Koti Uutisia Pohjoismaat Kansallismieliset nuoret kaappasivat Globenin projektorin

Kansallismieliset nuoret kaappasivat Globenin projektorin

5

Ryhmä kansallismielisiä kaappasivat tiistainvastaisena yönä Tukholman Globenin projektorin ja projisoivat valtavaa rakennusta vasten suuren viestin ”Ruotsalainen nuoriso – iskekää vastaan”. Globen on maailman suurin pallonmuotoinen rakennus, ja se on tunnettu urheilu- ja musiikkiareena. Spektakulaarisesta aktiviteetista julkaistiin myös BitChute-video:

Samaa viestiä on aiemmin käyttäneet Tukholman alueella aktivismia tehneet nuoret autonomiset kansallismieliset. Eräs aktivisteista on myös ollut tuonut julki viestin aktivismin taustasta:

”Aktiviteetin tarkoitus on vahvistaa kamppailuhenkeä ja motivoida kaikkia nuoria, jotka ovat jo aktiivisia kansallismielisiä tai miettivät seuraavan askeleen ottamista siirtyäkseen puhumisesta toimintaan, sekä tappaa passiivinen ja defensiivinen asenne nuorten miesten keskuudessa. Meillä ruotsalaisilla on paljon opittavaa muukalaisilta siinä mitä tulee jengiytymisessä ja voimannäytössä. Yksinäisinä pelkureina meillä ei ole mitään mahdollisuuksia niitä vastaan, jotka ovat tottuneita konflikteihin ja kulkevat aina ”jengeissä”.

Siksi teemme tämän aktiviteetin ja monia muita aktiviteettejä tullaan tekemään tulevaisuudessa. Haluamme mielellämme nähdä, että myös muut ryhmät auttavat tässä.

Emme ota nimeä ”Svensk ungdom” ja rakenna uutta organisaatiota. Haluamme olla selkeitä tässä. Tämä on kampanja eikä muuta. Tämä ei ole lopullinen ratkaisu ongelmiimme. Tämä on vahva täydennys kaikelle muulle mitä teemme voittaaksemme ne, jotka haluavat satuttaa meitä.

Nyt haastamme kaikki Pohjoismaisessa Vastarintaliikkeessä sekä aktivistit muissa piireissä pistämään paremmaksi. Ei sillä ettei niin olisi tehty, vaan siksi että haluamme nähdä enemmän!”
Nuoret autonomiset kansallismieliset ovat myös ylläpitäneet esimerkiksi Elevinfo-sivua, joka on suunnattu lukio- ja ammattikouluikäisille nuorille. Aktiviteeteilla on myös yritetty kiinnittää nuorten huomiota kasvaneeseen ruotsalaisiin nuoriin kohdistuneeseen väkivaltaan, jossa yksinäiset ruotsalaisnuoret ovat joutuneet maahanmuuttajajengien nöyryyttämiksi, ryöstämiksi ja pahoinpitelemiksi.

5 KOMMENTIT

  1. Tavalla tai toisella tämä todellisuus iskee jokaiselle ruotsalaisnuorelle päin pläsiä, ihailtavaa on se, että kansallismieliset nuoret ovat hyvin aktivoituneet länsinaapurissa, on siellä vielä toivoa. Treenatkaa ja varautukaa samanlaiseen tilanteeseen, mikä Ruotsissa tällä hetkellä on. Kansanpetturihallituksemme haluaa nimenomaan sitä, että mahdollisimman moni suomalainen tulisi ryöstetyksi, raiskatuksi ja tapetuksi. Ne ovat luomassa Suomeen noita maahantunkeutujien no-go alueita. Silti Venäjä pidetään meille suurimpana uhkana? Just joo.

  2. Montakaan ei varmaan yllätä tieto, että video on poistettu, koska se rikkoo YouTuben käyttöehtoja.

Comments are closed.