Koti Uutisia Rotu Juutalaisjulkaisu: Israelin nuori sukupolvi entistä rasistisempi

Juutalaisjulkaisu: Israelin nuori sukupolvi entistä rasistisempi

10

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency (JTA) uutisoi, että Israelin nuoriso kannattaa vanhempiaan huomattavasti rajumpia arvoja. Juutalaisvaltion kehitys on kulkenut päinvastaiseen suuntaan verrattuna länsimaihin, jossa vanhempi ikäpolvi on nuorisoa keskimäärin konservatiivisempaa ja maahanmuuttovastaisempaa.

Kovien arvojen kannatusta heijasteli se, että sotahaukkana ja tiukan linjan biologisena rotuajattelijana tunnettu Likud-johtaja Benjamin Netanjahu voitti tällä viikolla Israelin parlamenttivaalit jälleen kerran. Netanjahun valtakaudella Israel on tehnyt rotutestejä tuhansille maahanmuuttajille selvittääkseen, ovatko nämä “aitoja” juutalaisia.

JTA:n mukaan Netanjahun ohella vaalivoittajiin lukeutuu muun muassa politiikan nouseva tähti May Golan, joka “on protestoinut vuosien ajan afrikkalaisia turvapaikanhakijoita vastaan” sekä kutsunut Palestiinaa “terroristivaltioksi”. JTA kuvaa Golania “oman sukupolvensa israelinjuutalaisten tyypilliseksi edustajaksi”.

JTA toteaa, että Israelin kasvava muukalaisviha voi liittyä muun muassa siihen, että äärijuutalaiset hankkivat huomattavasti enemmän lapsia kuin liberaalijuutalaiset. Tämän vuoksi ei-juutalaisia ali-ihmisinä pitävien israelilaisten osuus on kasvanut rajusti vuosikymmenten saatossa.

Vaikka Israel itse varjelee väkivaltaisesti “rotupuhtauttaan”, ei juutalaisvaltio salli samaa vapautta valkoisille länsimaille. Sekä Israelin valtio että valtion kanssa yhteistyötä tekevät juutalaiset lobbausjärjestöt ovat hyökänneet järjestelmällisesti Euroopan ja Amerikan nationalisti- ja maahanmuuttokriitikkoliikkeitä vastaan.

Lähde: Jewish Telegraphic Agency

10 KOMMENTIT

 1. Juutalaisten rotupuhtaudessa on vaan se ero, että se on kansakuntaa degeneroivaa puhtautta.
  Israelin tulevaisuus ei hyvältä näytä, siis juutalaisille itselleen, kun jo nyt noin 30% väestöstä on porukkaa joiden kulttuurissa miehet ovat naisten palveltavina, eivät tee ollenkaan töitä vaan kuljeskelevat ympäriinsä pällistellen hämmästyneen näköisenä ulkomaailmaa, ymmärtämättä mistään mitään jos se ei liity heidän ainoaan harrastukseensa, eli tooran lukemiseen.

 2. Ei valittu kansa voi olla rasisteja. Ainoastaan valkoiset voivat olla rasisteja.

 3. Ehkä tämä sionistien väkivalta palestiinalaisia kohtaan on sitä Li Andersonin mainostamaa “parempaa väkivaltaa” jota myös vasemmistonuoret harjoittavat.

  Mitä tulee sionistien “rotupuhtauteen” niin nehänn joutuisivat kaikki lähtemään sieltä pois jos testejä tehtäisiin oikein. Eiväthän nykyjuutalaiset ole mitään sukua raamatun juutalaisille. Se sukupuu on kauan sitten jo sukupuuttoon kuollut. Nykyjuutalaiset ovat kasaarien jälkeläisiä. Eli ei mitään oikeutta asuttaa Palestiinaa.

 4. Juutalaiset talmudistit vihaavat kristittyjä. Heidän talmudissaan väitetään Jeesuksen olevan oikein paha saasta, joka ui kuumassa ripulissa. Tätä taustaa vasten on helppo ymmärtää NATO:n toimet olla kristittyjen lahkojen kimpussa, sitä enemmän, mitä isänmaallisempi johto jollakin kirkolla on. Suomen valtionkirkko on muuttunut NATO-vaikutuksen kasvaessa maassamme, täysin mokutus-myönteiseksi oudoksi hirviöksi. lapsihomoille palkintoja jakavine piispoineen päivineen.

  https://www.opendoorsusa.org/christian-persecution/world-watch-list/syria/

  Open Doors -sivuston tekstistä paljastui että juuri presidentti Assadin vastaiset voimat, eli Israelin ja USA:n rahoittamat tahot ovat myös kristittyjä vainoamassa Syyriassa. Ja että vaino on rajumpaa “isänmallisia kristittyjä lahkoja” kohtaan.

  Onneksemme kristittyjen vaino sionistisen NATO-paktin toimesta ei ole vielä noin pahaa täällä Euroopassa:

  “In government-controlled areas, there is less monitoring of Christians, due to the circumstances of war. The political reputation of denominations, churches and local church leaders plays an important role in the level of persecution or oppression they face from groups that are fighting President Assad. “

 5. Juutalainen eliitti ei pelkää eurooppalaista populistista liikehdintää, jota Suomessa harjoittaa muun muassa perussuomalaiset. Perussuomalaiset eivät pysty pysäyttämään afrikkalaisten ja arabien Suomeen tuloa mitenkään jo yksinkertaisesti talouspoliittisista syistä. Väestömme ikääntyy ja työn hintaa pitää saada alas. Ratkaisuna ei näin ollen €urossa ollessamme ole muu kuin jatkaa rotumuukalaisten rahtaamista Suomeen. Uusia käsiä tarvitaan pyörittämään talouden kasvua.

  Ainoa mitä perussuomalaiset haluavat on lopettaa on se paljon puhuttu ja kuuluisa haittamaahanmuutto. Toisin sanoen he haluavat löytää ne rotumuukalaiset jotka hyppäävät suoraan oravanpyörään eivätkä loisi ostareilla hymyilemässä tytöille khatin värjäämillä karieshampaillaan. Tämä malli sopii edelleen juutalaisten agendaan, jossa Euroopan kansallisidentiteetti halutaan myrkyttää pysyvästi eikä näin ollen populistiseen liikehdintään tarvitse puuttua. Työperäinen rotumuukalaisten roudaaminen Suomeen on ihan yhtä haitallista, kun mietimme kansanvaihtokysymystä.

  Lopputulos on lopulta juuri se minkä olemme monta kertaa juutalaisten suusta kuulleet. He hallitsevat ja kontroloivat maailmaa joka akselilla – tyhmemmän rodun juostessa samanaikaisesti oravanpyörässä pitäen talouden rattaat pyörimässä. Nyt vain entistäkin vahvemmin ja kyseenalaistamatta mitään. Juurettomalla ihmisellä kaipuu katoaa.

  Kansallissosialismia ja sen nousua nämä rikollista talousjärjestelmää kontroloivat saastuttajat sen sijaan pelkäävät kuin ruttoa.

 6. Rasismi lisääntynyt juutalaisten keskuudessa? Voiko olla mahdollista kulttuurissa joka perustuu kokonaan rasismiin? Juutalaisten ajattelu perustuu siihen että he ovat ainoita aitoja ihmisiä ja muut kansat eivät ole mitään muuta kuin ihmisen hahmoisia eläimiä sielultaan. Heidän epäpyhät kirjoituksensa julistavat että on heidän kohtalonsa ja oikeutensa orjuuttaa kaikki muut kansat ja viedä heidän omaisuutensa. Paatunein natsi näyttää juutalaisen rinnalla suvakilta, jos samat säännöt pätisivät kaikille tässä maailmassa, mutta sekin on juutalaisten ajattelutavan mukaista että heille on omat sääntönsä ja muille muut. Moraali on siis subjektiivista sen mukaan onko synnin tekijä/uhri juutalainen vai ei.

 7. No on täällä vastarinta-sivustolla melkoista luettavaa…Huh huh. Onko meitä tämmösiäkin suomalaisia. Minä kun olen perinteisesti luottanut suomalaisiin ja suomalaisuuteen…joilla on ollut melko vahva kristillinen arvopohja. Olkaa miehiä ja tehkää tuttavuutta Jumalan kanssa, Raamatun tosi Jumalan kanssa. Eikö mistään löydy enää tervettä ajattelua?

  • Kristityt ovat yrittäneet Jeesuksen mallia kääntää toinen poski islamilaisissa maissa. Suomi on jo sen verran islamisoitunut, että täällä saadaan sama tulos tekemällä samoin.

   Joka vuosi murhaillaan tuhansia kristittyjä arabimaissa. Kymmeniä kirkkoja poltetaan, joskus herraansa apuun huutavine seurakuntalaisineen päivineen.

   Selvästikään todisteiden valossa kristitty itsetuhoisa ja naiivi pasifismi ei ole tie kristinuskon tai seesteisen elämäntavan voittokululle maailmassa?

  • Se raamatun tosi jumala on ihan yhtä tosi kuin koraanin allah ja tooran jahve; ihmisten kirjoittama kirja, kokoelma satuja ja tarinoita, seassa varmaan muutama lievästi faktapohjainen henkilö. Jos sellaisesta saa tyydytyksen, niin siitä vaan, mutta se terve ajattelu löytyy kyllä jostain muualta.

Comments are closed.