Koti Uutisia Juutalaiset painostavat amerikkalaisnationalistin äitiä

Juutalaiset painostavat amerikkalaisnationalistin äitiä

3
Amerikkalaisnationalisti Richard Spencer.

Ajatuspaja National Policy Instituten perustaja Richard Spencer tuli tutuksi suurelle yleisölle yhdysvaltalaismedian kautta viime kuussa, kun muutamat henkilöt tekivät roomalaisen tervehdyksen eräässä ajatuspajan järjestämässä konferenssissa siellä pidetyn puheen aikana.

Spencer on jälkikäteen saanut osakseen koko joukon tappouhkauksia. Eräs juutalainen toimittaja meni niin pitkälle, että hän julkisti Spencerin kotiosoitteen Twitterissä. Samalla kyseinen toimittaja kehotti vierailemaan Spencerin luona pesäpallomaila mukana. Toimittajan kerrotaan saaneen potkut tämän seurauksena.

Nyt on noussut esille, ettei edes Richardin äiti Sherry Spencer ole saanut olla rauhassa uhkauksilta ja vainoamiselta; poikansa poliittisten mielipiteiden vuoksi häntä jahtaa nyt kotikaupungissaan juutalainen kiinteistövälittäjä Tanya Gersh.

Gersh, jolla on yhteyksiä kahteen paikalliseen “ihmisoikeusjärjestöön” Whitefishin kaupungissa Montanan osavaltiossa, vaatii Sherry Spenceriä myymään kiinteistönsä, joissa hän harjoittaa yritystoimintaansa. Lisäksi Gersh vaatii Spenceriä lahjoittamaan rahaa yhdelle hänen järjestölleen. Gersh haluaa Spencerin myös julkisesti tuomitsevan poikansa.

Mukana vainoamiskampanjassa on ollut myös kaksi muuta korkeissa asemissa olevaa juutalaisnaista, jotka kuuluvat niin ikään edellä mainittuihin “ihmisoikeusjärjestöihin”. Iäkästä Spenceriä ovat lisäksi vainonneet paikallislehdistö ja “aktivistit” törkeästi tämän yksityisellä Facebook-sivulla. He ovat esimerkiksi uhkailleet Spenceriä tämän yrityksen vastaisilla mielenosoituksilla ja boikotoinnilla.

 

Lähteet: Nordfront.se, Medium.com, The Daily Caller

3 KOMMENTIT

  1. Raaputa ulkokullattua pintaa….ja mikäs niljakas sieltä usein esiin mönkiikään… Der ewige Jude

  2. Juutalaiset käyttäytyvät urheasti ja kunniakkaasti, kuten aina. Goyim alistukoot rooliinsa!

Comments are closed.