Koti Artikkelit Kansallissosialistit käynnistivät kisan globalistipropagandan tuhoamisesta

Kansallissosialistit käynnistivät kisan globalistipropagandan tuhoamisesta

0

Kansallisen Vastarinnan sisarjulkaisu Nordfront sai kirjeen ryhmältä, joka kutsuu itseään “Pohjoismaalaisiksi itsenäisiksi kansallissosialisteiksi”. Kirjeeseen oli liitetty mukaan kuvia takavarikoiduista lipuista ja muusta materiaalista. Koska uskomme, että kirjeen sisältö kiinnostaa lukijoitamme, pidämme journalistisena velvollisuutenamme julkaista kirjeen ja kaikki siihen liitetyt kuvat.

Tahdomme myös muistuttaa, että lippujen varastaminen ja vaalipropagandan tuhoaminen voidaan tulkita rikolliseksi toiminnaksi. Kansallisen Vastarinnan toimitus ei kannusta ketään suorittamaan rikoksia.

Alla on kirje kokonaisuudessaan:

“Tällä viikolla rotupetturit ympäri Eurooppaa kokoontuivat juhlimaan Schumanin julistusta ja globalistisen EU-projektin syntyä. Näin tehdessään he juhlistivat myös Euroopan avoimia rajoja, eurooppalaisen rodun sekoittamista sekä ainutlaatuisen kulttuurimme tuhoamista. Lisäksi he ylistivät vallansiirtoa rehellistä työtä tekeviltä eurooppalaisilta monikansalliselle finanssieliitille. He riistävät oikeutemme, itsenäisyytemme ja vapautemme globalismin nimissä. Globalismi on uuden maailmanjärjestyksen ideologia, joka sointuu täydellisesti yhteen marxismin ja kapitalismin kanssa.

Kaikki eivät kuitenkaan suostu alistumaan. Kansallamme on vielä toivoa, ja vastarinta on edelleen hengissä. Symbolisena aktivismina olemme repineet alas vihollismiehittäjien tunnuksia. Tulemme aktiivisesti puhdistamaan kotimaidemme julkista tilaa EU-vaaleiksi kutsutun irvokkaan teatterin ajan.

Kannustamme kaikkia lukijoita liittymään taisteluumme siivoamalla kotikaupunkinne kadut globalistien ja pettureiden lipuista sekä muista symboleista. Olkoon tämä kilpailu. Se, joka hävittää suurimman määrän vihollispropagandaa toukokuun 26. päivään [eurovaalipäivä] mennessä, voittaa hiukan miellyttävämmän ympäristön ja paremman tulevaisuuden lapsilleen.

Suurimmat pisteet saa seuraavista vihollistunnuksista: EU:n ja YK:n tunnukset, Israelin liput sekä homolobbyn symbolit.

Muita kohteita: McDonald’s, valtamedia, suuret pankit sekä valtapuolueiden EU-myönteinen propaganda.

Kuolema globalismille – kauan eläköön pohjoismainen kansakunta!

/ Pohjoismaalaiset itsenäiset kansallissosialistit

Mikäli lukijamme sattuvat näkemään tilanteita, joissa globalistien propagandaa revitään alas, otamme mielellämme juttuvinkkejä vastaan. Olemme erityisen kiitollisia valokuvista. Voitte linkittää kuvat sekä kertoa havainnoista artikkelin kommenttikentässä tai ottamalla yhteyttä paikallisiin kansallissosialisteihin.