Koti Uutisia Sionismi Juutalaisoligarkki uhkaa haastaa oikeuteen “oligarkki”-sanan käyttäjät

Juutalaisoligarkki uhkaa haastaa oikeuteen “oligarkki”-sanan käyttäjät

2
Len Blavatnik.

Neuvostoliitossa syntynyt ja Britanniassa nykyään asuva juutalaisoligarkki Len Blavatnik uhkaa haastaa oikeuteen mediat, jotka kutsuvat häntä “oligarkiksi” ilman lupaa. Britanniassa rikollinen rahaeliitti käyttää hyväkseen mielivaltaisia kunnianloukkauslakeja, jotka tekevät finanssimiehiin kohdistuvan tutkivan journalismin erittäin hankalaksi.

Juutalaismiljardööri Blavatnikin reaktio voi yllättää, sillä hän on yksi maailman stereotyyppisimmistä oligarkeista. Neuvostoliitossa syntynyt juutalainen muutti nuorena Yhdysvaltoihin opiskelemaan kapitalismia ja rakensi omaisuutensa, kun Venäjän kansallisomaisuus ryöstettiin mafiamenetelmin Neuvostoliiton kaaduttua.

Varastaessaan Venäjän valtionomaisuutta Blavatnik liittoutui muiden tunnettujen oligarkkien kanssa – ennen kaikkea juutalaisen Mikhail Fridmanin, juutalaisen Viktor Vekselbergin ja juutalaisen Oleg Deripaskan. Neuvostoliiton luhistumisen myötä Blavatnikin salkkuun kertyi varoja 14 miljardin dollarin edestä pelkästään valtion energiayhtiöiden ryöväämisestä.

Yhteensä Blavatnikin varallisuus on nykyään noin 25 miljardia dollaria, ja hän on yksi uuden asuinmaansa Ison-Britannian rikkaimmista kansalaisista. Juutalainen on käyttänyt rahaansa ostaakseen poliitikkojen ja muiden vallanpitäjien suosiota itselleen. Englannin kuningatar löi juutalaismafioson “ritariksi”, kun tämä oli ollut Britannian kansalainen vasta seitsemän vuoden ajan.

Termillä oligarkki viitataan yleensä rikollisin menetelmin vaurastuneisiin liikemiehiin, jotka käyttävät rahojaan politiikan manipulointiin. Blavatnikin tiedetään rahoittaneen presidenttejä Boris Jeltsinistä aina Donald Trumpiin asti. Tästä huolimatta juutalaismiljardööri vaatii, että tuomioistuin hyökkää kaikkien “oligarkki”-sanan käyttäjien kimppuun.

Lähde: Financial Times

2 KOMMENTIT

  1. Tuokin rasisti on haistanut helpon menetelmän rahastaa “gentiilejä”? “Hei, me tienataan”?

  2. Vaikka ei tietäisi kuka tuo on niin kun näkee tuollaisen rotannaaman niin ei voi erehtyä mihin lahkoon kuuluu.

Comments are closed.