Koti Uutisia Kannibalismia Kongossa – syynä epäilys terrorismikytköksistä

Kannibalismia Kongossa – syynä epäilys terrorismikytköksistä

7

Kongolaiset kohdistivat kostonsa ugandalaisterroristeille tappamalla ja syömällä miehen, joka ei osannut paikallista swahilimurretta.

UK_Kannibalismia_Kongossa

Väkijoukko kivitti hengiltä nuoren miehen Koillis-Kongossa. Tämän jälkeen ruumis poltettiin ja syötiin. Todistajien mukaan bussissa matkustanut mies vaikutti epäilyttävältä, koska hän ei osannut puhua paikallista swahilimurretta ja kantoi mukanaan machete-veistä.

Tapaus on seurausta lukuisista ADF-NALU-islamistiryhmän hyökkäyksistä, jotka ovat kuluneen kuukauden aikana vaatineet yli sata ihmishenkeä. Aseinaan ryhmä on käyttänyt macheteja sekä kirveitä. ADF-NALU on Ugandan hallitusta vastustava ryhmittymä, jonka liittolaisiin lukeutuu esimerkiksi al-Qaida.

Tapahtumasarja kertoo karua kieltään afrikkalaisesta mielenlaadusta: raakuuksia voi harrastaa, kunhan siihen vain löytyy syy, oli se sitten uskonnollinen fanatismi tai se, että henkilö vaikuttaa epäilyttävältä.

 

Lähde: DailyKenn.com

7 KOMMENTIT

  1. Onko tuo kuva otettu Itä-Helsingistä vai Korkeasaaresta?

  2. Kohta tätäkin tapahtuu Suomessa. 🙁 Kiitos RKP, Vihreät ja Vasemmisto

    • Rupesin kanssa miettimään että suomen monikuluttuuriverkostostahan, puuttuu kokonainen haara, nyt äkkiä nuo kongolaiset tänne turvaan sotaa ja nälkää niin pääsemme käsiksi näihin kulttuurillisiin rikkauksiin.

  3. Kyllä Suomessakin “eräille” riittää raiskauksen syyksi että nainen on pukutunut liian seksikkäästi. Afrikkalainen mielenmaailma on primitiivinen. Koko maanosa on totaalisen sekaisin.

  4. Kaikki tietää, että sama meininki on kohta jo täällä ja sitä hoetaan koko ajan, mutta ei anneta sen ikinä tapahtua. Ei suomi ole vielä niin syvällä tässä monikulttuurisessa valkoisten kansanmurhassa. Asiat pitää tuoda julki, jotta mahdollisimman moni tajuaa tilanteen oikean puolen ja liittyy vastarintaan. Pelastetaan suomi ja eurooppa kansanmurhalta. Vaikeita aikoja on edessä, mutta yhdessä uskon, että saamme suuria tekoja aikaan.

Comments are closed.