Koti Uutisia Kaikki kolme Facebook-raiskaukseen syyllistynyttä pidätetty

Kaikki kolme Facebook-raiskaukseen syyllistynyttä pidätetty

3
Emil Khodagholi, Maysam Afshar ja Reza Mohammed Ahmad raiskasivat 31-vuotiaan naisen ja kuvasivat tekonsa Facebookiin.

Viime maanantaina Kansallinen Vastarinta kirjoitti kolmen muukalaisen lähettäneen suorana videokuvaa Facebookissa, kun he raiskasivat 31-vuotiaan naisen “bileissä” eräässä asunnossa Uppsalassa Ruotsissa. Eräällä Internetissä levinneellä videonpätkällä voi nähdä, kuinka yksi osallisista, 24-vuotias Emil Khodagholi, kuvaa raiskauksen jälkeen itseään ja pilkkaa uhria, joka puhuu vieressä ystävänsä kanssa puhelimessa tapahtuneesta. Tämän jälkeen poliisi saapuu asunnolle ja lopettaa “bileet”.

Keskiviikkona Uppsalan käräjäoikeudessa käsiteltiin kolmen tekijän pidättämistä. Käsittely päättyi 18-vuotiaan Maysam Afsharin ja 20-vuotiaan Reza Mohammed Ahmadin pidätykseen todennäköisin syin epäiltyinä raiskauksesta. Khodagholi pidätettiin epäiltynä raiskauksen näyttämisestä julkisuuteen, toisin sanoen hän oli kuvaajana tekohetkellä.

Ahmadi, Afshar ja Khodagholi.

Pidätyskäsittelyt järjestettiin massiivisin turvatoimin, sillä pelättiin, että kolmen tekijän kimppuun voitaisiin hyökätä. Heidät vietiin yksitellen oikeussaliin, ja Afshar ja Khodagholi peittivät kasvonsa kriminaalihuollon vihreisiin huppareihin. Ahmadi puolestaan esiintyi kasvot peittämättöminä.

Poliisi ei ole kyennyt edellenkään keräämään videomateriaalia tapahtuneesta, vaikka se lähetettiin suorana. Tämä johtuu joko siitä, ettei kukaan ottanut erillistä videota itse suoran lähetyksen aikana, tai siitä, ettei kukaan ole halunnut luovuttaa materiaalia poliisille. Internetissä on levinnyt kuitenkin kuvakaappauksia livelähetyksestä.

Todistusaineisto koostuu raiskauksen Facebookissa nähneiden lausunnoista sekä uhrin omasta kertomuksesta. Kaikki epäillyt ovat kiistäneet syyllistyneensä rikokseen, ja Ahmadi harkitsee asianajansa Christer Söderbergin mukaan pidätyksestään valittamista.

“Hän kiistää rikoksen ja on jättänyt nähdäkseni yhtenäisen kertomuksen siitä, mitä on tapahtunut. En voi mennä yksityiskohtiin, mutta hänen kertomuksensa ei ole ristiriidassa minkään kanssa”, Söderberg kommentoi uppsalalaiselle Barometern-lehdelle.

Khodagholin asianajaja Anders Welinin mielestä pidätys oli “ankara päätös” hänen asiakastaan kohtaan, vaikka syytteet ovat vakavia. Syyttäjä Pontus Melanderin mukaan todistusaineistoa on hyvin kasassa, vaikka video puuttuu edelleen. Facebookilta yritetään kuitenkin saada apua asiaan. Mikäli apua saadaan, syyttäjän kanta vahvistuisi tietysti entisestään.

“Facebook on sanonut olevansa halukas yhteistyöhön, mutta heidän toimipaikkansa on USA:ssa, minkä vuoksi asiassa tarvitaan pyytämääni kansainvälistä oikeusapua”, kommentoi Melander.

 

Lähteet: Nordfront.se, Barometern, Minfil.org (1,2,3)

3 KOMMENTIT

 1. Aika näyttä kuinka nämä lärväilijät “tuomitaan”. En edes vaivaudu viittaamaan kuin “lehmän häntäisesti”, mitä tästä “seuraisi” täällä. Tuskinpa “sokkoa” leikkineiden ihmisjätteiden hymy olisi päässyt edes hyytymään. Kun feissarissa koko maailma katsoi, niin julkisuushan oli jo niin “rankkaa”, että korvaussumma nousisi pilviin…. (raiskareille)-

 2. Tässäkin tapauksessa valtamedia uutisoi tekijöistä “ruotsalaismiehinä”. Tällä tavalla nämäkin yksityiskohdat jäävät pimentoon niiltä, jotka eivät lue vaihtoehtomedioita.

  Taisi olla sama juttu myhös Ylöjärven vastaavassa keississä, jossa teko oli myös kuvattu matujen toimesta. Valtamedian mukaan tekijät olivat “ylöjärveläispoikia”.

  Valtamedia on valemedia!

  • “Ruotsalaismiehiä” ja “ylöjärveläispoikia”??? Tuohna selvääkin selvempi kunnianloukkaus, josta ennen täysipäisnäisempinä aikoina, oli täysi rikosoikeudellinen syy vetää juttu oikeuteen.

   Että “ylöjärveläispojat” joukkoraiskaavat naisia! Siis suomalasiten miesten mustamaalaamisella ei ole mitään rajaa. Mutta eihän se ole edes tuomittavaa poliittisessa mielessä mitenkään. Päinvastoin, siinä “tapetaan kaksi kärpästä yhdellä iskulla”!!!

Comments are closed.