Koti Uutisia Kotimaa Kansallisarkiston johtaja: Suomen juutalaisten kansalaisoikeudet ovat Venäjän kommunistijuutalaisten ansiota

Kansallisarkiston johtaja: Suomen juutalaisten kansalaisoikeudet ovat Venäjän kommunistijuutalaisten ansiota

13

Suomen juutalaislehti HaKehila uutisoi, että Helsingin juutalaisseurakunta juhli vuoden alussa Suomen juutalaisten kansalaisoikeuksien 100-vuotisjuhlavuotta. Suomi oli Euroopan viimeisiä maita, jotka antoivat juutalaisille kansalaisoikeudet.

Tapahtuman pääpuhujana toimi Yaron Nadbornik, joka vaati puheessaan tuttuun tapaan lisää suomalaisten veronmaksajien rahaa juutalaisille. Nadbornikin mukaan Suomen hallitus tulee käsittelemään juutalaisille annettavaa rahalahjoitusta “julkisen talouden suunnitelman ja valtion talousarvion valmistelun yhteydessä”.

Tapahtumaan osallistui myös eduskunnan puhemies Maria Lohela, jonka mukaan suomalaisten täytyy “puolustaa juutalaisia” entistä konkreettisemmilla teoilla. Lohelan mukaan hallitus ja muut suomalaiset instituutiot ovat toimineet historiassa esimerkillisesti lahjoittamalla rahaa ja tontteja juutalaisille.

Tilaisuuden mielenkiintoisimmasta annista vastasi kuitenkin Suomen Kansallisarkiston pääjohtaja Jussi Nuorteva. Nuorteva nimittäin myönsi, että kommunistien hirmuvaltaan johtanut Venäjän verinen bolševikkivallankumous oli luonteeltaan erittäin juutalainen.

Kansallisarkiston pääjohtaja totesi, että Suomen juutalaiset saavat kiittää kansalaisoikeuksistaan Venäjällä vallan terrorismin avulla kaapanneita juutalaisbolševikkeja. Nuorteva nimesi puheessaan juutalaiset bolševikkijohtajat Leon Trotskyn (Lev Bronstein), Jakov Sverdlovin (Solomon), Karl Radekin (Sobelsohn) sekä Lev Kamenevin (Rosenfeld).

Eduskunnan puhemies Maria Lohela. Kuvakaappaus: HaKehila.

Nuortevan mukaan kommunistien vallankaappaus Venäjällä mahdollisti sen, että myös Suomen eduskunnassa alettiin vaatia juutalaisten valtaa pönkittävää lainsäädäntöä. Tämä johti uuteen lakiin, jonka nojalla myös juutalaisilla oli muiden ulkomaalaisten tavoin mahdollisuus pyrkiä Suomen kansalaisiksi.

Suomen vaikutusvaltaiset juutalaiset vastasivat lakiuudistukseen laatimalla kirjeen, joka päättyi sanoihin: “Eläköön kansallisuuksien tasa-arvoisuus.”

Kun kansallismieliset puhuvat juutalaisten merkittävästä yhteydestä Venäjän bolševikkivallankumoukseen, väittävät sionistit usein, että kyseessä on pelkkä “juutalaisvastainen salaliittoteoria”. Suomen Kansallisarkiston pääjohtajan puhe kuitenkin osoittaa kansallismielisten olevan oikeassa.

Lähde: HaKehila (1, 2)

13 KOMMENTIT

 1. On kyllä röyhkeyden huippu, kun suomalaisten veronmaksajien rahoja syydetää tuollaiseen ja samalla on korttelin pituisia leipäjonoja.
  Katsoisivat peiliin ja omaa käytöstään sekä uskonveljiensä tuolla lähi-idässä, miksiköhän he tuntevat olonsa “turvattomaksi”.
  Tällaiseen ollaan kyllä ottamassa osaa ja rahoittamassa, mutta kun kantaväestö pelkää turvallisuutensa puolesta on se antisemitismiä ja rasismia, jotain on tällöin vialla päättäjissä.
  Eikä tuo kommunistinen vallankumous ollut pääpiirteiltään mikään yllätys vähänkin sivistyneelle ihmiselle, joka ei usko kaikkea propagandaa mitä koulussa jaetaan.
  On taidettu kansallisarkiston opuksia lukea kuin piru raamattua ja tehty itselle sekä agendaan sopivia mielenyhtymiä, on “ymmärretty” luettua taas kerran.

 2. Kas vain kun juutalaiset ottivat puheeksi rahan. Juutalaisilla on Jahvensa, joka on julistanut tuon kansakunnan valituksi. Tuossakin on jo aivan liikaa, koskapa rahan ahneina “harakoina” mieltyneinä kaikkeen joka kiiltää EI pidä antaa killinkiäkään juutalaiselle yhteisölle.
  PÄINVASTOIN: Juutalaiset tulee velvoittaa lahjoittamaan piilotetuista rikkauksistaan rahaa Hurstin säätiölle, eli goyimielle, jotka näkevät nälkää samaan aikaan kun kaksoisleukaiset rinkitanssin ystävät lihovat ja voivat hyvin. Niin hyvin, että nämä kuuluisat Mimosa -perseet nostavat jokaisesta herneestä suomalaisessa yhteiskunnassa perkeleenmoisen metelin, jos jutkut mainitaan negatiivisessa yhteydessä, johon tuo maastaan syntiensä takia pois ajetut satiaiset aina tunnetaankin. Samalla myös täkäläisten goyim -jutkujenkin eli valtionhallinnon eliitin laina -kipassa kulkevien elostelijoidenkin “elämäntehtävää” tulisi typistää niin, että tuntuu.

 3. Bolsevikkivallankumousta seurasi maailmanhistorian pahin kansanmurha. Yhdysvaltain sionistipankkiirit rahoittivat vallankumouksen. He ovat syyllisiä 2. maailmansodan alkamiseen massiivisen kansanmurhan lisäksi. Tämä kaikki piti peitellä rakentamalla tarina holokaustista ja demonisoimalla Saksa, joka taisteli bolsevismia vastaan.

  • Saksa oli ainoa joka siihen aikaan tajusi millainen uhka bolshevismi on koko maailmalle ja aloitti ristiretken sitä vastaan tukemalla Francoa Espanjassa. Se meni niinkuin pitikin mutta valitettavasti jatko ei ja siitä saamme kiittää hyväuskoisia hölmöjä pitkin maailmaa Churchill ja Roosenvelt keulakuvinaan.

    • Iso osa III Valtakunnan nitistämiseen osallistuneista sotilaista uskoi 100% siihen propagandaan jota heille ylhäältä syötettiin ja sellaisia voi mielestäni kutsua hyväuskoisiksi hölmöiksi. Olivat mielestänsä hyvän asialla pahaa vastaan.

     • No eipä Rotschildien C ja FDR tainneet olla rintamalla itseään tapattamassa. Takarintamalla ja kotijoukoissa olivat ne jotka käyttivät näitä hyväuskoisia hölmöjä oman etunsa ajamiseen. Vähän niinkuin nykyään nämä sionistioligarkit.

 4. Noh, on ironista Vienanmeren-Itämeren kanavan nimittäminen Stalinin kanavaksikin. Kun todellisuudessa kanavan rakennuttivat neuvostojuutalaiset. Monikohan suomalainen muuten kuoli siellä…

 5. Stalin määräsi tuolloin kaikesta tuosta. Tosin epäilen kyllä vahvasti hänen olleen juutalainen itsekin.

Comments are closed.