Koti Uutisia Ulkomaat Kaksi miestä tuomittu kuolemaan 8-vuotiaan tytön joukkoraiskauksesta Intiassa

Kaksi miestä tuomittu kuolemaan 8-vuotiaan tytön joukkoraiskauksesta Intiassa

7
Poliisit saattavat toista kuolemaantuomituista joukkoraiskaajista

Kaksi miestä tuomittiin vastikään Intiassa Mandsaurin alueella kuolemanrangaistuksiin kahdeksanvuotiaan tytön sieppauksesta, joukkoraiskauksesta ja tappoyrityksestä Intian uuden tiukennetun lainsäädännön nojalla. Syyttäjällä kesti alle kaksi kuukautta kasata oikeusjuttu 20-vuotiasta Irfan Mewatia ja 24-vuotiasta Asif Mewatia vastaan sekä todistaa riittävän selvästi kaksikon 26. kesäkuuta kiduttaneen ja raiskanneen brutaalisti koulutytön ennen tytön kurkun auki viiltämistä.

350-sivuinen juttu perustuu 92 todistajanlausuntoon ja yli 100 kappaleeseen todisteita, mukaan lukien CCTV:n kuvaa ja DNA-näytteitä. Näiden läpikäyminen riitti tuomari Nisha Guptalle tuomitsemaan kaksikon kuolemaan. Guptan mukaan Irfan ja Asif Mewati eivät ansaitse armoa tapauksessa, joka on “raa’ista raa’in”. Gupta jatkaa, että kuolema oli ainoa oikea rangaistus miehille.

Kesäkuun 26. päivänä Irfan ja Asif Mewati houkuttelivat tytön luokseen koulun ulkopuolelta, missä hän odotti isäänsä. Miehet veivät tytön hieman syrjäisempään paikkaan, jossa he raiskasivat hänet. Raiskauksen jälkeen he viilsivät tytön kurkun auki ja jättivät hänet vuotamaan kuiviin. Paikalliset ohikulkijat kuitenkin pelastivat hänet, ja tyttö makasi sairaalassa tajuttomana 18 tuntia. Tytöllä oli useita puukoniskuista saatuja vakavia vammoja kaulalla, kasvoilla ja sukupuolielimissä. Hän on edelleen sairaalassa.

Tapaus on herättänyt paikallisissa ihmisissä valtavaa raivoa, ja he lähtivät protestoimaan ympäri keski-intialaista Madhya Pradeshin aluetta. Tiistainen päätös kuolemantuomioista oli kuudes Madhya Pradeshin osavaltion alueella langetetuista kuolemantuomioista lainsäädännön uudistamisen jälkeen; osavaltio otti ensimmäisenä käyttöön lain, joka sisältää alaikäisten tyttöjen raiskauksista langetettavat kuolemantuomiot.

Lähde: RT

7 KOMMENTIT

 1. Kuolemantuomio onkin ainoa oikea rangaistus raiskaajille ja pedofiileille. Suomessa tuollaisesta olisi saanut ehdollista.

   • Ei muuta ku raiskaajan vartalon ympärille auton renkaita, kanisterillinen bensaa ja tulitikku perään.

 2. Tällaiset tapaukset nostavat vihan niin pintaan että vaikka perimmäiseltä luonteeltani olen rauhaarakastava ja maltillinen henkilö, niin tässä tapauksessa kuolemantuomio tuntui minimirangaistukselta. Mutta tytön loppuelämää ajatellen, onko se oikeudenmukainen?

  Mieleeni nousee eräs kirjoitus jossa sanottiin että raiskaajat pitäisi sitoa nelinkontin häkkiin jossa on yhtä monta karjua kuin raiskajia oli. Ja sitten valella takapuoli kiimaisen emakon virtsalla. Kauhu (ja nöyryytys muslimille) voisi olla vastaava kokemus.

  Samurait tarttuessaan miekkaan olivat jo ratkaisseet sen kuka ansaitsee elää. Nämä eivät.

 3. Miks noin tolla alueella pahojaan tehneet ovat aina pää peitossa virallisissa kuvissa.
  – No varmaan siks, et poliisi ei ole oikeasti kyennyt löytämään tekijöitä, ja pitää antaa kansalle kuva, että kaikki on kunnossa ja poliisi on tehokas.

Comments are closed.