Koti Uutisia Juutalaisten maailmankongressi pelkää PVL:ää: “Sionisminvastainen toiminta Ruotsissa hälyttävää”

Juutalaisten maailmankongressi pelkää PVL:ää: “Sionisminvastainen toiminta Ruotsissa hälyttävää”

6
Robert Singer.

Kansainvälinen, erittäin vaikutusvaltainen järjestö Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC) kommentoi sionisminvastaisen toiminnan olevan Ruotsissa “hälyttävää”. Lausunnon takana on järjestön varapuheenjohtaja Robert Singer. Singer vieraili keskiviikkona Ruotsissa tarkoituksenaan voidella poliitikkoja ryhtymään tositoimiin niitä vastaan, jotka uskaltavat kritisoida juutalaisten ylitsevuotavan suurta vaikutusvaltaa muun muassa pankkimaailmassa, tiedotusvälineissä ja viihdeteollisuudessa. Muslimeiden lisäksi WJC halusi nostaa esille olevansa huolissaan “natseista”.

“Natseille ei saisi antaa edes mahdollisuutta marssia avoimesti muita ruotsalaisen yhteiskunnan ryhmiä loukkaavien symboliensa kanssa. Tähän on tartuttava lainsäädännön keinoin”, sanoi Singer viitaten PVL:n mielenosoitukseen Göteborgissa viime syyskuussa. Singer keskusteli Ruotsin-vierailunsa aikana useiden ministereiden ja poliisipäälliköiden kanssa. Hän ilmaisi olevansa tyytyväinen näiden kanssa käytyihin keskusteluihin, mutta sanoi kuitenkin, että he “eivät tee tarpeeksi asian eteen”.

WJC:n onnistui myös muuttaa Göteborgin syyskuisen mielenosoituksen kulkua sekä vaikuttaa siihen, kuinka ruotsalaiset saavat osoittaa mieltään. Vain tunteja ennen kuin hallinto-oikeuden päätös muuttaa mielenosoitusreittiä julkaistiin, julkaisi Göteborgs-Posten WJC:n kehotuksen tehdä juuri kuten hallinto-oikeus teki. Vaatimus muuttaa reittiä heitettiin ilmoille sen jälkeen kun poliisi itse muutti alkuperäistä mielenosoitusreittiä niin, että se kulki aivan paikallisen synagogan vierestä keskellä juutalaisten yom kippur -juhlaa.

 

Lähde: Nordfront.se

6 KOMMENTIT

 1. Juutalaiset päättävät mitä valkoiset eurooppalaiset saavat tehdä OMASSA maassaan. Niin, ehkei edes omassa maassaan”, sillä varmastikin jokainen eurooppalainen valtio on kaulaansa myöten kusessa ts. veloissa juutalaisille pankkeereille, että nuo “itsenäiset” kansakunnat ovatkin vain juutalaisten säykynukkeja, jotka heiluvat vain silloin kuin koronkiskuri -naruista vedellään.
  Juutalaisten “huoli” on täysin pohjaa vailla oleva asia, jonka takana on ainoastaan valtapolitiikka niin itsensä juutalaisten taholta kuin Länsimaiden maanpetturi -hallitustenkin osalta Kyse on parhaimmillaankin vain “tilatuista” juutalaisista marina -kerhon, jotka varmastikin toimivat vielä kaiken kukkuraksi Saksalta kiristetyiltä lunnasrahoilla rahoitettuna – johtavaa “huolestujaa”, joka palvelee nimenomaisesti tässä tapauksessa Ruotsin valtaa pitäviä valtapuolueiden oikeutusta lisätä yhä enemmän Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen jäsenten vainoa yhä räikeämmillä keinoilla, jotka alittavat kaikki yleismaailmalliset poliittiset oikeiudet, ihmisoikeudet, kokoontumisvapaudet ja oikeuden toimia yhteiskunnassa sen lakien suomien oikeuksien pohjalta vaikuttaen yhteiskunnan politiikkaan sekä oikeuteen ajaa omia yhteiskunnallisia tavoitteita tuon demoratuurin itsensä antamien reunaehtojen vallitessa väkivallattomasti ja järjestäytyneesti aiheuttamatta ympäristölle ja ulkopuolisille haittaa ja väkivaltaa.-
  Juutalaiset ovat itse tilanneet hankaluutensa päälleen, joista he yksinomaisesti aina syyttävät valkoista rotua. Tämä jumalaton Jumalan kansan itserakkaus on suurempi kuin heidän rakkautensa Jumalaansa kohtaan, sillä he tunnustavat vain maalliset rikkaudet sekä sen kyllä mieluusti vastaanotetun ylivallan, joka heille on tapojensa ja perinteidensä mukaan tarjottu herra kansana, joiden etu aina menee ennen muita. Ja jos tähän kultaiseen periaatteeseen tulee vähäinenkin särö, on se muiden (valkoisten) syytä, josta pitää vähintäinkin valkoisten vetää sakkoa maailman tappiin asti.

 2. Kenen mielestä jwc on vaikutusvaltainen? Ei ainakaan minun mielestäni. Minuun sen lausunnot (joista en varmaan tiedä kuin murto-osan) eivät vaikuta millään tavalla. Jos kylähullu huutelee ja kiertää maailmaa, ei siihenkään kukaan kiinnitä mitään huomiota.

  Toinen asia kokonaan on se että Singer lausunnoillaan syyllistyi rasismiin. Tor-merkki on vanhaa riimukirjoitusta. Se on osa historiaamme ja siksi sitä saa käyttää julkisesti eikä se loukkaa yhtään yhteiskunnan jäsentä. Jos joku loukkaantuu historiastamme, hän on vapaa muuttamaan pois alueelta jonka historiassa on ollut riimukirjoitusta.

  Toisaalta, Singer ylittää siinäkin mielessä hyvän maun rajan että Amerikan yhdysvaltalaisena puuttuu tisen maan sisäpolitiikkaan. Maan joka kertoo omaavansa sananvapauden ja demokratian. Sen olisi pitänyt ymmärtää pitää suunsa kiinni ja kenties suljettujen ovien takana keskustella Ruotsin valtiopäiväedustajien kanssa. Mutta mennä nyt julkisesti möläyttelemään moisia idiotismeja…

  Singer voisi vaikuttaa vilpittömämmältä jos se olisi kiinnostunut Amerikan yhdysvaltojen sisäisestä tilantessa. Sen sijaan että katselee muiden maiden sisäisisä tilanteita. Nämä oligarkkien juoksupojat kun yleensä pönkittävät omaa heikkoa sisäpolitiikkaansa vahvalla ulkopolitiikalla. Ja sehän tässäkin tapauksessa on takana. Heikolla itsetunnolla varustetut henkilöt eivätuskalla tarttua oman yhteiskuntansa ongelmiin ja siksi koittavat vaikuttaa muiden yhteiskuntien vakauteen.

 3. Metro-lehti oli tänään valjastettu juutalaisten äänitorveksi. Yrittävät painostaa oikeuslaitosta nyt tosissaan, vaikka todellinen “uhka” tavallisille suomenjuutalaisille ovat jihadistit. Rikollinen sionistieliitti ovat ne, joita kansallissosialistit vastustavat. Turha vetää marttyyrikorttia esiin ja lietsoa hysteriaa oman kansanryhmän sisällä saati sitten suojella rikollisia.

  “Natsit” ovat kuolleet, joten turha kieltää enää heidän marssejaan. Kansallissosialismi tänään on uudistettu ideologia, eikä tämän aatteen kieltämiseen ole tarvetta eikä sillä ole mitään vaikutusta aatteeseen.

 4. Näiden vapaudenriistäjäparasiittien ylivalta alkaa lähentyä loppuaan. Pelkäävät niitä rohkeita kansalaisia, ketkä uskaltautuvat paljastamaan kotimaansa tuhoajat ja tuomitsemaan nämä julkisesti. Läntinen Eurooppa ollaan käytännössä rappioitettu niin pahasti, että siitä ei ilman kunnollista sotaa selvitä, mutta idässä ja pohjoisessa on vielä potentiaalia todelliseen kansannousuun näitä rikollisia vastaan.

 5. Miksi ei ole maailmassa maata jota ei kommarit halua hallita? Miksi he ovat niin kontrollifriikkejä?

Comments are closed.