojenraiskaaminen, murhaaminen ymv. toiminta on myös kaunis osa koko ihmisyyden spektriä. Eiköhän normalisoida koko paska nyt vain suosiolla, jookosta?

 4. Jos saksassa toimii kaupallinen= verot maksetaan, terveydenhuolto pelaa, niin miksi toimisi suomessa.raiskaukset, pahoinpitelyt vähenesivät.maailman vanhin ammatti

Comments are closed.