Koti Uutisia Ulkomaat Juutalaisrahoitteinen seksikultti syytteeseen New Yorkissa

Juutalaisrahoitteinen seksikultti syytteeseen New Yorkissa

3

New Yorkin Brooklynissa alkoi tällä viikolla iso oikeudenkäynti liittyen juutalaisrahoitteiseen NXIVM-seksikulttiin. Oikeudessa käsitellään liki 20 vuotta toiminutta kulttia, jonka toiminta tiettävästi perustui seksuaaliseen alistamiseen, kidutukseen ja hyväksikäyttöön. Kultin johtaja Keith Raniere, 57, pidätettiin maaliskuussa Meksikossa, ja häntä vastaan on nostettu useita syytteitä.

Ranieren lisäksi oikeudessa kuullaan myös muita kultin johtohahmoja. Merkittävin heistä on kanadalaisen Seagram-viskiyhtiön perijätär, juutalainen Clare Bronfman, jonka rahoituksen ansiosta kultin toiminta on onnistunut jatkumaan niinkin pitkään. Bronfman ja hänen siskonsa Sara Bronfman rahoittivat kultin toimintaa 15 vuoden ajan jopa 150 miljoonalla dollarilla.

Ranieren ja Bronfmanin lisäksi syytteessä ovat Allison Mack, Kathy Russell, Lauren Salzman ja Nancy Salzman. Heitä syytetään salakuljetuksesta, pakkotyövoimasta, seksikaupasta, seksikaupan yrittämisestä, rahanpesusta ja identiteettivarkauteen liittyvästä rikoksesta. Amerikkalaisen Daily Stormer -sivuston mukaan todennäköisesti kaikki syytetyt Russelia lukuun ottamatta ovat juutalaisia.

Lähde: Iltalehti

3 KOMMENTIT

 1. (((Clare Bronfman)))
  (((Lauren Salzman)))
  (((Nancy Salzman)))
  (((Allison Mack)))
  Kathy Russell
  Keith Raniere

 2. Nyt täytyy ymmärtää että nämä nimet ovat vain jäävuoren huippu. Nimiä on varmasti paljon enemmän ja niitä tulee jatkossa lisää. Jossain vilahti myös TOm Cruisen nimi. Enkä yllättyisi jos elokuvabusineksesta löytyisi varsinainen ampiaispesä. Sillä sielähän seksillä ja alistamisella perinteisesti jaetaan roolituksia. Joista sitten osa kerätään “sijoituksina” takaisin kassamyynnin voitoista.

  Saas nähdä mihin tämä vielä johtaa. Jotkut varmasti ryhtyvät yhteistyöhön syyttäjän kanssa vaikka sionistit taustalla tekevät kaikkensa että ketään ei syytettäisi. Jälleen kerran ne ovat jääneet kiinni housut kintuissa iljettävistä tavoistaan. Juuri niistä joiden vuoksi ne on karkoitettu niin monesta maasta ennenkin.

 3. Sairasta. Yllätys, että “valittuun kansaan” kuuluvia. Iltalehdestä poimittua: “Bronfmanin ja Ranieren syytetään tuoneen Yhdysvaltoihin laittomasti naisen, jota he kiduttivat kahden vuoden ajan eräässä asunnossa New Yorkin osavaltiossa sijaitsevassa Clifton Parkissa.

  Kidutus oli rangaistus siitä, ettei nainen ollut romanttisessa mielessä kiinnostunut Ranieresta. Kulttiin kuului, että kaikkien naisten on oltava Ranieren “kumppaneita” eikä heillä saa olla muita kumppaneita. Kultin entiset jäsenet ovat kertoneet myös, että heidät pakotettiin harrastamaan seksiä Ranieren kanssa.Mack on tiettävästi myös kiduttanut naisia tekemällä polttomerkkejä heidän ihoonsa. Polttomerkeistä muodostui usein Mackin nimikirjaimet AM.”

Comments are closed.