Koti Uutisia Pohjoismaat Kahvitauko Vastarintaliikkeen tapaan

Kahvitauko Vastarintaliikkeen tapaan

3

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen Norjan-osaston jäsenet määrättiin keskeyttämään heidän järjestämänsä tilaisuus Oslossa. Poliisin mukaan liikkeen jäsenten oli poistuttava paikalta, jotta vastamielenosoittajat eivät turvautuisi väkivaltaan. Liikkeen laillinen tapahtuma keskeytettiin siis poliisin aloitteesta, koska piittaamattomuutta lakia kohtaan osoittavat mielensäpahoittajat eivät osaa käyttäytyä.

Vastarintaliikkeen jäsenet päättivät poliisin käskytyksen jälkeen mennä ostamaan matkakahvit, koska ulkona oli ollut suhteellisen kylmä. Kahvin oston yhteydessä poliisi kuitenkin päätti, että kahvittelu oli tottelemattomuutta ja päätti kuljettaa liikkeen jäsenet pois Oslon keskustasta. Likkeen jäsenet saivat siis nauttia kahvistaan paikallisen miekkataksin takaosassa.

Lähde: Frihetskamp

3 KOMMENTIT

 1. Eli siis poliisi pelkää sekä Suomessa että Norjassa “vastamielenosoittajia” niin paljon että veroja maksavien työssäkäyvien yhteikunnan tukipilareiden mielipiteen ilmaisuvapautta rajoitetaan jotta pelätty osapuoli ei ryhtyisi hyökkäykseen. Joo joo… En tiennytkään että poliisit ovat tuollaisia peräkammarin poikia. Niillä on tainnut olla voimakkaat äitihahmot kun ne noin pelkää huutoa.

  Norjassakin siis poliisi ylitti valtuutensa. Syyllistyi virka-aseman väärinkäyttöön, virkavirheesen ja virkavelvollisuuden rikkomiseen.

 2. “Poliisin mukaan liikkeen jäsenten oli poistuttava paikalta, jotta vastamielenosoittajat eivät turvautuisi väkivaltaan.”

  Voisivat edes kerran antaa näiden kissanhännännostajien ja muiden AIDS-pervojen antaa tulla kokeilemaan meidän kanssa. Saataisiin selvitettyä nämä meidän välit yhdellä kertaa. Petturikytät myös ilman aseita ja mellakkavarusteita ovat tervetulleita kokeilemaan ihan milloin vain.

  Apropoo, joku voisi tehdä kansalaisaloitteen Suomessa siitä, että saataisiin asianmukaiset kuljetustilat poliisiautojen taakse eli turvavyöt ja muut vastaavaat. Eihän ihmistä saa ilman turvavöitä kuljettaa. Eikä ole yhdenveroista eikä tasoarvoista mitenkään että samaan aikaan petturikytät istuvat auton etuosassa vyötettyinä sekä turvatyynyin suojattuina.

 3. Maahantunkeutujille on tarjota kokonaisia kartanoita ja kansallismielisten kovalle ytimelle järjestyy ainoastaan häkkiauto “taukotilaksi”. “Kansankoti” vuosimallia 2018.
  Eräs Virossa asuva erittäin tunnettu blogisti kertoi viiltävään sävyynsä, ettei kyseisessä maassa ole antifaa tai muita kommunisti -anarkisteja kuin kourallinen. Ja, jos he uskaltautuisivat edes paikalle, johonkin isänmaalliseen tilaisuuteen tai sitten EU:ta ja YK:ta vastustavaan Viron kansalaisten järjestämään vastamielenosoitukseen. Heidät potkittaisiin huitsin nevadaan kansan taholta ja mikä parasta!!! Viron poliisi olisi täysin samalla kannalla ja raahaisi kovaotteisesti kommunistisen murhakultin jäsenet putkaan tavalla, joka ei jätä toivomisen varaa kunnon kansalaisten taholta. Eli täysin toista kuin pohjoismaiden punikkipoliisien “Maon pienessä punasessakirjassa” seisoo, jotka samalla kumartavat EU:lle ja YK:lle samalla pyllistäen pohjoismaiden kansalaisille, jotka maksavat näiden “nottinghamin sheriffien” palkat ja jotka vaativat vielä jotain kunnioituksen osoitusta siitä, että perseilevät antifan ja muslimiterroristien kanssa päivätansseissa. Tämän tietoisen vilpin aiheuttaman turhautumisen ja kaiketi jonkun harvan omaatuntoa kolkuttelevan asiaintilan vuoksi puretaan se suurena ärtymyksenä niihin, jotka eivät osaa pitää turpaansa kiinni siitä, että tällä menolla koko homma menee helvetin syvimpiin syövereihin tavalla ettei se pelko sanoa “Karhua” karhuksi pelastanut karjaa nummella, vaan vei koko huushollin bankrottiin aineellisesti ja mikä pahinta. Sillä turmeltiin kansakunnan elämä ja onni vain siksi, että globalistien ahneus ja kulttuurimarxistien utopiat ajoivat siihen ilman mitään sellaista syytä, joka olisi muka parantanut suomalaisten ja eurooppalaisten elämänlaatua millään tavalla, vaan päinvastoin se vedettiin Mutti Merkelin vessanpytystä alas muun kuolemaa tekevän kuonan mukana. EU, YK, kommunistit ja Suomen korruptoitunut poliittinen kerma ovat syöpä, jota emme tarvitse ja jota ilman me tulemme toimeen ja Se tuo meille suomalaisille työteliäille ja arjen iloista nauttiville rauhantahtoisille ihmisille sen TODELLISEN paratiisin nimeltä: SUOMI!!!

Comments are closed.