Koti Uutisia Karkotukselta säästetty siirtolainen vankilaan raiskauksesta Englannissa

Karkotukselta säästetty siirtolainen vankilaan raiskauksesta Englannissa

1

Srilankalainen “turvapaikanhakija”, joka säästyi karkotukselta julkisen kampanjan ansiosta, joutuu nyt vankilaan 21-vuotiaan naisen raiskauksesta.

Sivarajah Suganthan otettiin säilöön 37 päiväksi, minkä jälkeen hänen sallittiin jäädä Britanniaan. Tämä oli seurausta liberaalidemokraattien kansanedustaja Stephen Williamsin kampanjasta.

Williams vetosi maahanmuuttoministeri Damien Greeniin, jotta tämä antaisi Suganthanille turvapaikan. Williams luovutti hänelle vetoomuksen karkotusten lopettamiseksi.

Suganthanin annettiin jäädä maahan, ja hän muutti Lounais-Englannin Bristoliin. Kolmea vuotta myöhemmin hän raiskasi 21-vuotiaan naisen St Paulsin lähiössä.

Kun Suganthan päästettiin säilöstä, totesi Refugee Welcome Centren johtaja Caroline Beatty: “Haluamme kiittää herra Williamsia hänen avustaan, ja olemme varmoja, että hänen puuttumisensa varmisti Sivan vapautumisen. Toivomme, että voimme luottaa hänen apuunsa myös tulevaisuudessa.”

Lähde: Daily Mail

1 KOMMENTTI

  1. Olisikohan tämä Suganthan pitänyt vain karkoittaa…? Asiaa voi kysellä vaikkapa tuolta raiskatulta 21-vuotiaalta naiselta.

Comments are closed.