Koti Uutisia Kotimaa Kaksi romania elinkautiseen vankeuteen murhasta

Kaksi romania elinkautiseen vankeuteen murhasta

10

Satakunnan käräjäoikeus on tuominnut Jani Allan Jalmar Blomeruksen (s. 1972) ja Leif Dimitri Allan Ahlgrenin (s. 1989) elinkautiseen vankeuteen Porissa viime tammikuussa tehdystä henkirikoksesta. Käräjäoikeuden mukaan miehet syyllistyivät murhaan surmatessaan vuonna 1980 syntyneen miehen. Kolmannen tapahtumiin liittyvän henkilön, porilaisen naisen (s. 1990), käräjäoikeus tuomitsi kymmenen kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen avunannosta törkeään pahoinpitelyyn.

Oikeuslääketieteellisessä ruumiinavauksessa uhrista löydettiin 25 teräaseella aiheutettua vammaa. Vammojen syntyjärjestystä ei tutkimuksessa pystytty osoittamaan. Uhrin välitön kuolinsyy oli rintaonteloon tunkeutunut pistohaava, joka aiheutti repeämiä sydämen oikeassa kammiossa ja kammioiden väliseinässä. Käräjäoikeuden mukaan tämä vamma syntyi hyvin todennäköisesti, kun Blomerus iski uhria vihreällä leveäteräisellä keittiöveitsellä. Kahdeksan vammaa taas syntyi todennäköisesti Ahlgrenin käyttämällä hevospäisellä puukolla.

Tuomittu Blomerus ei ole Kansallisen Vastarinnan saamien tietojen mukaan suinkaan ensimmäistä kertaa matkalla vankilaan henkirikoksesta, sillä hän on syyllistynyt aiemminkin henkirikokseen ampumalla toista miestä päähän Porin kauppatorilla.

Lähde: Satakunnan Kansa (1, 2)

10 KOMMENTIT

 1. Jäte kansaa ollut aina. Ruotsin laki olichyvä aikanaan kun antoo telottaa näitä hevosmiehiä!!

 2. “Eihän me sitä lompakkoa varaastettu. Otettiin talteen ettei huku”. Ja monen monta vastaavaa.

 3. Oli manne tai kuka hyvänsä, niin kuinka usein saadaan lukea henkirikoksen uusijasta? Tämäkin Blomeruksen valopää ampunut kuoliaaksi miehen ja paljonkohan istui? Veikkaan jotta viitisen vuotta kaikkine hevosmiesalennuksineen ja vähemmistöedustajan säälipisteineen..

  Henkirikostuomioissa pitäisi ottaa oppia USAsta mitä tulee tuomioiden pituuteen ja lahjoittaa vangit heille sijoitettaviksi Rikers Islandille. Tai tehdä ostosopimus Venäjän kanssa vankilapalveluista. Joku 40 vuotta Sekehessä tai Vankila 56ssa saattaisi opettaa tavoille.

 4. Jatkosodassa oli muutamia manneja, jotka tekivät uhkarohkeitakin tekoja rintamalla, mutta siinä kaikki.

  JR 1 kertovassa kirjassa eräs mustalainen kaatoi piippalakkia kuin heinää, mutta tämänkin tapauksen kohtalona oli joutua loppusodaksi vankilaan, koska lomillaan ollessaan tappoi miehen.

  Vaikea tästä laumasta on mitään positiivista kuitenkaan keksiä.

  • Mitä “uhkarohkeita” tekoja mustalaiset teki? Jos niitä nyt yksi tai kaksi korkeintaan rintamalla oli ja muu heimo tekemässä sitä mitä mannet nyt yleensä tekee niin ei voi puhua että tuo paskasakki olisi sotimassa ollut.🙂

   • Siis tarkoitin tätä manne josta kirjassakin juttua oli. Tarkoitus ei ollut yleistää..

 5. Mustalaiset on alhaista saastaa! Jos uhrikin oli mustalainen tai hengasi mustalaisten kanssa niin voisi sanoa, että kolme kärpästä yhdellä iskulla.🙂

 6. Mustalaiset on saatava vastuuseen ja ulos maasta!
  Ei mitään sääliä eikä kompromisseja!

 7. Mustalaisista 25% on kehitysvammaisia, suurin osa ei osaa lukea eikä kirjoittaa, 99℅ on työttömiä ja elämämkoululaisia, rikollisia ja päihdeongelmaisia. Roskasakkia joista on päästävä eroon. Maasta ulos tai uuniin vaan!😎

Comments are closed.