Koti Uutisia Sionismi Sionistipuolue AfD tahtoo kieltää Hizbollah-tuen Saksassa

Sionistipuolue AfD tahtoo kieltää Hizbollah-tuen Saksassa

0
Hizbollah.

Valeoppositiota ja vesitettyä ”maahanmuuttokritiikkiä” edustava Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolue ajaa jälleen Israelin etua Euroopassa. Nyt puolue tahtoo vaikeuttaa libanonilaiselle vastarintaliike Hizbollahille annettavaa tukea.

Hizbollah perustettiin 1980-luvulla Libanonissa suojelemaan maata Israelin hyökkäykseltä. Sittemmin puolueeksi kehittynyt Hizbollah on nauttinut kansan vankkaa tukea, sillä se on onnistunut ajamaan väkivaltaiset juutalaismiehittäjät toistuvasti ulos Libanonista.

AfD:n sionistijohtajien mukaan goyim-kansoilla ei kuitenkaan ole oikeutta puolustaa itsenäisyyttään Israelia vastaan. AfD:n johtoon kuuluva Beatrix von Storch vaati suoraan, että Hizbollah täytyy “kieltää Saksassa”. Viranomaisten mukaan Saksassa asuu toista tuhatta Hizbollahin jäsentä tai tukijaa.

AfD:n uusi lakialoite on von Storchin vaatimusta hiukan maltillisempi, mutta se tähtää Hizbollahin toiminnan merkittävään hankaloittamiseen. Saksalaispuolueen mukaan Hizbollah on “Israelin tuhoa suunnitteleva terroristijärjestö”, minkä vuoksi libanonilaisryhmän lailliset oikeudet ja rahoituskanavat täytyy lakkauttaa Saksassa. Käytännössä tämä merkitsisi muun muassa Hizbollahin hyväntekeväisyysstatuksen riistämistä.

Kuten olemme aiemmin uutisoineet, AfD:n mukaan Israelin boikotoimisesta täytyy lisäksi tehdä rikoslain nojalla rangaistava teko, jotteivät edes yksityiset tahot voisi kieltäytyä tukemasta sionistien ylivaltaa.

Uutisoimme viime syksynä, että AfD on perustanut alajärjestöjä niin juutalaisille kuin homoille, minkä lisäksi puolue suunnitteli uutta alajärjestöä ”liberaaleille muslimeille”. Radikaalit kansallismieliset arvasivat etukäteen, että AfD:n liberaali suhtautuminen juutalaisiin tulee johtamaan liberaaliin suhtautumiseen myös muihin etnisiin vähemmistöihin.

Puolueen kulttuurimarxistista ideologiaa selittää erityisesti sen johtajien taustat. Puolueen imagoa on pyrkinyt pehmentämään muun muassa AfD:n johtohahmo Alice Weidel, joka on juutalaisessa Goldman Sachs -rikollispankissa työskennellyt julkilesbo.

Weidel on mainostanut medialle erityisesti puolueen alajärjestöä homoille, joka edelsi juutalaisten ja muslimien alajärjestöjä. Lesbo Goldman Sachs -pankkiiri on myös pyrkinyt puhdistamaan AfD:n johtoa todellisista kansallismielisistä.

Lähde: RT