Koti Aktivismiraportit Katuaktivismia Raumalla

Katuaktivismia Raumalla

2

Normaalin tarra-aktivismin lisäksi 16.–17. syyskuuta Rauman silakkamarkkinoille odotettiin saapuvan jopa 20 000 kävijää, joten myös Vastarintaliikkeen paikallisia sekä muita lähiseudun aktivisteja jalkautui Kanaalinrantaan.

Pienimuotoinen sade ei karsinut markkinakansaa, vaan kävijöitä oli paikoin tungokseksi asti. Luonnollisesti liikkeen lehdille ja flaijereille löytyi vastaanottajia tiuhaan tahtiin. Monesti vastaanottajat tunnistavatkin heti materiaalin nimenomaan Vastarintaliikkeen painetuksi sanaksi ja ottivat sen ilolla vastaan.

Liikkeen läsnäolo ja sanoma eivät kuitenkaan miellyttäneet kaikkia. Itsehillintään ja asialliseen keskusteluun kykenemätön vanhempi mieshenkilö tulikin kertomaan, että “fasistit” ja “mustapaidat” saavat hänen verensä kiehumaan. Sanailu herätti nopeasti järjestyksenvalvojien mielenkiinnon, ja kulttuurimarxisti jatkoi räksytystään rohkeasti järjestyksenvalvojan olan takaa. Järjestyksenvalvojien kanssa neuvottelu sujui ongelmitta ja rakentavammassa hengessä.

Pienen neuvottelun ja yhteisymmärrykseen pääsyn jälkeen aktivismi jatkui normaaliin tapaan markkina-alueen läheisyydessä onnistuneesti loppuun asti. Aktivistit kiittävät paikallisia hyvästä vastaanotosta ja viimeistään nyt on selvää, että Rauman kadut ovat todellakin kansallissosialistien.

Ota yhteyttä: pori[at]vastarinta.com

2 KOMMENTIT

  1. No niin, jälleen yksi pienempi kaupunki valloitettu. Jäljellä ovat vain muutamat suuremmat kaupungit joiden “yleinen mielipide” sekä “yhteisön painostus” estää ihmisiä julkisesti kertomasta kantaansa. Onneksi pienemmillä paikkakunnilla ihmiset uskaltavat puhua asioista ja sanoa suunsa puhtaaksi. Ja jo pienen ajan kuluttua, muutamat suurkaupungit ovat yksin puolustaessaan omaa agendaansa. Ja yksin ei ole hyvä olla. Kun vastassa on muu Suomi ja sen kansa.

    Kiinalainen sananlasku sanoo:”Hitaammat muutokset ovat aina pysyvämpiä”.

  2. Eikö toi vanhempi mieshenkilö ymmärrä, että me ei olla mitään fasisteja, vaan kansallissosialisteja? Eikä myöskään mustapaitoja, vaan silloin kun on “uniformu” niin päällä on valkoiset paidat. Faktat kuntoon!

Comments are closed.