Koti Uutisia Kansa on puhunut: ei lisää maahanmuuttoa ja valkoiset portaat

Kansa on puhunut: ei lisää maahanmuuttoa ja valkoiset portaat

1

Viime viikolla Suomea kohahdutti tapaus, jossa kulttuurimarxistin monikulttuurisuutta sekä Pride-marsseja juhliva “taideteos” käytiin korjaamassa parempaan muotoon. Jotakuinkin kaikki isot mediat kirjoittivat ilmeisen kyllästyneen kansalaisaktivistin tempauksesta.

Myös Helsingin Uutiset kirjoitti aiheesta haastatellen “taiteilijaa”. Tekstin kylkeen oli myös lisätty kysely, jossa kysyttiin kansalaisten mielipidettä portaiden väristä. Lievästi sanottuna asenteellisesti esitellyistä vastausvaihtoehdoista huolimatta kansalaisten mielipide oli selvä: 7 258 äänestäjän otannalla 76 prosenttia piti valkoista väriä parempana vaihtoehtona. Tästä huolimatta “taiteilija” vaatii saada puskea agendaansa ja aikoo maalata portaat uudestaan.

Maanantaina Helsingin Uutiset kirjoitti Jan Vapaavuoren julistuksesta helpottaa maahanmuuttoa Suomeen. Tämän kylkeen oli laitettu kysely kysymyksellä “Tarvitseeko Suomi lisää maahanmuuttajia?” Tätä uutista kirjoittaessa ääniä on annettu yhteensä 6 139. Tulos on selvä: jopa 95 prosenttia äänestäneistä ilmoittaa, ettei Suomi tarvitse lisää maahanmuuttajia. Kysely on edelleen käynnissä Helsingin uutisten sivuilla TÄÄLLÄ.

1 KOMMENTTI

  1. Suomi tarvitsee valkoisia suomalaisia lapsia, valkoisia suomalaislapsia syntyy todella huolestuttavan vähän, syntyneisyys alimmillaan koskaan nykyiseen väestölukuun nähden. Me ei tarvita muukalaisia pitämään yllä väestönkasvua ja tuhoamaan rodullista verenperimäämme, ei todellakaan. Suomalaisuus on muutakin kuin Suomen passi ja kielitaito, vaikka kuinka yrittää juutalaislehti Hesari uudelleenmäärittää suomalaisuutta. Kansallisylpeys tulee palauttaa Suomeen, jotta rakoja kansalaisten välillä saadaan ommeltua umpeen, tällä hetkellä kaikki ovat alkaneet asettua toisiaan vastaan ja sitähän tällä “monikulttuurisuudella” ja “suvaitsevaisuudella” ollaan haettu takaa > lopulta alistetun ja syyllistetyn valkoisen rodun hävitystä. Kulttuurimarxistinen propaganda, kaupungistuminen, pakonomainen uranuurto ja kapitalismi tuhoaa perinteiset terveet perhearvot ja perheinstituution, jotka ovat välttämättömiä kansamme selviytymisen kannalta.

Comments are closed.