Koti Uutisia Aktivismi Katso video Tanskan suurmielenosoituksesta!

Katso video Tanskan suurmielenosoituksesta!

7

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Nordfront-media on julkaissut videon viime viikonloppuna Kööpenhaminassa pidetystä katutapahtumasta. Kokoontuminen oli suurin kansallissosialistien järjestämä julkinen tapahtuma kaupungissa sitten Toisen maailmansodan.

7 KOMMENTIT

 1. Hienoa toimintaa. Tämä on sitä itsenäisyystaistelua.

  On varmaan mukava olla Tanskassa, kuten Suomessakin häntäänsä heilutteleva poliisi tällä hetkellä, ja käskyjen nimissä turvata tätä valtiot köyhäksi imevää, rikollista talousjärjestelmää ja pakkomonikulttuurisuutta.

 2. Hienoa toimintaa PVL! Luin, että Ruotsissa järjestetään vappuna jopa kolme PVL:n marssia eri kaupungeissa samaan aikaan? Onko Suomalaisia lähdössä? Onko tarkempaa infoa tulossa näistä marssista?

 3. Katsovatkohan nämä kytät itseään ylpeänä peilistä iltaisin, tietäen kansanpetoksensa jatkuvan myös tulevana päivänä?

 4. https://mvlehti.net/2019/04/13/5-matua-vastaan-1-pottunokka-monikulttuurinen-kohtaaminen-helsingin-yossa/

  https://mvlehti.net/2019/04/13/mita-vittua-nainen-makaa-maassa-ja-ambulanssia-ei-nay/

  Toivottavasti Suomessa tapahtuu pian myös. Ja jokainenhan voi laittaa tapahtumaan ihan itsekin. Porukassa toki on aina voimaa. Aina. Ja kun vastustajat ovat kehitysvammaisen apinan tasolla, niin kyllä me tästä paskasta nousemme voittajina.

  Faktat, tieto ja voima=suvakkien ynnä muiden mätäpäiden suurimmat viholliset. Ei anneta itsetuhoisten maanpettureiden määrätä tämän maan tahtia.

Comments are closed.