Koti Uutisia Sionismi Juutalaispankki jäi kiinni asiakkaiden huijaamisesta

Juutalaispankki jäi kiinni asiakkaiden huijaamisesta

8
Goldman Sachsin juutalainen toimitusjohtaja Lloyd Blankfein.

Yhdysvaltojen politiikasta Valkoisessa talossa päättävä juutalaispankki Goldman Sachs on jälleen joutunut maksamaan sakkoja vakavista talousrikoksista, joiden uhreja ovat pankin omat asiakkaat. Tällä kertaa asiakkaita huijattiin valuuttamarkkinoilla.

Viranomaiset määräsivät Goldmanin maksamaan 110 miljoonan dollarin sakot “vaarallisesta ja epäasiallisesta” toiminnasta, joka jatkui useiden vuosien ajan. Käytännössä pankki manipuloi kansainvälisiä valuuttamarkkinoita omaksi edukseen.

Kun pankin asiakkaat tekivät valuuttakauppatoimeksiantoja, Goldmanin työntekijät jakoivat toimeksiantojen tiedot sisäpiirilleen salaisissa keskusteluryhmissä. Pankkiirit käyttivät sisäpiiritietoa hyväkseen nostaakseen kauppojen hintoja, mikä tuotti suuria voittoja pankkiireille ja suuria tappioita asiakkaille.

Vaikka Goldman jää jatkuvasti kiinni uusista rikoksista ja pankki oli jopa edellisen finanssikriisin pääsyyllinen, eivät viranomaiset ole määritelleet sitä rikollisjärjestöksi. Viranomaiset eivät tahtoneet julkaista edes valuuttamanipulaatiorikoksiin syyllistyneiden pankkiirien nimiä.

Goldman saa jatkaa rikosten tehtailua rauhassa, sillä juutalaispankki omistaa vaalirahoituksen kautta Yhdysvaltojen molemmat pääpuolueet.

Lähde: Financial Times

8 KOMMENTIT

 1. — Business as usual.
  — Too big to jail.

  Erityinen huomio kannattaa kiinnittää siihen, saiko kukaan rikoksen tekijöistä minkäänlaista tuomiota. Ei saanut.

  Nämä isot pankit toimivat yhteistyössä valtion kanssa. Tämän seurauksena niillä on ikuinen “vapaudut vankilasta kortti”. Pahin seuraus, mitä rikollisesta voi seurata on, että maksaa osan rikoksella saadusta hyödystä valtiolle. Uhreista ei tarvitse välittää, koska ne ovat molempien, niin pankkien kuin valtionkin, lypsylehmiä.

 2. Goldmanilla ei ole ensimmäinen puhallus, viimeksi meni kaikkien postialan työntekijöiden eläkkeet taivaan tuuliin ja sanottiin vain että soosoo.
  Tuskin tulevat mitään konkreettisia tuomioita saamaan, koska pankit ja rahoittajat omistavat yhdysvallat Federal Reserven kautta (sen kautta omistavat myös IMF:n ja Saksan). Näin ollen muut tanssii kun he puhaltavat pilliin.
  Suomi on menossa myös sionistisen pankkieliitin syliin, koska IMF ohjeisti -90 luvun alussa, miten suomen pitäisi “tervehdyttää” rahajärjestelmä ja kas kummaa un pukkasi pankki”kriisi” aivan kulman takaa.
  Nyt ollaan ajamassa alas kaikkea julkisesti ylläpidettyä turvaverkostoa siinä missä omavaraisuuttakin (jäkimmäinen on jo ajettu suurimmilta osin alas, ei ole kriisivarastoja), samalla nostetaan tai toimeenpannaan uusia veroja, jotta ostovoima heikkenee ja se kumuloituu taasen työntekijäpuolen palkkoihin joita ei voida rajattomasti nostaa (saadaan pedattua halpatyövoiman minimipalkka kohdilleen), joka vaikuttaa bruttokansantuotteen romahtamiseen.
  Kun mennään saturaatiopisteen yli, niin suomi on valmista kauraa IMF:n korko-orjuuteen kuten Ukraina ja moni eteläamerikan valtio.
  Näin toimii Goldman- Sachs, Rothschild, Bloomberg ja muu sionistinen pankkinmafia.

 3. Sitten ihmetellään miksei juutalaisista pidetä… Oletteko juutalaiset todellakin noin tyhmiä? En toivoisi.

  • Tämä oli osoitettu siis näille suurfirmojen ja pankkien pyörittäjille. Pilaavat muidenkin maineen.

 4. Juutalaiset taas omassa elementissään kuin kala vedessä.
  Mutta eihän rehellisyydellä eikä työllä rikastu. Tosin wanha sanonta antaa kertoa, että sillä perii maan. Tiedä sitten käykö todellakin niin, mutta uskon kun on puhtaat jauhot pussissa niin hyvä omatunto on paras se paras päänalunen.
  Ja kun vielä lisätään sanonta: “Valheella on lyhyet jäljet.” Onkin homma suunnilleen taputeltu. Siis se on varmaakin varmempaa, että lopulta jää kiinni, vaikka kavaltava rahastonhoitaja muutaman vuoden voi suhmuroida tekemänsä anastukset piiloon tilintarkistuksissa muilla teknisillä tempuilla ja ostaa itselleen “lisäaikaa” muka pystyäkseen maksamaan viemiään rahoja takaisin tai onhan niitäkin, joilla ei ole mitään aikomustakaan tehdä sitä.
  Se henkilökohtaisen kunnian ja luottamuksen menettäminen perinjuurin perheensä, sukulaistensa ja ystäviensä silmissä on sellainen kupru, joka ei voi johtaa kuin täydelliseen henkilökohtaisen elämän syöksykierteeseen kaikilla sen aloilla.

 5. Kansallissosialisteilla on järjestyksenmukainen mielenilmaus, jolloin vasemmistoanarkistit hyökkäävät häiriköimään, oikeistohallituksen alaisen poliisin katsoessa vasuriväkivaltaa sormiensa läpi. Kuka on se sivustaseuraava, käsiään yhteen hierova kihisevä koukkunokka. Väärin meni, se ei ole juutalainen Ben Zyskovitsi vaan Jussi Halla-aho, joka ei tehnyt mitään matu invaasion ollessa täydessä käynnissä. Sitten loikkasi hallituksesta ulos ja nyt syyttelee muita itsensä allekirjoittamasta politiikasta.

  Joku kymmenen vuotta sitten vasemmistoanarkistit hyökkäsivät rajusti globalisaatiota ja kansainvälistä monopoli pankkikommunismia vastaan. Nykyisillään samat vasemmistoanarkistit hyökkäävät pankkikommunismia vastustavia kansallismielisiä vastaan pankkikommunismin puolesta. Ihan hyvä takinkääntö.

  Joku kymmenen vuotta sitten muslimit vastustivat rajusti Israelia. Nykyisillään ääri-islamistinen ISIS hyökkää joka suuntaan, paitsi Israeliin. Ihan hyvä takinkääntö.

  Yhteinen nimittäjä, no jos ei kehtaa kysyä ketä et voi sanallakaan arvostella, se löytyy myös itse artikkelista.

 6. Sanonpahan vaan, että tuo 110 miljoonaa on pelkkä sovittu täky viranomaisten uskottavuuden lisäämiseksi varakkaina itseään pitävän ylemmän keskiluokan keskuudessa, vähintään miljardeista tuolla pitäisi puhua. Tai kun 2 joukkuetta pelaa samaa tyhjää maalia, yleisön kannalta 1-0 tappio on kärsittävissä, mutta 1000-0 tappio alkaa herättää epäilyksiä.

Comments are closed.