Koti Uutisia Ruotsidemokraattien johtaja Åkesson toistaa vaatimukset PVL:n kiellosta Ruotsissa

Ruotsidemokraattien johtaja Åkesson toistaa vaatimukset PVL:n kiellosta Ruotsissa

3
Ruotsidemokraattijohtaja Jimmie Åkesson väittää Vastarintaliikkeen omistautuvan “väkivallalle ja terrorille”, ja liike tulisi hänen mielestään “ehkä kieltää”.

Expressenin tiistai-illan “Bara politik” -weblähetyksessä ruotsidemokraattien johtaja Jimmie Åkesson toisti Almedalen-viikolla esittämänsä vaatimuksen Vastarintaliikkeen toiminnan kieltämisestä Ruotsissa.

Åkesson kommentoi lähetyksessä, että järjestöt, joiden toiminta on sidoksissa terrorismiin tai rikollisuuteen, tulee kieltää. Åkesson jatkoi, että hänen on vaikeaa nähdä, miksei Vastarintaliike kuuluisi tähän samaan rikollisjärjestöjen joukkoon. Hän perustelee tätä sillä näkemyksellään, että Vastarintaliike “omistautuu systemaattisesti väkivallalle ja terrorille”.

Åkesson ei kuitenkaan sanonut lähetyksessä aivan suoraan, että järjestö tulee kieltää, vaan hän kiemurteli sanomalla, että kieltämisen mahdollisuus tulee selvittää. Huomionarvoista on kuitenkin, ettei Åkesson kritisoinut poliisin päätöstä antaa Vastarintaliikkeen osoittaa mieltään Göteborgissa 30. syyskuuta vaan totesi, että poliisin on noudatettava vallitsevia lakeja ja säädöksiä.

 

Lähteet: Nordfront.se, Expressen

3 KOMMENTIT

  1. Suututtaa tuollaiset “kansallismieliset”, jotka yrittävät kiillottaa omaa kuvaansa tuomitsemalla Vastarintaliikkeen. Keneltä ne luulee saavansa irtopisteitä?

    Näitä kannanottoja kuulee silloin tällöin myös joiltain suomalaisilta “kansallismielisiltä”.

    Kaikki mukaan Tampereelle vastustamaan kieltoa ja puolustamaan sananvapautta!

  2. Ruotsidemokraatit ovat samaa sionistien valeoppositiota kuin perussionistit. ja näitä suomalaiset (((kansallismieliset))) fanittavat.

  3. Eikös Suomi ennen aina apinoinut Ruotsia? Nyt Ruotsi-apina toistaa Suomen poliisihallituksen mantraa. Mutta mikä Jimmyn oikeasti on mennyt? Onko sillä liian kommunistin-punaiset lasit silmillä jos sen on vaikea nähdä? Pelkääkö se jatkossa oman puolueensa menestysmistä koska puolue ei saa mitään aikaan? Vai onko sille Bilderbergistä sanottu mitä agendaa sen nyt pitää ajaa?

    Outoa käytöstä henkilöltä joka pitää itseään isänmaallisena. Varsinkin kun samaan aikaa ulkomaalaisten rikollis- ja huumeliigat terorisoivat koko maata. Ja erilaiset muutkin ryhmät jotka ovat kertoneet avoimesti etteivät kunnioita maan lakeja. Miksi niitä ei kiireen vilkkaan poisteta kaduilta? Ja miksei niihin uhrata nykyistä enempää energiaa? Nehän ovat konkreettinen (ja jo vuosia jatkunut) uhka Ruotsin valtiolla ja sen kansalle.

Comments are closed.