Koti Uutisia Rikos Dresden – todellinen holokausti

Dresden – todellinen holokausti

103

dresdenHelmikuun 13. päivänä 1945 puolustuskyvytön saksalainen kaupunki ja yksi Pohjois-Euroopan merkittävimmistä kulttuurikeskuksista joutui kansanmurhan ja barbarian aallon runtelemaksi. 14 tunnin sisällä kaupunki muuttui raunioiksi, ja noin kolmasosa sen asukkaista – mahdollisesti puoli miljoonaa ihmistä – menehtyi kaikkien aikojen pahimmassa verilöylyssä.

Nyt, kun juutalainen propaganda hehkuttaa taas kuuluisan Auschwitzin keskitysleirin ”vapautusta”, on paikallaan miettiä, mitä todellinen holokausti tarkoittaa. Kyse ei ole Hollywoodin tuotoksesta, vaan tapahtumasta, jossa miljoonia kuoli kauhistuttavalla ja tuskallisella tavalla – ei vain Amerikan kommunistisen liittolaisen johdosta Itä-Euroopassa, vaan myös järjestelmällisissä Saksan siviilien joukkomurhissa angloamerikkalaisena yhteistyönä.

Liittoutuneiden sadismi poltti elävältä uhreja Frankfurtissa, Hampurissa, Münchenissä, Kasselissa, Würtzburgissä, Darmstadtissa, Pforzheimissä ja etenkin Dresdenissä. Tätä voidaan pitää kaikkien aikojen kansanmurhana ja pahuuden ilmityönä. Seuraava NS Bulletinin kirjoitus helmikuulta 1985 kertoo todellisesta holokaustista.

Kun liittoutuneiden koneet kylvivät kuolemaa ja tuhoa ympäri Saksaa toisen maailmansodan lopulla, sai Dresdenin saksilainen kaupunki jäädä rauhaan. Koska se tunnettiin kulttuurikeskuksena ja koska sillä ei ollut sotilaallista merkitystä, säästettiin se terrorilta, joka koetteli muita maan osia.

Ilmatorjuntaan oli itse asiassa panostettu vähän tässä muinaisessa taiteilijoiden ja käsityöläisten kaupungissa. Dresdenissä toimi yksi ilmalaivue hetken aikaa, mutta Luftwaffe päätti siirtää koneet toiselle alueelle, missä niistä voisi olla hyötyä. Herrasmiessopimus näytti pitävän, ja Dresdeniä pidettiin “avoimena kaupunkina”.

Laskiaistiistaina helmikuun 13. päivänä 1945 puna-armeijaa pakeneva pakolaistulva noin 100 kilometrin päässä kasvatti kaupungin väestön yli miljoonaan. Jokainen uusi pakolainen toi pelottavia uutisia Neuvostoliiton hirmuteoista. Punaista terroria pakenevat eivät osanneet kuvitella, että he tulisivat kuolemaan pahemmassa verilöylyssä, jollaista edes Stalin ei voisi suunnitella.

Laskiaistiistai oli Dresdenissä yleensä täynnä karnevaalihenkeä. Vuonna 1945 tunnelmat olivat kuitenkin synkät. Talot olivat täynnä pakolaisia, ja tuhannet joutuivat asumaan kaduilla kylmyyden keskellä.

Turvallisin mielin

Ihmiset tunsivat olonsa kuitenkin melko turvalliseksi; vaikka tunnelma oli synkkä, houkutteli sirkusesitys tuona iltana paljon katsojia, jotka toivoivat unohtavansa hetkeksi sodan kauhut. Karnevaaliasuihin pukeutuneet pikkutytöt koettivat nostattaa yleisön mielialaa. Vaikka vaisut hymyt tervehtivät nauravia tyttöjä, parani tunnelma illan aikana.

Kukaan ei osannut aavistaa, että 24 tunnin kuluessa nämä samat viattomat lapset kuolisivat Churchillin tulimyrskyssä. Kukapa tätä tiesi silloin. Venäläiset olivat tietysti raakalaisia, mutta ainakin amerikkalaiset ja britit olivat “kunniallisia”.

Kun ensimmäiset hälytykset varoittivat 14 tunnin helvetistä, Dresdenin asukkaat suuntasivat kuuliaisesti suojiinsa. He eivät kuitenkaan olleet toimissaan kovinkaan ripeitä, sillä hälytysten ajateltiin olevan vääriä – eihän kaupunkia ollut koskaan uhattu ilmasta. Monet eivät koskaan astuneet ulos elävinä, sillä tuo ”suuri ja demokraattinen valtiomies”, Winston Churchill, ja toinen ”suuri ja demokraattinen valtiomies”, Franklin Delano Roosevelt, olivat päättäneet, että Dresden tulisi hävittää maan tasalle mattopommituksessa.

Mitkä olivat Churchillin motiivit? Ne näyttävät olleen enemmänkin poliittisia kuin sotilaallisia. Historioitsijat ovat yhtä mieltä siitä, ettei Dresdenillä ollut sotilaallista arvoa. Siellä oli keskitytty lähinnä savukkeiden ja posliiniastioiden tuotantoon.

Tulossa oli kuitenkin Jaltan-konferenssi, jossa neuvostoliittolaiset ja heidän länsimaiset liittolaisensa neuvottelisivat Euroopan jäännösten jakamisesta. Churchill halusi valttikortin – murskaavan angloamerikkalaisen tuhoamisen – jolla tehdä “vaikutus” Staliniin.

Tätä valttikorttia ei kuitenkaan koskaan pelattu Jaltassa, koska huono sää viivästytti aiemmin suunniteltua hyökkäystä. Churchill kuitenkin vaati, että isku tehtäisiin Saksan siviiliväestön ”hämmentämiseksi” linjojen takana.

Dresdenin asukkailla oli hädin tuskin aikaa mennä suojiinsa. Ensimmäinen pommi putosi kello 22.09. Isku kesti 24 minuuttia, ja se muutti sisäkaupungin yhdeksi tulimereksi. ”Täsmämattopommitus” oli tuottanut toivotun tulimyrskyn.

Tulimyrsky syntyy, kun tuhannet pienemmät tulet muodostavat yhden suurpalon. Suuri määrä ilmaa pääsee ruokkimaan tulta, jolloin syntyy keinotekoinen tornado. Tuulen tielle joutuneet ihmiset sinkosivat katujen mitalla liekkeihin. Maan alta suojaa etsineet taas tukehtuivat monesti, kun ilma imaisi kaiken hapen kasvattamaan tulta. He saattoivat myös kuolla valkohehkuun, joka on niin kuumaa, että se voi sulattaa ihmislihan.

Naiset ja lapset uhreina

Eräs eloon jäänyt silminnäkijä kertoi, kuinka “naiset kantoivat lapsia juosten ylös ja alas katuja, leningit ja hiukset tulessa, huutaen, kunnes he lyyhistyvät tai kun rakennukset romahtivat heidän päällensä”.

Ensimmäisen ja toisen iskun välillä oli kolmen tunnin tauko. Tämän laskettiin hämäävän siviilit pois suojistaan. Kymmenettuhannet ihmiset pakenivat liekkejä Grosser Garteniin, isoon ja kauniiseen puistoon.

Toinen isku tapahtui kello 1.22 ilman mitään varoitusta. Pommittajia oli nyt kaksi kertaa enemmän, ja ne olivat varustautuneet suurella määrällä palopommeja. Toisen iskun tarkoitus oli ulottaa tulimyrsky Grosser Garteniin.

Isku oli täydellinen “menestys”. Minuuttien sisällä tuli pyyhkäisi ruohokentän ylitse, repien puita ja sytyttäen oksia palamaan kaikella polkupyöristä ihmisraajoihin. Tätä kaikkea lojui päiviä ympäriinsä kuin synkkänä muistutuksena liittoutuneiden sadismista.

Toisen ilmaiskun alkaessa monet värjöttelivät yhä tunneleissa ja kellareissa odottaen ensimmäisen iskun liekkien hiipumista. Kello 1.30 eräs pelastuspartion komentaja kuuli pahaenteistä jylinää, jota hän kuvasi seuraavasti:

”Räjähdys järisytti kellarin seiniä. Räjähdysten ääni sekoittui uuteen, oudompaan ääneen, joka vaikutti tulevan lähemmäs ja lähemmäs, kuten mahtava vesiputous. Se oli sisäkaupungissa riehuvan valtavan tornadon ääni.”

Sulava ihmisliha

Muut maan alla piileskelleet kuolivat. He kuitenkin kuolivat kivuttomasti – oranssia ja sinistä hohtaen pimeydessä. Kun kuumuus yltyi, he joko hajosivat tuhkaksi tai sulivat paksuksi nesteeksi noin metrin syvyyteen.

Helmikuun 14. päivän aamuna pian kello 10.30 jälkeen viimeinen isku pyyhkäisi kaupungin ylitse. Amerikkalaiset pommittajat ruhjoivat Dresdenin raunioita tasaisesti 38 minuutin ajan. Tämä isku ei kuitenkaan ollut yhtä mittava kuin kaksi edellistä.

Tälle iskulle ominaista oli kuitenkin sitä leimaava kylmäverisyys. Koneet lensivät matalalla kaupungin yllä tulittaen kaikkea liikkuvaa, mukaan lukien pelastusajoneuvoja, jotka kiirehtivät paikalle pelastamaan eloonjääneitä. Yksi isku kohdistettiin Elbe-joen rannoille, missä ihmiset olivat värjötelleen yön aikana.

1B27

Sodan viimeisenä vuotena Dresdenistä oli tullut sairaalakaupunki. Edellisyön verilöylyssä hoitajat olivat raahanneet tuhansia raajarikkoisia Elbelle. Matalalla lentävät koneet ampuivat konekivääreillä näitä avuttomia potilaita sekä tuhansia vanhoja miehiä ja naisia sekä lapsia, jotka olivat paenneet kaupungista.

Viimeisen koneen kadotessa taivaalta Dresden näytti korventuneelta rauniolta, jonka hiiltyneet kadut olivat täyttyneet ruumiista. Kaupunki ei säästynyt kauhuilta. Korppikotkien parvi oli karannut eläintarhasta täyttämään mahaansa, ja rotat vilisivät ruumisröykkiöiden yllä.

Sveitsin kansalainen kuvaili käyntiään Dresdenissä kaksi viikkoa iskujen jälkeen: ”Näin irronneita käsiä ja jalkoja, silvottuja ruumiita ja poikki menneitä päitä, jotka olivat vierineet sinne tänne. Joissain paikoissa ruumiita oli vielä niin paljon, että minun piti raivata tieni niiden läpi, jotten olisi tallannut käsiin ja jalkoihin.”

Valtaisa kuolonuhrien määrä

Kuolleiden määrä oli ällistyttävä. Dresdenin holokaustin täyden laajuuden voi ymmärtää paremmin, kun ajatellaan, että yli 250 000 – ehkä yli puoli miljoonaa – ihmistä menehtyi 14 tunnin sisällä, kun taas Hiroshimassa kuolleita arvioidaan olleet 90 000–140 000.

Verilöylyä pahoitelleet liittoutuneet ovat usein “rinnastaneet” Dresdenin Coventryyn Englannissa. Coventryssä koko sodan aikana kuolleita 380 henkilöä ei kuitenkaan voi verrata yli tuhatkertaiseen määrään ihmisiä, jotka tapettiin 14 tunnin aikana Dresdenissä. Lisäksi Coventry oli asevarustelun kannalta keskeinen paikka ja oikeutettu sotilaallinen kohde. Dresden sitä vastoin tuotti ainoastaan posliinitavaraa – kuppeja ja teevateja voi tuskin pitää sotilastarvikkeina!

On niin ikään mielenkiintoista verrata Lontoon ja Dresdenin tuhoja, erityisesti kun muistelemme kaikkea Hollywood-höpötystä “Lontoon-hyökkäyksestä”. Yhden yön aikana Dresdenin iskuissa tuhoutui noin 6,5 km2 maata. Lontoo selvisi noin 2,5 km2 tuhoilla koko sodan ajalta.

Ironisesti voidaan myös mainita, että liittoutuneiden pommittajat jättivät huomiotta Dresdenin ainoan mahdollisen sotilaskohteen, rautatiepihat. Heidän aikansa kului sen sijaan avuttomien miesten, naisten ja lapsien jahtaamiseen.

Rikoksista puhuttaessa Dresdenin holokausti nousee varmasti ensimmäiseksi. Emme kuitenkaan näe tänään elokuvia, jotka tuomitsisivat tämän pirullisen verilöylyn. Emme myöskään nähneet yhtään liittoutuneiden lentäjää tai Sir Winstonia syytetyn penkillä Nürnbergissä. Lentäjiä itse asiassa palkittiin ansiomerkein näiden teoista Dresdenissä. Eihän heitä olisi voitu syyttää, sillä hehän “seurasivat vain käskyjä”.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että Nürnbergin tuomioistuin olisi jättänyt Dresdenin ruumisröykkiöt huomioitta. Kävi nimittäin niin, että syyttäjäpuoli esitti valokuvia Dresdenin kuolleista “todisteena” väitetyistä kansallissosialistien juutalaisiin kohdistamista hirmuteoista keskitysleireillä!

Churchill – tuo hirviö, joka vastasi Dresdenin verilöylystä – aateloitiin, ja loppu on historiaa. Hänen elämänkertansa kirjoittajat kuitenkin jättävät huomiotta tämän kylmäverisen sadismin; he eivät kykene kertomaan, kuinka yhden hullun halu ”tehdä vaikutus” toiseen johti noin puolen miljoonan miehen, naisen ja lapsen joukkomurhaan.

George T. Parker

NS Bulletin, 1985

103 KOMMENTIT

 1. Liittoutuneet tekivät pahempia sotarikoksia kuin saksalaiset.ESIM.DRESDENIN,HIROSHIMAN JA NAGASAKIN POMMITUKSET.Eikä liittoutuneita tuomittu sotarikoksista mihinkään!

   • Ja kuinka totta tuo kaikki on. Liittoutuneet halusivat näyttä venäläisille, ja viattomia kuoli….

   • Valehtelua. Niiden ei tarvinut näyttää. Olihan ne näyttäneet koko ajan muutenkin. Mutta sekään ei ollut näyttöä. Kyllä se oli tarkoituksellinen murha. Kiakki keskittyi siviilien tappamiseen. Käskynjaossa ollut henkilö on kertonut Churchillin kertoneen, että nyt “heillä oli tilaisuus tappaa 600 000 saksalaista”.

   • Vihdoin on tehty moniosainen dokkari, joka kertoo sodan häviäjän version tapahtumista, historian verifioituihin tosiasioihinkin nojaten. Tähän mennessä olemme aina kuulleet vain voittajan, eli kansainvälisten rahanvaihtajien ja heidän lakeijoidensa, version.

    https://www.youtube.com/watch?v=2WHlJsETJeY

    “EUROPA The Last Battle Part 1”

    “The debt-based monetary slave regime is run by disgustingly criminal pedophilia corrupt immoral individuals”

 2. Lienee toiveajattelua toivoa marssiin osallistuneiden saavan muistaa tätä “suuren ja demokraattisen” valtiomiehen järjestämää verilöylyä ilman, että tulisivat häirityiksi antifasistien/anarkistien ja poliisin taholta. Kai huomenna tai viimeistään ylihuomenna alkaa taas hirveä mediamylläkkä “väkivaltaisten uusnatsien järjestämästä tappelusta Dresdenissä”. Tällä hetkellä liikutaan näköjään Pirnaicher Platzilla. Ja kyllä, antifa ja poliisi ovat jo paikalla.

  Muistokynttilä syttyy huoneessani klo 22.09.

 3. “Muut maan alla piileskelleet kuolivat. He kuitenkin kuolivat kivuttomasti – oranssia ja sinistä hohtaen pimeydessä. Kun kuumuus yltyi, he joko hajosivat tuhkaksi tai sulivat paksuksi nesteeksi noin metrin syvyyteen.”
  Тulipaloissa kuolemaa ei mitenkään voi olla kivuton, koska lämpotilan nousu ei tapahdu hetkessä, vaan kestää minuuteista tunteihin – ja koko tämän ajan ihminen kärsii valtavasti. Jopa “parhaassa” tapauksessa kun ihminen äkillisesti joutuu erittäin korkean lämpötilan vaikutuksen alle – hän kokee kipušokin ja sen seurauksena menettää tajunsa. Siis ilmaisu “kuolivat kivuttomasti” kun kysymyksessä on kuolema tulipalossa ei mitenkään sovi yhteen; onko tässä käännösvirhe?

  Tämä hirvittävä rikos Saksalaista kansakuntaa vastaan oli toteutettu määrätietoisesti ja valmistelut siihen oli aloitettu hyvissä ajoin. Miksi? Koska “Wenn Deutschland nicht weiterhin an Israel bezahlt, dann hat Deutschland sein Recht auf Existenz verloren.” — Edgar Bronfman (Mikäli Saksa lopettaa maksamasta Israelille – se menettää oikeuden olla olemassa)

  Heti A. Hitlerin valtaan tultua Valtakunnan Keskuspankki oli kansallistettu, pääoman vienti ja koronkiskonta kielletty (“25 kohtaa”) ja valtio lopetti maksamasta “sotakorvauksia”. Tämä oli paha rikos kansainvälistä mafiaa vastaan (l. “antisemitismiä”), joten pian sen jälkeen keväällä 1933 Maailman Juutalaisuus julisti sotaa Saksalle
  http://www.biblestudysite.com/judeawar.htm ja julistuksessa luvattiin, että Saksa tulee maksamaan raskaan hinnan. Jo v. 1936 mennessä Britannia on suorittanut T&K ja aloitti palopommien laajamittaisen tuotannon. Joten kun Britannia julisti sotaa Saksalle v.1939, sillä oli jo valmiina viisi miljoonaa palopommia. Tämä todistaa suunnitelman pitkäkestoisuuden, koska mitään massatuotantoa ei aloiteta ilman, että on jo olemassa valmis suunnitelma sen käyttötarkoituksesta. Ottaen huomioon pommikoneiden toimintasäteen ainut realistinen kohde oli saksalainen kansa.

 4. Kirjoittakaa tästä Wikipediaan. Minä en ainakaan. Kyse on kuitenkin sodasta ja jo Raamatussa, Eddassa ja Kalevalassa kehotetaan kansanmurhiin, polttamiseen ja sotiin. Nykyinen politiikka on täynnä psykopaatteja, jotka haluavat murhata.

 5. Tämä on hyvä osoitus siitä mitä voi odottaa jos sadistinen psykopaatti pääsee johtamaan armeijaa. Hänelle ei mrkitse mitään ihmiset, raknnukset, historia tai omat joukot. Hän uhraa vaikka kaikki jotta pääsee omaan määränpäähänsä. Tätä taustaa vasten kun ajattelee nykyisiä sotilaita, jotka muutamasta roposesta vaarantavat elämänsä jonkun toisen eduntavoittelun puolesta, niin ei voi ymmärtää heidän ajatuksenjuoksuaan. He sotivat koska joku toinen tuntee itsensä loukatuksi tai joku toinen haluaa lisää vaurautta. Pistettäisiin riitapukarit keskenään tappelemaan. Ei se muuten lopu.

  Mitä tulee Dresdenin pommitukseen, niin se on eittämättä historian ainoita todistettuja holokausteja. Kaupunki joka oli täysin sodan ulkopuolella. Mutta niinkuin tekstissä mainittiin, piti tehdä vaikutus toiseen psykopaattiin. Ja samalla oli mahdollista murtaa Saksan kansan henkinen selkäranka murhaamalla siviilejä. Saksan oli sen verran yhtenäinen ja vahva valtio, ettei se olisi ilman laajoja siviileihin kohdistuvia pommituksia antautunut vielä pitkään aikaan. Ja liitoutuneilla oli keinot vähissä. Heiltä alkoivat loppua mm. pudotettavat pommit. Siksi he joutuivat pudottelemaan kaikkea mikä oli vähänki painavaa, mm. silitysrautoja. Vielä on Saksalaisten muistissa “silitysrautojen yö”. Piti äkkiä laittaa linkkiin, mutta jostain syystä hakukoneeni ei enää löytänyt moisia linkkejä. Tämä lienee sitä sosialista demokratiaa. Pieni osa ei halua suuren osan muistavan asioita oikein.

  • Käytännössä Saksan pommituksilla ei ollut hirveän suurta vaikutusta sodan lopputulokseen. Toki se varmasti vähensi jonkin verran sodan kestoa, mutta saksalaiset olisi murskattu joka tapauksessa. Ja väite että liittoutuneilta olisi muka pommit ollut lopussa on melko naurettava. Suosittelen perehtymään liittoutuneiden ja Neuvostoliiton tuotantolukuihin. Havainnollistavia esimerkkejä. Pelkästään Venäläistä T-34 panssarivaunua valmistettiin kaiken kaikkiaan 80 000 kpl ja USA:laisia Shermaneja 50 000 kpl, vastaavasti saksalaiset tuottivat Tiger vaunuja 1500 kpl koko sodan aikana. 1941 Saksan hyökätessä neuvostoliittoon puna-armeijalla oli rintamakäytössä n. 3000 lentokonetta. Vuonna 1944 heillä oli pelkästään itärintamalla 40 000 lentokonetta. Vaikka saksalainen kalusto ja miehistö olikin ehkä ylivertaista verrattuna vastustajiinsa heidät murskattiin jo pelkällä määrällä. Että kyllä niitä pommeja riitti.
   Kaupunkien pommituksella kyllä oli tietynlainen henkinen vaikutus, mutta toisin kuin ehkä liittoutuneet odottivat, se oli päinvastainen ja saksalaisten taistelutahto itse asiassa lisääntyi.

   • Kyllä Saksan pommitukset vaikuttivat sotaan, tosin ei siviilipommitukset, jotka olivat puhdasta verenhimoa, vaan strateginen ilmasota, joka iski Saksan tuotantokapasiteettiin. Länsirintaman tappiot olivat erilaisia, enemmän menetettyjä kalliita resursseja (puhun nyt myös piloteista resursseina strategisesta näkökulmasta) kuten ilmavoimat, joka vaatii pidemmän koulutuksen ja enemmän panostusta kuin vaikka kiväärimies. Ilmavoimistahan suhteessa isompi osa oli sidottu länsirintaman ilmasotaan. Puhumattakaan merisodasta ja sen hinnasta.

    Ilman lännen tukea Neuvostoliitto olisi varmaan romahtanut.

   • Lisäyksenä vielä, tuo vertailu Tiger-vaunuihin ei ole kovin hyvä vertailukohde. Liittoutuneiden tuotanto oli tietysti korkeampi, mutta Shermanit olivat kyseisen maan perustankki, samoin T-34 etenkin sotaa eteenpäin (johon verrattavan vaununa näkisin Panzer IV:n), mutta Tigerit olivat eliittiä, huippukamaa, johon moni vastapuolen vaunu ei pystynyt.

    • IS-2, IS-3, T-34-85, T-44, SU-100, SU-152, ISU-152, M26 Pershing, M18 Hellcat, M36 Jackson, Sherman Firefly, Comet, M4… Kyllähän näitä Tiger-vaunun haastajia riittää. Tiger saavutti menestystä lähinnä vain korkeasti koulutettujen (harvojen) miehistöjen ansiosta, ei niinkään sen takia että itse vaunu olisi ollut mitenkään ihmeellinen, tuotannollisesta sekä huollon näkökulmastahan koko vaunu oli yksi iso katastrofi.

     Toisekseen liittoutuneet eivät olleet yksi valtio vaan niinkuin nimestä voi päätellä monen maan liitto jonka perustankki ei ollut Sherman, se oli Yhdysvaltojen armeijan perustankki, joita kyllä lainailivat muille mutta Briteillä oli esimerkiksi omansa (ja paremmat) Esim. Churchill-sarjan vaunut, Cromwell, Sherman Firefly, Comet jne.

     Saksan perustankkeja olivat joo Panzer IV jotka ei ollu mitenkään ihmeellisiä oikeastaan missään vaiheessa sotaa, jopa perus M4 sherman lyhyellä 76 millisellä tykillä pystyi haastaman sen. Panther-vaunut olivat sitten omaa luokkaansa, vaikka nekin sodan loppupuoliskolla eivät enää olleet ylivertaisia yhteenkään vastustajaan verrattuna. Sinällään en allekirjoita Survaimen väitettä Saksan ylivertaisuudesta muussa kuin sodan alussa ja silloinkin taktiikan tasolla. Venäläisten kalusto oli vähintään yhtä hyvää ja osittain myös paljon parempaa kuin mitä saksalaisilla oli laittaa kentällä sekä sitä oli paljon enemmän.

     Vähän nyt menee ohi aiheen kun vissiin pommituksista oli kyse mutta sotahistoriaa harrastavana en voinut jättää kommentoimatta.

     • Lisäys: Pieni lipsahdus näemmä pääsi tuonne joukkoon, M4 Sherman lyhyt tykki oli 75 mm, eikä 76, 76 mm oli se pitkä joka pysty ampumaan tiikerin keulapanssaristakin läpi

   • Speer ihmetteli, miksi liittoutuneet eivät pommittaneet avainkohteita, esim. sähköntuotantoa. Sota olisi lyhentynyt. Sotaa ilmeisesti haluttiin siis pidentää. Pommityuksille on etsitty erinäisiä verukkeita, mutta silkkaa murhaamista se oli. Saksalaiset olivat kai tehneet eräänlaisen kapinan lakkauttamalla suurfinanssin (yms. tahojen) vallan Saksassa.

  • Näen jo psykopaatti Alexander Stubbin EU:n sotajoukkojen johtoryhmässä?

   Mitenkään pois suljettu ole, hän kun on yksi kiihkoisimmista EU:n sotateollisuuden rahoittajista Euroopan Investointipankin varapuheenjohtajan pallilla istuessaan. Hän on antanut haastatteluja, jossa fantisoi uusien ihme-aseiden tuottamisesta, joita “voi käyttää sekä sotilaallisesti että myös siviileihin”.

   Alla perinpohjainen Stubbin haastattelu, pohjautuen siihen että hän on nyt ehdolla European Peoples Party -puolueen johtajaksi!

   https://www.euractiv.com/section/eu-elections-2019/interview/stubb-europe-is-a-rational-choice-but-it-needs-to-feel-good/

   Tuon konservatiivisen/kristityn puolueen? Stubb itse on globalistis-liberalistinen, joten ilmeisesti hän haluaa sinne tuhoamaan mitä voi?

   Haastattelussa Stubb moittiikin “populismia” huonoksi asiaksi, eli kansalaisten tahto on hänelle myrkkyä. Haastattelussa paistaa läpi se ajatus, että EU-alueen valtaapitävien “ryssäfobia” on järjestelmällinen EU:n virkamafian keino kokonaan ohittaa kansalaisten huoli, ja leimata kaikki EU -vastustus “ulkopuolelta tulevaksi vaikuttamiseksi, uhaksi”, jota voi sitten myös sotilaallisesti “torjua”.

 6. Holokaustia ei koskaan todettu todeksi liittoutuneiden lukujen määrittelemänä, eikä sitä voidakkaan todeta aidoksi. Ei ainakaan niinä lukuina mitä liittoutuneet antoivat.

 7. Ja miten selitetään vaikkapa Hiroshima? Eivätkö Japanilaiset omaa samoja imisoikeuksia kuin Euroopassa kuolleet siviilit?

  • Hiroshiman ja Nakasagin pommitukset itse asiassa luultavasti säästivät ihmishenkiä. Japanin pääsaarten valloitus tavanomaisin menetelmin olisi mitä luultavammin aiheuttanut suuremmat tappiot sekä japanilaisille että liittoutuneille.

   • Joo, siviilien joukkomurhaaminen on aina oikeutettua. Varsinkin kun tekijöinä on USA:n kaltaiset hyvikset.

  • Kirjoitus taitaa olla käännös vanhasta kirjoituksesta, vuodelta 1985.

 8. Itseasiassa Dresdenissä kuoli vain about. 40 000 – 100 000 ihmistä. Mikä ei tietenkään poista sitä, että siviilikeskuksien pommittaminen on sotarikos josta liittoutuneita ei koskaan tuomittu, mutta tuo puoli miljoonaa uhria oli vain natsihallinnon propagandaveturin Joseph Goebbelsin oma keksintö. Dresdenin viranomaiset nimittäin arvioivat luvun jopa niinkin alhaiseksi kuin 25 000 (lähde: http://www.dresden.de/media/pdf/infoblaetter/Historikerkommission_Dresden1945_Abschlussbericht_V1_14a.pdf )

  Churchillillä taasen ei ollut osaa eikä arpaa koko iskussa vaan se oli liittoutuneiden ilmavoimien kenraalien junailema operaatio varsin pitkälle ja ainakin brittikenraalit myönsivät ylilyönnin tapahtuneen pommitusten jälkeen. Dresdenissä nimittäin tuhoutui mittavat määrät kulttuurihistoriallista perintöä, josta koko euroopan, myös liittoutuneiden, älymystö oli suorastaan raivoissaan.

  Mutta toisaalta sota on sotaa. Tässäkin yhteydessä voisi sanoa, että saksalaiset kaivoivat vähän verta nenästään pommittamalla Britteinsaarten asutuskeskuksia. Se on turha parkua sitten kun saa samalla mitalla takaisin. Ja yhtä lailla siviilejä kuoli esim. venäjällä Leningradin piirityksessä ja Stalingradin taisteluissa. Se nyt vain sattuu olemaan nykyaikaisen sodan luonne. Itse olen sitä mieltä että olisi parempi että sodat käytäisiin yhä edelleen 1700-luvun malliin jolloin itse taistelut käytiin monesti kaukana asutuskeskuksista armeijoiden välillä jolloin siviilit eivät joutuneet niin pahasti tulilinjalle.

  • “Tässäkin yhteydessä voisi sanoa, että saksalaiset kaivoivat vähän verta nenästään pommittamalla Britteinsaarten asutuskeskuksia. Se on turha parkua sitten kun saa samalla mitalla takaisin.”

   Täyttä potaskaa. Nimenomaan Saksasta lempattujen koronkiskojien käskyläinen Churchill aloitti Saksan terroripommitukset, kesti yli kolme kuukautta ennen kuin Hitler vastasi terrori-iskuihin. Ja päinvastoin britit, eivätkä saksalaiset, olivat niitä jotka pommittivat häikäilemättömästi asutuskeskuksia, vieläpä yöllä. Hitler oli tunnettu anglofiili koko elämänsä ajan, hän lähetti Englannille yli 20 rauhantarjousta jotka kaikki torjuttiin tylysti. Rudolf Hess, joka lensi Englantiin neuvottelemaan, kaapattiin ja heitettiin vankilaan loppuelämäkseen kuin pahainen maantierosvo, mukanaan todennäköisesti kaikkien aikojen rauhanehdot. Vieläpä murhattiin raukkamaisesti vanhoilla päivillään ettei varmasti pääsisi kertomaan totuutta. Liittoutuneet siat olivat pahimpia sotarikollisia mitä maa päällään kantaa. Saksan ainoa syy oli kun se irrotti itsensä kansainvälisten rosvopankkiirien velkaorjuudesta, minkä vuoksi se piti tuhota kolmen suurvallan toimesta, kuten sodanlietsoja Churchill myönsi itsekin kirjeessään Lordi Halifaxille.

   Hitler muuten ehdotti useaan otteeseen kansainvälistä aseistariisuntaa, jossa mm. epähumaaneista sota-aseista luovuttaisiin, ja lupasi, että Saksa oli valmis tekemään aloitteen mikäli muut maat suostuisivat. Ei varmaan yllätä ketään, että kaikki ehdotukset torjuttiin näiden sodalla tienaavien juutalaisdemokratioiden taholta.

   Tässä esim. yksi Hitlerin puhe aiheesta (kohdasta 9:12 eteenpäin), miksiköhän tätä ei koskaan näytetä juutalais-BBC:n dokumenteissa?

   https://www.youtube.com/watch?v=-zTQSZoRx6Y

   • Hitler ei tainnut ymmärtää olevansa juutalaisen keskuspankkiiri-kapitalismin (UK) ja juutalaisen kommunismin (CCCP) välissä, joita molempia puolia tuki juutalaisten tuleva luvattu maa (USA, minne suuri määrä juutalaisia oli paennut ennen WW2 syttymistä).

    Näistä ajoista asetelmat ovat sitten hieman muuttuneet ja nykyään meitä vastassa on kansainvälinen juutalainen hybridi-talousjärjestelmä jonka puolina ovat kommunismia kansalaisille, kapitalismia juutalais-oligarkeille.

    Hitler olisi voinut voittaa vain atomipommeilla, mutta entäpä nykyään kun olemme lähes kaikki tämän juutalaisjärjestelmän orjuuttamia? Kokonaisen kansan on yksitellen herättävä ja yksissä tuumin karkotettava tämä juutalainen ryöstöjärjestelmä pois mailtaan.

   • Hitler tosiaan lähetti rauhantarjouksia moneenkin suuntaan, mutta sionisti-mafiosot halusivat gentiili-verta, ja siksi tämä rasistinen sota Saksan kansaa vastaan toteutettiin.

    Itse asiassa juutalaisten kokemat kauheudet (kyllä, niitä todellakin oli, vaikka ei mitään 6 miljoonaa) ovat sionisti-roistojen syytä, kun Hitlerin ehdotusta vaihtaa kaikki maan juutalaiset pois Saksasta jotakin pientä korvausta vastaan, ei hyväksytty.

  • Nimenomaan Churchill antoi käskyt Dresdenin massamurhaan ja sanoi, että nyt on tilaisuus murhata 600 000 Sleesian pakolaista

   Dresdenin viranomaiset 2000-luvulla arvioivat. Lukua perustellaan eräällä murretulla sähkeellä, joka kertoo keskeneräisestä laskelmasta. Saksan viranomaisten lukujen perusteella päästään lukuun 448 000. Kukaan ei tiedä uhrien todellista määrää, koska pakolaisten lukumäärä oli epäselvä. Monet ovat arvioineet uhriluvuksi 600 000

 9. Tuo uhriluku taitaa olla aika politisoitunut, kuten siinä tunnetummassakin “holokaustissa”… Kuulemma parikymmentä vuotta sitten n. 10-kertainen luku oli virallinen arvio. Ilmeisesti monet uhreista myös paloivat täysin poroksi, joten on ollut vaikea arvioida uhrien lukumäärää täsmällisesti.

  “Se on turha parkua sitten kun saa samalla mitalla takaisin.”

  Samalla mitalla? On totta, että sota on sotaa ja nykaikaisessa sodankäynnissä tulee väistämättä runsaasti siviiliuhreja. On kuitenkin mautonta verrata Dresdenin tuhoamista esim. Englannin kaupunkien pommituksiin. Paitsi että mittaluokka on täysin eri, saksalaisten suorittamilla pommituksilla oli tietääkseni myös sotilaallinen tarkoitus, ei pelkästään siivilien murhaaminen.

  Olen myös ymmärtänyt, että Leningradin ja Stalingradin siviiliuhrit olivat enemmän Stalinin kuin Hitlerin “ansiota”. Toki surullinen kohtalo heilläkin.

 10. Tämä historia pitäisi saada yläkouluikäisten tietoon, jotta voisivat paremmin muodostaa käsityksiään myös muista historian ns.holokausteista! Ehkäpä se TOTUUS vielä avautuu. Oletteko muuten huomanneet, että aamulehti ei anna enää kommentoida mihinkään uutiseensa, sananvapautta ihan oikeasti kavennetaan!!

  • Viime vuonna mietiskelin, että miksi yläasteaikaisessa koulukirjassani ei ollut mainintaa Neuvostoliiton aiheuttamista joukkomurhista. Perustietoa lähinnä oli Stalinista, muttei me taidettu käydä sitä läpi paitsi sen, että kuka hän oli.

   Toinen maailmansota kiinnosti historian tunneilla eniten, ja tietoni olen näin puolentoista vuoden aikana päivittänyt asiaan liittyen. Hitleristä ja kansallissosialisesta Saksasta kävimme eniten läpi yläkoulussa, mistä juuri itsekin olin hakenut silloin tietoa. Niinä aikoina minulle se oli natsi-Saksa, ja luin silloin Anne Frankin päiväkirjan ja romaanin “Poika raidallisessa pyjamassa”. Kaikenlaista satua sitä sitten tuli luettua, vaikka olin olevinaan niin asiapohjainen nuori silloin. Toki erotuin yläkoululaisena tiedollisella puolella muista ikätovereista juuri siten, että mietiskelin mitä tapahtui toisessa maailmansodassa tai maahanmuuttoa, kun muut taas ryyppäsi. Moni 24-vuotias, jota itse olen, ei välttämättä ole kiinnostunut yhteiskunnasta, historiasta ja politiikasta niin kovasti kuin minä itse, vaan ovat lähinnä vielä bilettämässä. Jotkut minua vanhemmatkin ihmiset tuntuu niin pintapuolisilta ja lammasmaisilta.

   • Yksinkertainen vastaus vielä tuohon mietintääni: historia on voittajien kirjoittamaa. Jos Saksa olisi voittanut sodan, historian kirjoissa kerrottaisiin asiat toisin.

    Kaikki sodat ovat pankkiirien sotia, jonka allekirjoitin noin viisi vuotta sitten kun oli puheenaiheena Suomen liittäminen Natoon ja mm. TTIP-sopimus. Sanon suoraan, että olen vastustanut ja vastustan edelleen näitä kahta tutustuessani niihin. TTIP:ssa sananvalta olisi globalisteilla, jos Suomi päättäisi keksiä ympäristöystävälliisä lakeja. Kokoomuslaiset on ihan avoimesti puhuneet myönteiseen sävyyn nuista. Perussuomalaisista tiedämme Halla-ahon olevan myönteisiä TTIP:lle ja Natolle. Ei koskaan enää ääntä Perussuomalaisillekaan.

 11. https://sensuroituahistoriaa.wordpress.com/category/dresdenin-pommitus/

  Tuolla on paremmat tedot Churchillin tai oikeammin hänen käskyttäjiensä motiiveista. Miksi ihmeessä Staliniin pitäisi tehdä jokin vaikutus, kun Stalin ja NL olivat vastaavia talmudistien koiria kuin Churchuillkin? Talmudismista oli kyse, koska on säilynyt todistus Churchillin tehtävänjaosta: hän nimenomaan totesi, että kaupunkiin oli juuri ahtautunut niin paljon pakolaisia, että 600 000 saksalaista saatettiin helposti murhata. Pommisuojiahan ei ollut. Siis tiedustelu tiesi juuri iskun aikana kaupungissa olleen maksimaalinen määrä ihmisiä. Seuraavalla viikolla niitä olisi alettu ohjata länteen. Kyse oli silkasta murhaamisesta. Läsnä käskynjaolla oli myös korkeita juutalaisia upseereita.

  • Sota on julma ja ratsuväki raaka. Turha sitä on jälkeenpäin parkua, saksalaiset ois taatusti tehnyt samoin jos olisi ollu mahdollisuus. Vai miksi se Aatu ois muuten sitä a-pommia kuolannu? Ihmiset on persereikiä silloin kun ovat niskan päällä, että turha kenenkään on pyhistellä. Ihminen on ihmiselle susi.

   • Kylläpä “valitut” ovat saaneet suomalaisten moraalin korruptoitua ja muutenkin mädättäneet nollille tuollaisen rykäyksen perusteella. Tosiasiassahan vain talmudistiset osapuolet tekivät rikoksia. Sodille on luotu säännöt, joita saksalaiset noudattivat ja esim. suomalaiset. Eräät noudattavat vain Talmudiansa. Nykysuomalaiset keskittyvät perseennuolentaan.

    • Älä höpötä omiasi. Meni kyllä niin tekopyhyyden puolelle tuo Talmud-saarnasi. Joka sodassa jokainen osapuoli syyllistyy aika lailla vuorenvarmasti sotarikoksiin. Joko yksittäisten sotilaiden tai isomman joukon tai jopa valtion toimesta. Ei siinä ole mitään ihmeellistä, mitään kiellettävää tai mitään väärää sinänsä. Silloin aletaan mennä sinne paskanjauhannan, tekopyhyyden ja omasta mielestäni todellisen rikollisuuden puolelle kun väitetään että omat rikokset oli vain sankarillista isänmaanpuolustamista.

     On totta että liittoutuneita ei pahemmin tuomittu sotarikoksista, toki moni taho sekä lännessä että idässä myönsi sodan jälkeen että pahaa oli tehty ja sori siitä. Voittajien ei vain tarvitse maksaa sen enempää rikoksistaan, joka tietysti on väärin mutta minkäs teet.

     Mutta eiväthän länsiliittoutuneet kiellä esim. Dresdenin tai muidenkaan kaupunkien, jopa tarpeettomia pommituksia. Siksi en ymmärrä että miksi Saksa-fanien pitää niin julmetusti puolustaa että esim. Leningradin piiritys, Stalingrad, Malmedyn verilöyly, Lontoon siviilialueiden pommittaminen Blitzissä (jonka tehdessään saksalaiset rikkoi niitä sääntöjäsi ja britit kosti ja oikein kunnolla), V1 ja V2 raketit jotka etenkin olivat lähinnä kosto/siviilientappo aseita jne jne jne. eivät olisi sotarikoksia.

     Sodassa ei ole sääntöjä.

     • Leningradin piiritys ei ole mikään rikos. Sitä paitsi kaupunki ei ollut piiritetty. Malmedyn verilöyly on amerikkalainen propagandasatu. Itse asiassa Lontoota pommitettiin lähinnä sääntöjen mukaan eli vasta nyt alettiin pommittaa teollisuuslaitoksia, jotka olivat keskellä kaupunkia. Sitä paitsi jos toinen osapuoli rikkoo sääntöjä, on toinen hätäpuolustuksena oikeutettu samaan. Sikäli Lontoota olisi voitu surutta pommittaa paljon pahemmin. Samoin V-aseet olivat hätävastaus rikollisten kansanmurhaamiseen.

      Kyllä historia tuntee säännöt ja niihin vedotaan yhä, vaikka nykyisin niitä ei hirveästi noudateta. Esim. Haagin sopimukset 1908. Vasta 2. msodan jälkeen voittajat ihan virallisestikin alkoivat kiertää pykäliä, kun olivat tehneet sitä enenevästi aiemmissa sodissa. Saksa soti kummassakin sääntöjen mukaan,

     • No patu… mikäs rikos väitetty holokausti sitten oli jos sodassa ei ole sääntöjä? Yksi verilöyly muiden joukossa?
      Kovin ristiriitaisia nuo jutut. Ei toki en usko että holokaustia tapahtui missään määrin mutta kun tuo asioiden perustelu on tuota tasoa.

   • Nykytiedon mukaan Hitlerillä oli atomipommi sodan lopussa, mutta ei sitä käyttänyt. Hänen kaasuaseensa vain olivat se syy, mik esti brittejä käyttämästä kaaspommeja. Ja saksalainen ilmahyökkäys Bariin 1943, jossa heidän kaasukranaattejaan tuhoutui. Tämä kai paljasti jotain ja eivät uskaltaneetkaan eli C kuolasi kaasuhyökkäyksiä. USA tiputti Japaniin Saksasta löytämänsä atomipommit

  • Pommitusten arkkitehdin väitetään (Buchananin kirja “The Unnecessary war”) olleen juutalaistaustainen britti Frederick Lindemann. Jotkut lähteet väittävät häntä ei-juutalaiseksi, mutta sionisti joka tapauksessa. En oikein usko että kantasaksalainen olisi suunnitellut sodan terroripommituksia missä kuoli yli 600,000 ihmistä.

 12. Oli erittäin mielenkiintoista ja silmiä avaavaa lukea tästä ns. voittaneen osapuolen rikoksesta ihmisyyttä vastaan. Mutta niin se yleensä menee, että voittaja kirjoittaa historian. Mielestäni on kuitenkin tarpeetonta verrata holokaustia ja Dresdenin pommitusta. Eivät ne sulje toisiaan millään tasolla pois.

  • Totta, mutta WC ( Winston C. ) ja britit yleensä olivat myös melkoisia sotaintoilijoita. Sota julistettiin heti kohta, kun Aadolf oli alkanut valloittaa. Aivan samalla tavalla olisi nyt voitu tehdä Venäjälle Krimin valloituksen jälkeen, se vaan, että eletään edelleen kauhun tasapainoa, kun omatkin “perskarvat kärventyvät”.

 13. Rikollistahan se onkin verrata 100 % valhetta kauhistuttavaan todelliseen rikokseen. Juutalaiseliittihän koko sodan takana oli ja siis kaikkien kuolemien. Etenkin miljooniens aksalaisten murhaamisen ja suurin osa siis sodan jälkeen. Se komensi Saksan vastapuolta kaikissa maissa.

  Kymmenistä miljoonista juutalaiseliitin rikosten uhreista ei puhuta koskaan. Sen sijaan holohoaxia tuputetaan joka reiästä, vaikka se on pelkkää valehtelua. Juuri juutalaisia ei kuollut maailmansotien aikana eikä völissä paljon ollenkaan, kun sota koetteli kaikkia muita kansakuntia rajusti. Myös I maailmansota ja tietenkin tunnetun tahon pyörittämä bolshevismi jo sotien välillä.

  • oikeasti jos joku biisi Dresdenistä niin RAHOWA:avange Dresden

 14. Miten voi olla rangaistus jostakin, jota ei ole koskaan tapahtunutkaan? Silti Hollywood on täynnä näitä sairaan mielen kostofantasiatuotoksia. Aivopesu toimii. Samaa järjenvastaisuutta ja sulaa hulluuta on vasemmistolaisten harhakuvat siitä että esi-isämme, mukamas, kohtelivat esim. orjia väärin (globaalisti ajateltuna) ja se kelpaa oikeutukseksi käynnissä olevaan valkoisten joukkotuhontaan avoimien rajojen sekä sateenkaaripolitiikan avulla. Kuitenkin nämä samat vasemmistotahot KIELTÄVÄT valkoisten kansanmurhan tapahtumisen par’aikaa, mutta samaan aikaan siis toisaalta OIKEUTTAVAT sen keksityillä verukkeilla menneisyydestä. Miten voi oikeuttaa asioita jollakin, jota ei ole olemassa? Näiden hyysäämiin laittomiin, maahantunkeutuviin kehitysmaalaisiin ei myöskään päde samat lait. Esimerkkeinä mainittakoot halal- ja košer-eläintenkidutus, naamioitumiskielto (islamisteille laillista) ja »rasistinen» motiivi kovennettuna rangaistusperusteena väkivaltarikoksissa – pelkästään valkoisen SUOMALAISEN ollessa syytettynä!

  • Miettikää esim. »holokaustin» kieltämistä ja kansallissosialismia koskevat lait Euroopassa: sionistinen eliitti ja rikolliset juutalaispankkiirit selvästikin pelkäävät totuuden leviämistä, kun kutsuvatkin sitä »vihapuheeksi»! Hirveä salailun, peittelyn ja painostuksen ilmapiiri! Pahinta myrkkyä sionisteille ja vapaamuurareille on juutalaisten itsensä esittämä epäusko koko holokausti-valhetta kohtaan. Tutustukaa esim. sellaiseen herraan, kuin revisionisti David Cole! Monet juutalaiset koomikot ovat myöskin käsitelleet väitettyä holokaustia ihmeen kevyesti, joka ei sovi mitenkään sodan voittajien kirjoittaman »virallisen totuuden» vaatiman painoarvon kanssa yksiin. Juutalaiset ovat itsekin myöntäneet että »tuhoamisleirejä» kaikista keskitysleireistä oli vain muutama eli siellä ei monella uunilla ole poltettu EDES heidän mukaansa. Ihmisen krematointi vie kahdeksan tuntia. Jos 10 000 000 ihmistä poltettiin, siinä olisi mennyt 80 milj. tuntia. Jos uuneja näillä tuhoamisleireillä olisi yhteensä ollut kymmenen, olisi polttamisessa mennyt yli 913 vuotta! Jos uuneja olisi ollut sata, olisi polttamisessa mennyt yli 91 vuotta! Jos uuneja olisi ollut tuhat(‼), olisi polttamisessa mennyt siltikin yli yhdeksän vuotta! Melkoinen savupilvi Euroopan yläpuolella! Onneksi internetin syntymistä edes »Protocols of Zion» ei pystynyt ennustamaan. Kuten hakkerietiikan ensimmäinen sääntö kuuluu: INFORMATION WANTS TO BE FREE!

   • Ylläolevista jokainen voi miettiä mikä on mahdollista, todennäköistä tai edes uskottavaa. Huonosti käsikirjoitettu Hollywood-satu jälleen kerran juutalaisilta. Aukkoja täynnä kuten »kuulennot» tai WTC/911. Liian kova kiire ahneilla sionisteilla, aivan kuten Nurembergissa, jossa piti mahdollisimman nopeasti saada maailmalle syntipukki (ei siis todellista SYYLLISTÄ). Missään vaiheessa tietoja ulkomaailmalle näistä »lopullisen ratkaisun leireistä» (joka on muuten juutalainen keksintö terminä – todisteita löytyy runsain mitoin!) ei siis kuitenkaan tihkunut: ei saksalaisten, natsien, juutalaisten tai kenenkään muunkaan toimesta! »Band of Brothers» -tyyliset SEMI-FIKTIIVISET Hollywood-propagandatekeleet sitten kertovat maailmanlaajuisesti kansalaisille, miten homma »oikeasti meni». Aikamoista! Hollywood ja kansainväliset juutalaiset tietotoimistot ovat niin uskottava AUKTORITEETTI, joka on itse itsensä oikeuttanut ristiviittauksillaan ja »faktoillaan», että suomalainen uskoo. Kun TV:stä – juutalaisesta nurkkajumalasta – tulee ne iltauutiset, joissa kaksi ankkuria vuoroin toljottaa suoraan sinun sieluusi ja vuoroin toisen ankkurin sivuprofiiliin samalla valheita leperrellen, niin suomalainen USKOO! Suomalaiset mediat ja suomalaiset ihmiset on saatu lepertelemään idioottimaisesti indoktrinoituina näitä »naisen euro on 80 senttiä» -roskapuheita sekä käyttämään esim. täysin järjenvastaista sanaa »ikärasismi».

    • Muistakaa sionististen harhautukset:

     • »natsi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Konrad Heiden
     • »anti-semiitti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Moritz Steinschneider
     • »rasisti»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Leon Tortsky (oik. Lev Davidovich Bronstein)
     • »seksimi»: loukkaava epiteetti, jonka keksi juutalainen Margaret Feldman, ja lopuksi
     • »juutalainen»: loukkaava epiteetti kaikille maailman »juutalaisille», jotka ovat oikeasti edomialaisia, khazaareja ja juudalaisia (Juudan autiomaan mukaan).

     Tämä porukka on tunnetun maailmanhistorian suurin huijari-, väärentäjä-, murhaaja- ja rikollisjengi! Vasen-viher-liberaalimielensairaudesta kärsivien ihmisten takia koko olemassaolomme on aidosti uhattuna. Meidän vihollisentiteetti taistelee valheella ja petoksella, kääntäen kaikki omat hirmutekonsa meitä vastaan sekä vääristellen historian todellista kulkua. Materiaali- ja dokumenttitodisteiden loistaessa poissaolollaan, juutalainen maailmanvalta vetoaa ihmisiin koskettavilla mutta täysin sepitetyillä Hollywood-nyyhkytarinoilla, tekaistuilla TV-dokumenteilla, lehtijutuilla sekä erikoisjulkaisuilla, joissa jaksetaan aina rummuttaa Saksan ja saksalaisten pahuutta. Ottakaa ihmeessä selvää, mitä esim. JFK sanoi Hitleristä, Saksasta ja maailmaa johtavasta näkymättömästä eliitistä!

     • Harhauttaja kätyreineen pyrkii hajottamaan yhteiskuntamme sisäisiin ristiriitoihin ulkoapäin masinoidulla tuohoamiskoneistollaan, jolla on takanaan kaikki maailman raha poliitikkoineen, päättäjineen ja järjestöineen. Eurooppalaisten perinteisen vahva kansallistunto ja -mielisyys yritetään nujertaa syöttämällä tuholliseen »tasa-arvoon» tähtääviä SAIRAITA ideologioita, jotka murskaavat sen todellisen, luontaisen monimuotoisuuden kulttuureista ja kansoista. Liberalismia ja muita äärimmäisen VAHINGOLLISIA ajatuksia, kuten feminismiä, sponsoroidaan ja promotoidaan myöskin väsymättä, jotta saataisiin aikaiseksi ydinperheen tuho sekä naisten yleinen viha miehiä kohtaan. Se, mitä tarjotaan emansipaationa naisille ja seksuaalivähemmistöille, ei tähtää todellisuudessa mihinkään muuhun, kuin kulttuurimarxistisen agendan mukaisen eurooppalaisten tuhoamisprojektin toteutumiseen ja Pan-Euroopan eli homogeenisen, helposti hallittavan Euroopan liittovaltion luomiseen!

     • unohdit että olivat myös suurimat ruplia tehneet orja (lue “afroamerikkalainen”)tukkurit

 15. Hellstorm olikahan minkä katsoin niin oksennus meinasi lentää kuinka sikasia käskyjä jutikat anto ja sama hirosimassa vaikka sota oli jo ohi niin silti piti tiputtaa pommit jtuikka pankkiirit näki mitä ihmisille tapahtuu!!

 16. Miten ois artikkeli aiheesta joka kertois kolmannen valtakunnan aiheuttamista ongelmista, haitoista, menetyksistä yms? Odotan mielenkiinnolla!

  • Miksei Dresdenin kansanmurhasta saisi kirjoittaa ilman, että kirjoittaa myös voittajien valheista?

   Kysytkö muuten jokaisen holokausti-uutisen yhteydessä kirjoittajlta, miksei hän kirjoittanut samalla Dresdenistä tai Japaniin pudotetuista ydinpommeista?

 17. Mielenkiintoinen fakta tästä artikkelista: Suomen Poliisihallituksen ja Pirkanmaan kärjäoikeuden mukaan tämä artikkeli on “hyvien tapojen vastainen” – eli liittoutuneiden murhapommituksia ei Suomessa saisi muistella.

 18. Jenkit pommitti myös Tokion napalmilla 1945. Noin 100 000 kuoli ja joku miljoona jäi kodittomaksi, siviilejä, perheitä. Kaikki tämä jotta saadaan Japani alistumaan.

 19. Lämpötilat Dresdenissä nousivat iskun aikaan jopa 1500 celsius-asteeseen. Rautateiden lisäksi myös kaupungin laitamilla olevat tehdasrakennukset jäivät rauhaan. Nämä pommitukset olivat vain ja ainoastaan kohdistettu siviileihin, tavoitteena oli murhata raa’asti mahdollisimman paljon puolustuskyvyttömiä saksalaisia ja jättää hirveät arvet tuleville sukupolville… Eipä näe paljoa leffoja tästäkään hirmuteosta. Ja sitä sikaria polttavaa sadistiporsasta pidetään jonain kansallissankarina. BTW tuota savuavaa ruumiskasakuvaa ollaan käytetty useasti holokaustin kuvailussa…

 20. Dresden oli Euroopan massamurhista pahin, muttei suinkaan ainoa. Britit keskittyivät Churchillin ja Bomber (Butcher) Harrisin johdolla järjestelmälliseen siviilikohteiden tuhoamiseen, kun jenkit sentään pistivät pääpainon sotilaallisesti tärkeisiin kohteisiin ja heidän öljynjalostukseen kohdistuneet pommituksensa lopulta ajoivat Wehrmachtin nurkkaan; ilman polttoianetta ei liiku sen enempää tankki kuin hävittäjäkään.

  Jenkitkin syyllistyivät siviilien tuhoamiseen, mutta heillä se oli vasta sekundaarinen tavoite, mutta heidän hävittäjälentistään iso osa oli halukkaita ampumaan Akselivaltojen lentäjiä laskuvarjoihinsa. Todella halveksittava teko, joka oli Luftwaffessa kielletty aina Göringin ja Hitlerin lausumana. Myöskään Neuvostolentäjät eivät moiseen alentuneet, vaikka heidän maajoukkonsa usein murhasivat alasammuttuja Akselin lentäjiä. RAFn keskuudessa oli joitakin miehitettyjen maiden lentäjiä, jotka moiseen alentuivat, kera Australian “Killer” Caldwellin.

  Voittaja kirjoittaa historian ja lakaisee omat rikoksensa maton alle, samalla kun hävinneeltâ puolelta viedään kaikki kunnia ja heidät demonisoidaan todellisiksi lapsia elävältä grillaaviksi hirviöiksi, vaikka totuus on usein täysin jotain muuta.

  Kaikki kunnia Luftwaffen yöhävittäjille, jotka valtavan ylivoiman edessä uhrautuvasti tekivät kaikkensa estääkseen Bomber Commandin harjoittaman kansanmurhan. Valitettavasti heitä oli liian vähän. Jos joku olisi pitänyt tuomita Nürenbergissä, niin Harris kera Churchillin. Nyt niillä möhömahoilla on patsaat. Jotka pitäisi kaataa…

 21. Dresden, tuo taiteiden ja tieteiden kaupunki jossa ei ollut mitään sotilaallista ja joka oli rauhoitettu sodan ulkopuolelle. Churchill päätti polttaa Dresdenin asukkaat ja tuhota koko kaupungin koska “Minä kirjoitan historian”. Englannissakin vihattu pääministeri teki kaikkensa ettei olisi tullut potkituksi pois jakkaraltaan: alkoholisoitunut lihava vesivärimaalari.

  On hyvä muistaa että Dresden on ainoita holokausteja toisen maailmansodan historiassa. Ei yksi, vaan ainoita. Tuo järjen sumentava viha ja kostonhalu joka sinisteilla on, se on jotain rauhaa rakastavalle eurooppalaiselle täysin käsittämätöntä. Että ihminen koko elämäsä kerää rahaa, käyttää valtaansa omien tarkoitusperiensä ajamiseen ja vielä tuhoaa toisia ihmisiä jos ne eivät alistu ehdoitta niiden tahtoon. Kun katsoo nykyajasta taakseppäin historiaan, on suorastaan vahinko ettei Toimitusjohtaja voittanut sotaa. Maailma olisi nyt paljon rauhaisampi ja parempi paikka asua ja elää.

  • Historiasta oppii sen että ihmiskunta ei opi mitään historiasta. Ahneus ja kauna ajaa kansat sotimaan milloin uskontoa, milloin jotain muuta tekosyynä käyttäen. Ja kaiken takana on usein likainen korkoraha.

   • Tai usko oman rodun paremmuudesta ja oikeudesta vallata muiden kansojen alueita omaan käyttöön 😉

    • Lyhyesti ja ytimekkäästi esität sen miten juutalaisten ajatusmaailma toimii.

     • Ehkäpä, en sano että se on oikein mutta moni on sitä yrittänyt, aatu mukaan lukien mutta vain juutalaiset ovat siinä ilmeisesti onnistuneet jos kansallissosialisteja on uskominen.

      Onko se todiste että juutalaiset ovat parempia? Kuka tietää

     • Kalle:
      Mein Kampf, I volyymi, 11. luku.
      Aika selkeästi kirjoittaa ylemmistä ja alemmista roduista ja asettelee toisia muita paremmiksi ja toisia huonommiksi.

      Suosittelenkin että et yritä tuommoista subversiivista valehtelua vaan jätät sen semiiteille ja keskityt itse Kansallissosialismin ydinteesien parempaan opetteluun ja hyvän kirjan lukemiseen.

    • Missäs se Palestina nyt olikaan ja keitä siellä nykyään asuu..?

 22. Suomi on ajautunut vuodesta 2012 tasaiseen tahtiin yhä syvempiin laittomuuksiin,Siis viranomaistahoja myöten.Usan käydessä kylässä suomessa on käyttöön otettu ne salaiset metodit ja teknologia häiritä ja jopa murhata ihminen ilman mitään oikeusprosessia.Jokaikisessä five eyes maissa mm.kyseiset rikokset ovat kulovalkean tavoin levittäytyneet.muutamat käyttävät ilmaisua silent holocaust.Suomen puolustusvoimat ja supo mitä ilmeisemmin on astunut alas ja uivat syvällä paskassa rikoksissa ihmiskuntaa vastaan.Poliitikot tietävät mistä on kyse,varsinkin ns.koko kansan presidentti.

  • Onko SA.Int aloittanut vääräuskoisten joukkoteloitukset vai mitä salaliittoa se Ulla nyt taas kehittelee?

 23. Mielenkiintoinen teksti. Asiaan liittyen on tehty myös kirjallisuutta: Kurt Vonnegut – Teurastamo 5. Tämä kirjalija itse joutui todistamaan Dresdenin pommituksia ja selvisi. Itse olen lukenut ko. kirjan ja suosittelen lämpimästi muillekkin.
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Teurastamo_5

 24. Churchillin halusi terroripommittaa Dresdenia silkasta kostonhalusta. Se johtui todennäköisesti siitä, kun Saksalaiset pommittavat rajusti Lontoota vuosien 1940-1941 aikana.

  Mutta sitä kuitenkin hieman ihmettelen, että miksi Roosevelt lähti siihen mielettömyyteen mukaan. Nimenomaan, mielettömyyteen. Dresdenin terroripommitus oli täysin tarpeeton. Saksalaiset oli siinä vaiheessa jo käytännössä nujerrettu, toisin kuin britit 1940-1941 Lontoon pommitusten aikaan.

  • Usein esitetään, että kaksi viikkoa kestänyt suurhyökkäys Berliiniin 1940 juuri ennen Saksan vastatoimia olisi ollut vastaus yhden harhautuneen saksalaiskoneen pommien pudottamiseen Lontooseen. Historioitsija Liddel Hart puhuu 10 harhautuneen koneen pudottaneen lastinsa epähuomiossa Lontooseen päiväpommituksissa 24.8.1940. Hänen mukaansa brittien seuraavana yönä 80 koneella suorittama yöpommitus ei ollut mitenkään oikeutettu ja hyökkäykset siis jatkuivat vielä kaksi viikkoa. Hänen mukaansa saksalaisten suorittamat Lontoon pommitukset syyskuussa olivat täysin oikeutettuja vastatoimia. Muutenkin tämä keskustelu englantilaisten Berliinin hyökkäyksestä on pyritty käymään siten, että unohdettaisiin hyökkäykset yksinomaan siviiliväestöä vastaan, jotka olivat jatkuneet jo kuukausia heidän puoleltaan. Liddel Hart myöntää Churchillin ensi töikseen päättäneen niistä. Hän on yksi lukuisista esimerkeistä, kuinka englantilaisella puolella useat historioitsijat ja poliitikot myöntävät, että Englanti aloitti kaupunkien pommitukset , joista siviiliväestökin sai kärsiä. J. M: Spaight sanoo kirjassaan Bombing Vindicated (s. 74): “Koska meille ei ollut selvää, miten edullisesti totuuden väärentäminen vaikuttaisi psykologisesti – nimittäin sen totuuden, että me olimme alkaneet strategiset pommitusoffensiivit – , emme älynneet olla julkistamatta suurta päätöstämme 10.5.1940 arvoisellaan tavalla. Se oli varmasti virhe, mutta kuitenkin hieno päätös!” Media ja etenkin Saksassa koko yhteiskunta parjattuja revisionisteja lukuun ottamatta valehtelevat sen sijaan yhteen ääneen.

   Lainaus kirjasta Bombenlügen. 18.4.1941 julkaisi Britannian hallitus selityksen liittyen englantilaiseen ilmahyökkäykseen Berliiniä vastaan. Siinä sanottiin: “Se ei ollut kosto tai vastaus, vaan osa pysyvää politiikkaamme, RAF:n toteuttamana ja hänen majesteettinsa hallituksen käskemää, pommittaa kaikki kohteet kahdessa syyllisessä valtiossa, jotta niiden puolustuskyky heikkenisi. Tätä politiikkaa tullaan jatkamaan ja sodan loppuun asti kasvavalla voimalla, joka tapauksessa, tehtiinpä Englannin saarelle hyökkäyksiä tai ei.” (Saksan sotilasaikakauslehti, elo-syyskuu 2005, s. 80; Hans Joachim von Leesen, Bombenterror, Kiel 2005, s. 19).

   Tosiasiassa Lontoonkin pommitukset kohdistuivat 1940 sotilaallisiin kohteisiin kaupungissa, mutta siviiliasutuksen keskellä.

   Englanti oli valmistautunut murhaavaan ilmasotaan jo vuosia ennen sotaa. Se oli rakentanut strategiset pommituslaivastot ja tutkinut pommien vaikutusta valtavasti ja pommitustekniikkaa. Jo Baldwin trotesi pääministeriaikanaan heidän sodan syttyessä tuhoavan saksalaiset naiset ja lapset. Parlamentissa. Sodan sytyttyä Englanniun johto ilkkui Saksan johdolle, että he tulevat tuhoamaan koko Saksan eikä sille voisi mitään.

   Samanlainen tuhoisa pommitustoiminta suuntautui myös muualle Saksaan sodan loppun saakka. ei vain Dresdeniin. Mutta koko Eurooppaa tuhottiin, kulttuuriaarteita myöten. Italiassa ja Ranskassa kuoli satojatuhansia siviilejä. Samoin Belgiassa ja Hollannissa. Nimenomaan siis liittoutuneiden pommituksissa.

   Jenkit olivat alusta lähtien tuhoamassa Saksaa. Tämä selviää jo 1930-luvun lausunnoista. Jenkiit tekivät samoin esim. Swinemündessä ja sitten ajoivat läpi Morgenthau-suunnitelman. Saksaa rahgaistiin kansallissosialismista. Jenkkihävittäjät jahtasivat jopa yksittäisiä ihmisiä ja murhasivat Dresdenissä niityille pommituksia paenneita siviilejä

 25. “Dresden oli ainoita holokausteja toisen maailmansodan aikana. Ei yksi, vaan ainoita”_Tämä sanoo niin paljon, etten yhtään enää ihmettele näitä salaliittoteorioihin, joulupukkeihin ja jumaliin uskovia.

  • Olisiko Andreaalla antaa joku tieteellisen tarkastelun kestävä todiste? Yksikin riittää. Joulupukista puheen ollen, useampi silminnäkijä on nähnyt joulupukin kuin holokaustin.

 26. Kyllä aina muistetaan valehdella ja muistuttaa goyimia 6 000 000 juutalaisesta, kaasukammiosta, saippuoista ja lampunvarjostimista ynnä muusta häränpaskasta, mutta liittoutuneiden ja Neuvostoliiton sotarikoksista vaietaan. Samanlainen asetelma on tänä päivänäkin: Israelilla ja USA:llä kyllä on vapaat kädet terroriin ja kansanmurhaan. Kansainvälinen yhteisön mielestä ei ole tärkeää siihen mitenkään puuttua.

  • Silleen turha valittaa jostain Dresdenistä, se oli totaalista sotaa missä kaikki olivat yht lailla syyllisiä. Kait ne sakemannitkin pahuuksia teki vaikkei hölökesteihin uskokkaan. Mutta koska voittaja määrää niin tietty se on väärin ettei liittoutuneiden riveistä ketään tuomittu mutta minkäs teet, sille nyt vain ei voi mitään.

   • Niimpä, se on harmi että juutalaisten johtamat liittoutuneet voittivat sodan, lukisin paljon mielummin vastapuolen kirjoittamaa historiaa.

    • Se olis kyllä ihan mielenkiintoista nähdä millainen maailma olis jos asiat ois menny toisin 🙂

   • Miten niin kaikki syyllisiä yhtälailla, jos toinen osapuoli tekee hirvittäviä rikoksia? Mihin Saksa oli muka syyllinen?

 27. Dresdenistä ei tule verorahoitteinen YLE tekemään koskaan dokumenttia. Kiitos Vastarinta loistavasta artikkelista!

 28. Kansallissosialistinen Suur-Suomi on maa jossa itse haluaisin asua. Ja jos se on liian utopistinen niin ainakin nationalistinen Suomi. Tätä samaa vähintään toivon Saksalle.
  Saksa ja Suomi voisivat näyttää EUlle ja Natolle persettä
  ja siirtyä nationalisten kansallisvaltioiden aikaan.

 29. Kuten Kurt Vonnegut Jr. asian Teurastamo 5 eli Lasten ristiretki -kirjan alkupuheessa (1969) sanoo: Dresdenin pommitus oli Euroopan SUURIN KOSKAAN NÄKEMÄ VERILÖYLY. Tuon selvemmin ei voi asiaa ilmaista mies, joka itse selvisi Dresdenin pommituksesta. Mahtava kirjailija!

 30. Dresdenin pommituksen ajankohta oli tarkkaan mietitty sionisti-talmudisti-eliitin taholta. Pommitus tehtiin ikiaikaisen eurooppalaisen luonnon uskontojen tradition eli satokauden aloitusjuhlan päivämääränä (nykyisin sitä muuten nimitetään ystävänpäiväksi). Pommitus oli siis, ei hyökkäys vain Saksalaisia vastaan, vaan harkittu hyökkäys koko Euroopan ikiaikaisia vanhoja traditioita vastaan.

  Sionisti-talmudisti-eliitin tärkein missio on edelleen Euroopan kansojen tuhoamisen lisäksi, juuri yritys tuhota ja häivyttää mielistä nämä vanhat valkoisten eurooppalaisten kansojen ikiaikaiset luonnon uskonnot ja niiden traditiot.

  • Juutalaiset opettaa lapsesta saakka vihan kristittyjä kohtaan. He usuttavat muslimit kristittyjen kimppuun. Meillä on islamkriitikot, jota minäkin olen ollut kunnes mukaan tuli juutalaiskritiikki, vieläpä suurempaan rooliin. Islam on jo käyty läpi. Nyt on ollut juutalaisuuden vuoro.

   Talmudiin olen perehtynyt jonkun verran, ja on tullut jo selväksi sen tarkoitus: kristityt ja muut ovat saastaa ja vain juutalaiset ovat ihmisiä, me olemme eläimen ulostetta, Jeesus on huorasta (stada) syntynyt äpärä. Talmudin opetuksiin kuuluu, ettei kristitty saa auttaa juutalaista naista synnytyksessä tai mikä pahempaa, auttaa kristittyä naista synnyttämään lapsi eikä juutalainen saa mennä kristityn parturin leikeltäväksi, koska olisi riski joutua uhriksi, ellei mukana ole muita juutalaisia.

   Kristillisdemokraatit ovat niin innokkaita Israelin palvojia perussuomalaisten uskovaisten lisäksi. Päivi Räsänen on itsekin vaatinut suojelusta Suomen juutalaiselle seurakunnalle ja presidentiltä tunnustusta siitä, että Jerusalem on Israelin pääkaupunki.

 31. Winston Churchillin ja Franklin Rooseveltin osuutta verilöylyyn tuskin kukaan enää kiistää – ellei ole todellisesti todellisuudesta vieraantunut.

  Täytyy sanoa, että sirkuksesta karanneista korppikotkista en ole kuullut, vaikka olen aihetta tutkinut. Sen sijaan olen nähnyt amerikkalaisen valokuvaajan ottamia kuvia Dresdenin uhreista, missä naakat ja varikset nokkivat palanutta lihaa ja silmiä.

  Harmi etten muista kuvaajan nimeä. Tästä on pitkä aika, enkä löytänyt millään hakukoneellakaan niitä. Ainakaan Googlella niitä kuvia ei löydä. DuckDuckGo näyttää jotain.
  Tämä oli holokausti, mikä menee jopa ydinholokaustin eteen.

 32. Churchill, Roosevelt, Stalin, koko kolmikko oli juutalaisten täydellisessä kontrollissa. Roosevelt oli heikossa kunnossa Jaltalla. Ikään kuin hän olisi heikentynyt rajusti tajutessaan olevansa pirun asialla ja tekevänsä sopimuksia kahden muun pirun kanssa. Aika pian Jaltan jälkeen Roosevelt olikin sitten vainaa.

Comments are closed.