Koti Uutisia Kaksi terroristia löytyi pakolaisina

Kaksi terroristia löytyi pakolaisina

3

UK_kaksi_terroristia

Kaksi terroristia on tunnistettu pakolaisina. Unkarilainen TV-kanava näytti epäiltyjen Facebook-käyttäjien kuvia, joista ilmenee, miten kyseiset henkilöt ovat aiemmin taistelleet jonkin terroristijärjestön riveissä, mutta nyt he ovat pakolaisina Euroopassa.

“He ovat aiemmin toimineet terroristijärjestössä ja nyt he julkaisevat omilla Facebook-sivuillaan kuvia, joiden mukaan he ovat Saksassa, he ovat länsimaissa”, kommentoi Pressenzan johtaja Tony Robinson.

Ei ole varmaa, missä maassa kyseiset henkilöt ovat tällä hetkellä tai onko heitä edes pidätetty.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. Eiköhän noita terroristeja ole aika paljon soluttautuneina elintasopakolaisten massaan. Mutta eihän sillä enää ole väliä kun pakolaiset on niin söpöjä ja säälittäviä että on pakko auttaa. Ja onhan se nyt trendikästäkin. Jos et ota mamua kotiisi olet tyhmä köyhä rasisti.

  2. Vain kaksi!? Mun mielestä kaikki mamut on tavallaan terroristeja kun ne terrorisoi maata minne ne asettuu. Ongelmii on tosi monia: rikollisuus, sotkeminen, äänekäs käytös ja sosiaalitukien väärinkäyttö jne. Pääasiassa sikaillaan uudessa asuinmaassa ja muut maksaa laskut! Mihin unohtu terrorismin vastanen sota ja raja tarkastukset? Tavallista suomi turistia syynätään ja otetaan sormenjälkii samal ku apinat hyppii puista rajan yli Suomee.

  3. Milloin tämän maan ihmiset ymmärtää että me ollaan luovuttamassa tämä maa noille muslimeille. Jossain vaiheessa on jo liian myöhäistä. Nyt on herättävä !!!. Jos mun isoisä näkis tän touhun se varmaan sanois et ” turhaan vuodatin Kollaalla verta” ???

Comments are closed.