Koti Artikkelit Kansallissosialismi – vastuunottoa

Kansallissosialismi – vastuunottoa

8

Kansallissosialismin lähtökohdat ovat hyvin vastuullisia. Tämä on aina ollut välttämätön komponentti onnistuneelle ja hyvin toimivalle yhteiskunnalle.

Voimme jo nyt lyödä vetoa, että perusteet ideologiassa ovat ja tulevat olemaan samat. Kansallissosialismissa on vastuu rodusta ja kansasta prioriteetti numero yksi. Mikään ei muuta tätä. Toinen asia, joka on kokonaan riippumaton ajasta, on kansallissosialismin juuret ja kunnioitus luonnon lakeja kohtaan. Tämän perustan sopeutamme ideologiaamme nykyaikana, kansaan ja elämäntilanteeseen. Taistelumme on äärimmäisen kriittisessä vaiheessa, kun rodullemme on vuosikymmeniä iskostettu, ettei sillä saa olla ollenkaan omanarvontuntoa. Meidät pakotetaan ruoskien suvaitsemaan oikeusloukkaukset, jotka ovat systemaattisesti, suorasti tai epäsuorasti, tähdätty kansaamme vastaan. Lakeja on perustettu taltuttamaan kaikki kapinamerkit ja -yritykset.

Jos katsotaan 10–15 vuotta ajassa taaksepäin, näemme aivan toisenlaista suhtautumista kansallissosialismiin. Tuolloin ihmiset olivat poliittisesti vieläkin korrektimpia kuin mitä he ovat tänään. Pelkkä sana sai ihmisillä karvat nousemaan pystyyn. Ajat kuitenkin muuttuvat. Sitä mukaa, kun yhteiskunnalliset olosuhteet kovenevat, kasvaa myös tahto muuttaa itseään vahvemmaksi. Kun ei enää käy päinsä sulkea silmiään poliitikkojen vaalimalta monikulttuurilta, alkaa kansa kyseenalaistaa. Vastalääkkeen äärimmäisen tuhoisalle maahanmuuttopolitiikalle löydämme kansallissosialismista. Kriittisessä tai uhkaavassa tilanteessa asetetaan oma kansa etusijalle. Se on vastuullista. Aivan kuten sana ilmaisee, sosialismi on kansallista ja yhtenäinen rotu muodostaa kansan.

 

 

Nähdäksemme avoimin silmin totuuden on poliitikkojen jo nyt ennenkuulumattoman vaikeaa korjata kaikkia yhteiskunnan epäkohtia. He vääntävät ja kääntävät itseään kiusaantuneiksi asti niin, että kansa alkaa vähitellen nähdä heidän lävitseen. Olemme siksi valtava uhka niille, jotka tavalla tai toisella palvelevat kuuliaisesti järjestelmää ja ajavat kansaa helposti raiskattavaksi. Emme pelkää sanoa epämiellyttävää totuutta – me osoitamme näin valoa piiloteltuun luurankoon kaapissa. Kansallissosialismi kehottaa meitä ottamaan ohjat käsiimme tänä valheellisena teeskentelyn aikana.

Olemme luonnon lakien puolella ja näemme jo nyt, mitä tulee tapahtumaan, jos emme lopeta tätä. Kannamme valtavan vastuun tulevista sukupolvista. Kansamme ja pohjoinen alue, jota olemme vuosituhansia kutsuneet paikaksemme maapallolla, uhkaa tuhoutua massamaahanmuuton ja monikulttuurin tuloksena. Emme tule olemaan turvattuja taloudellisesti, rodullisesti tai oikeudellisesti pitääksemme yllä hyvinvointia, jonka me kaikki olemme oppineet meillä olevan.

Aika ja valintasi on tässä ja nyt. Meidän täytyy luonnon ja kansallissosialismin mukaisesti ottaa askel eteenpäin. Meidän on valittava vastuu. Alistu tai pysäytä hulluus, ennen kuin on liian myöhäistä. Minä olen valinnut. On aika, että myös sinä teet sen. Tule mukaamme ja taistele vapaan Pohjolan puolesta!

 

Paulina Forslund

Nordfront.se

8 KOMMENTIT

 1. Miten tämän hulluuden voi sitten pysäyttää? Olisi kiva jos jotain konkreettista tapahtuisi, mutta miten moista voisi tapahtua? Jos vaikka joku kertoisi että miten tämän hulluuden voi sitten muuttaa, ja onko kukaan/ketkään aikeissa tehdä jotain sen muuttamisen eteen? Ja miten minä voin vaikuttaa?

  • Itse näen kansanherätyksen propagandallisena taisteluna. Ennen konservatiiveja kutsuttiin reaktionaalisiksi, koska he yrittivät estää kulttuurin muuttumista. Mutta nykyään kulttuuri on jo muuttunut radikaalisti ja marxistit/liberaalist ohjaavat kulttuurillista ja poliittista elämää Suomessa, joten he toimivat reaktionaalisesti ja me taas progressiivisesti yrittäen tavoitella parempaa kansalliskuvaa ja tulevaisuutta itsellemme, lapsillemme ja kansalaisillemme.

   Marxismin ja liberalismin kukistaminen pitää tapahtua kaikissa rintamissa. Aina kun huomaamme foorumeilla, keskustelupalstoilla, työpaikalla, baarissa, kahvilla, kadulla, kirjastossa jne, jonkun levittävän marxistista tai liberaalista propagandaa, pitää kissa ottaa niin sanotusti pöydälle ja osoittaa heidän logiikkansa epäloogisuus. Molemmat mainitsemistani maailmankatsomuksista edustavat tunneperäistä ja moralistista maailmankatsomusta, jotka eivät perustu loogisuuteen ja käytäntöön. Ne on helppo kukistaa pelkästään kritisoimalla heidän argumenttien “runkoa” tai todenmukaisuutta.

   Meidän ei pidä edes aina osoittaa kansallissosialismiin ja sanoa: “hei! Tämä on oikea vaihtoehto.” On välillä parempi, ettei anna vastustajillemme ammuksia ilmaisemalla meidän ideologiaisa ja poliittisia näkemyksiämme. Vain pelkkä vastapuolen jatkuva kritisointi ruostuttaa ja nakertaa vastustajan kilpeä ja näin herättää kansassa epäluuloa ja kysymyksiä nykypolitiikkaa sekä kommunistien propagandaa kohtaan. Se tuhoaa heiltä pohjan, jolla he voivat seistä ja antaa meille mahdollisuuden nousta, kun ihmiset eivät näe marxismin eri muotoja pyhänä totuutena mitä se on vihervasurimedian toimesta esitetty.

  • Konkreettista alkaa tapahtumaan pian, koska hallitseva kopla on täysin neuvoton nykyisen kriisin edessä. He eivät voi mitään sille, että Suomen kokonaisvelka (valtio+kunnat+yritykset+kotitaloudet) on n. 4 kertaa suurempi kuin maassa olevat rahat (talletukset+setelit), ja ko. suhde huononee kiihtyen. He eivät voi mitään sille, että jokaisesta eurosta, joka kiertelee Suomessa on maksettava korkoa ulkomaisille bankstereille. Kun Suomen kauppatase on pysyvästi negatiivinen, tästä ei ole muuta seuraamusta kuin rahamäärän kiihtyvä supistuminen, sitten konkkurssiaalto, nouseva työttömyys, tuotannon pysähtyminen, nälänhätä, levottomuuksia ja lopulta sisällissota. Alkanutta prosessia, jossa on vahva positiivinen takaisinkytkentä, ei voida pysäyttää rahaa painamalla. Rahajärjestelmässä, jossa ‘velka = raha’, ei olekaan tasapainopistettä (vaikka huijaripolitiikot toistavat mantraa “tasapainottelusta”), ja kun velkasaturaatio on kerran saavutettu, sitten koko huusholli romahtaa vääjäämättä. Tavallisesti alkaa tapahtumaan kaduilla kun työttömyys ylittää n. 30% tason; nykymenolla se on jo lähellä.

   Aloitin taloudesta, koska nimenomaan talous aiheuttaa/laukaisee ne “konkreettiset tapahtumat”, joita kaipaat. Silloin tarvitaan kunnon miehiä isänmaan pelastamiseksi. Toimit tehokkaimmin jos:
   – suoritat asepalveluksen joukoissa, joissa opit kaupunkitaistelun taidon
   – pyrit upseeriksi (R.U.K. mikäli kykyjä riittää)
   – harrastat taistelulajeja ja SRA-ammuntaa (täten aseistaudut laillisesti)
   – pysyt hyvämaineisena aina; siten sanasi painaa enemmän (koska vakavan miehen sanaa kuunnellan ja kansan herääminen nykyisestä hypnoosista on aatteemme A ja O)
   – koulutat itsestästi kansallissosialistisen poliittisen sotilaan, jossa yhdistyy omatunto, aate, äly, päätäväisyys ja voima
   – etsit tovereita, jotka ovat “samalla aaltopituudella”, mutta eivät vielä tiedä mikä on kansallissosialismin aate.

 2. Onpa niin häröä tekstiä että ei mitään rajaa. ‘Monikulttuurisuutta suosivat poliitikot’…. Sekö se suurin rikos tässä maailmassa on? Monikulttuurisuuden ei tarvitse tarkoittaa sitä että hyväksytään kaikki mitä toisesta kulttuurista tulee. Ei tarvita kovin ihmeellistä järjenjuoksua että pystyisi päättelemään mikä on elämää ja toisen ihmisarvoa kunnioittavaa toimintaa. Rodulla ei ole siinä mitään merkitystä, sen sijaan kulttuuritaustassa voi olla parantamisen varaa. Siihen voimme ja pitäisikin vaikuttaa. Tällä tarkoitan sellaista toimintaa joka jollakin tavoin kaltoin kohtelee ihmistä tai eläintä. Ei sen ole pakko olla tuon monimutkaisempaa jos asiaa miettii filosofisesta näkökulmasta.

 3. Pohjoismaisuutta ihannoivan järjestön kannattaisi lukea Eiry:n sivut.

 4. Seuraavaan kysymykseen en ole missään saanut vastausta: miksi kansallissosialisteja (Saksan NSDAP, nykyiset uusnatsit ym.) kutsutaan äärioikeistolaisiksi ja aatesuuntausta äärioikeistoksi, vaikka näiden esikuva, NSDAP, oli (kansallis)sosialistinen työväenpuolue? Miten työväenpuolue voi olla oikealla ja vieläpä reilusti?

  Kuka osaa ja uskaltaa vastata?

  • Aluksi NSDAP oli työväenpuolue, jonka päämäärä oli sosialismi, mutta ei Moskovasta johdettu, vaan Ber..liinistä, siksi nimeen liitettiin kansallissosialistinen nimi. Monet puolueen johtajista erityisti Gregor ja Otto Strasser uskoivat sosialimiin ja voiton jälkeiseen sisialisointiin. Hitler oivalsi että kapitalisti on parempi liitolainen kuin tuhottava verenimijä. Pitkien puukkojen yönä puolueen sosialistisiipi eliminoitiin ja valta siirtyi^jOHTAJALLE.

Comments are closed.