Koti Uutisia Juutalaispoliitikko vaatii Englantia ottamaan 10 000 pakolaista päivässä

Juutalaispoliitikko vaatii Englantia ottamaan 10 000 pakolaista päivässä

3

UK_Kaufman

Englannin parlamentin jäsen jo vuodesta 1970 asti ollut Labour-puolueen poliitikko, juutalainen Gerald Kaufman, vaatii Englantia ottamaan 10 000 pakolaista päivässä.

“Tunnustan talousongelmat, tunnustan sopeutumisongelmat, mutta jos emme tee tätä nyt, tulemme elämään katuaksemme sitä loppuelämiemme ajan […]. Päästetään heidät sisään, toivotetaan heidät tervetulleiksi, tehdään kuten saksalaiset tekevät”, hän julistaa.

Alla video parlamentissa pidetystä puheenvuorosta:

 

3 KOMMENTIT

 1. Oiskohan kaveri ollu pikkasen liian kauan julkisessa virassa tai ylipäätään elossa. Juutalaisissa on yks asia kyllä mua aina ihmetyttäny: Koko olemassa olonsa ajan ne on pitänyt itseään parempana, älykkäämpänä ja ns. valittuna kansana. Juutalaiset ovat näin ollen LÄPI HISTORIAN sanoneet, tehneet, kiristäneet(laina korot) tai muuten kohdelleet muita kansoja ihan oman mielensä mukaan ja yleensä vielä huonosti tai jopa törkeästi. Sitten on myös läpi menneiden vuosisatojen jaksettu itkeä sen vuoksi, että muu maailma on niin antisemitistinen ja heitä on vainottu ja kohdeltu väärin. Kansa, joka on n. 2000v tehnyt muille, mitä huvittaa. Jaksaa nyt muistuttaa ikuisesti muuta maailmaa siitä, että Saksassa oli viime vuosituhannella n.12v jakso, jolloin se ei ihan onnistunutkaan. Ja siitä me nyt maksamme velkaa mm. media- ja talous-kontrollin muodossa. Moraalisesta taakasta ja vastuista puhumattakaan. Tämä kiero kansa on saanut maailman myös uskomaan, että pahin kaikista oli tuo pieni itävaltalainen Alois:in ja klaran (os Pölzl)poika. Kaikesta huolimatta Mohammed(myös yksi historian suosikkihahmoistani),joka antoi kuolinvuoteellaan määräyksen(eli lain) ikuisesta taistelusta juutalai-sia ja-suutta vastaan. Ja tämä sota(2. jihad) oli päättyvä vasta, kun viimeisestäkin juutalaisesta olisi veret vuodatettu. Niin silti tämä omituinen ihmisryhmä on jotenkin päättänyt pitää meitä suurinpana uhkanaan. Raamatussa ei mainita sodasta juutalaisuutta vastaan. Koraanissa ja islamin perinne tiedossa taas on lukuisia viittauksia sodasta tätä valittua kansaa kohtaan.
  Tässä taas todiste juutalaisesta salaliitosta. Hoidetaan ensin maailmanlaajuinen media- ja talous kontrolli. Sitten usutetaan viholliset toistensa kurkkuun, eli euroopan islamisaatio (Amerikka niillä jo on, siis juutalaisilla), jonka paras tulos olisi molempien tuho tai vallan heikkeneminen. Tämän seurauksena juutalaisen kansan, jumalan sille muinoin lupaama, maailman herruus/ylivalta muihin kansoihin nähden on saavutettu.

  • Kerrassaan hienosti kirjoitettu kommentti! Olen täysin samaa mieltä tästä.

   Kunpa yhä useampi suomalainen ymmärtäisi tämän asian. Kumpi on lopuksi tärkeämpää valkoiselle rodulle: Oma kulttuuriperintö, perhe, kansa ja isänmaa, vai seemiläisten kansojen hämärät ja epämääräiset maailmanvalloitusaikeet siionistit äänekkäimpänä keihään kärkenään?

   Tätä sionistien roskaa näkee joka paikassa, mihin vain katseesi käännät. Kenen joukoissa seisot?

 2. Monella foorumilla on joku sanonut, että juutalaiset olisivat sotkeneet kätensä tähänkin soppaan. Mikä lie on heidän motiivinsa, sitä ei taida moni tietää.

  Ehkä kaaos ja lopulta öljyt “liittoutuneille”.

  Ehdottihan joku juutalaismiljardööri Suomeenkin miljoonia kehitysmaalaisia.

  Voi olla, ettei mun foliohattu ole tarpeeksi hyvin päässä 😉 , mutta nämä on lainattu muiden lehtien kommenteista.

Comments are closed.