Koti Uutisia Kotimaa Ihmissaasta kiduttaa eläimiä Kankaanpäässä

Ihmissaasta kiduttaa eläimiä Kankaanpäässä

8

Poliisi tutkii Kankaanpäässä juhannuksen aikana sattunutta eläimiin kohdistunutta kiduttamista. Joku oli juhannuksen aikana teipannut yhdeksän linnunpöntön reiät umpeen ilmastointiteipillä. Pesistä on löytynyt kuolleita linnunpoikasia.

Asiasta poliisille ilmoitti yksityishenkilö nimeltään Seppo Niemistö, jonka tontilla pöntöt sijaitsivat.

– Yhdestä pöntöstä löytyi kuolleena kuusi talitintin poikasta, Niemistö kertoo ja jatkaa:

– Teipit oli leikattu siististi saksilla. Kuka kantaa mukanaan teippirullaa ja saksia tällaista varten?

Poliisin mukaan tapahtunutta tutkitaan eläinsuojelurikoksena.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Yleensä tulevat joukkosurmaajat harrastavat tällaista. Koen erityisen suurta vihaa eläintenkiduttajia kohtaan, voi kun joku päivä nappaisi yhden kiinni itse teossa.

 2. Rinnastan eläinrääkkääjät pedofiileihin; kummatkin saavat orgasmeja rääkätessään avuttomia ja itseään pienempiä. Hoitomuodoksi tarjoaisin molemmille Meksikolaista reseptiä, happokylpyä.

   • Eläinrääkkäys (joka on todella laaja ja tulkinnanvarainen käsite) ei mielestäni itsessään ole riittävä syy tuomita ketään kuolemaan, mutta olen siinä käsityksessä että ihmiset jotka harrastavat eläinrääkkäystä ovat yleensä tehneet tai tulevat tekemään, jotain sellaista joka sen (kuolemantuomion) oikeuttaa.

  • Vai happokylpy on sielä käytössä. No, varmasti toimiva ratkaisu.

   En kuitenkaan yllättyisi jos nämä pöntöt olisi teipannut joku “vapaan kasvatuksen taimi” sen vuoksi ettei voi linnun laululta nukkua aamulla pitkään. Nämä vapaan kasvatuksen taimet kun saavat tehdä mitä vaan ja vanhemmat vieressä vain sössöttävät “miltä luulet nyt jani-petteristä tuntuvan?”

   Ken kuritta kasvaa se kunniatta kuolee. Voidaan jo nyt nähdä EU:hun paenneista politikoistammekin.

 3. Naama sisään näiltä pelleiltä. Saattaa jopa olla ettei kyseessä ole ihmiset lain, vaan nämä uudet vieraslajimme.

  • Saadaanko musupaskojen ja koukkunokkien laillistettu eläintenkidutus à la halal & kosher loppumaan Suomessa joskus? Ilmeisesti musu- ja jutkuongelma vain ratkeavat yhdellä tavalla: ei enää musuja ja jutkuja; ei enää ongelmia. Vrt. karthagolais-ongelma.

   • Ceterum censeo Carthaginem esse delendam…pätee tosiaankin kaikkeen saastaan, joka saapuu välimeren eteläpuolelta

Comments are closed.