Koti Uutisia Juutalaisen ylivallan edustajat vastustavat David Duken uutta kirjaa

Juutalaisen ylivallan edustajat vastustavat David Duken uutta kirjaa

0

Juutalaisen ylivallan edustajat ovat käynnistäneet hyökkäyksen tri David Duken The Secret Behind Communism -kirjaa vastaan ennen kuin se on edes ennättänyt ulos painosta.

UK_Juutalaisen_ylivallan_edustajat

The Jewish Community Newsletter -lehden kesäkuun 2013 numerossa olleessa artikkelissa A. Cohen -niminen henkilö on kuvannut tri David Duken uutta kirjaa “vaarallisemmaksi kuin holokaustin kieltäminen” ja vaatii rajoituksia sananvapauteen sen jakelun rajoittamiseksi.

Artikkelin mukaan tri Duken kirja edustaa “uutta pirullista taktiikkaa”, jossa “lukijalta kysytään, mitä hän on kuullut kommunistisesta holokaustista”. Cohenin mukaan kirja myös “huomauttaa siitä tosiasiasta, että kommunistien kansanmurhassa kuoli enemmän ihmisiä kuin juutalaisia Hitlerin aikana”.

Artikkelissa todetaan, että tri Duke lainaa juutalaisia lähteitä (!): “Duke lainaa juutalaisia historioitsijoita ja julkaisuja kertoessaan, että Venäjän bolsevismi oli juutalaisten johtama, ja kopioi Israelissa julkaistuja juutalaisia kirjoituksia viitaten siihen, että juutalaiset syyllistyivät kymmenien miljoonien ihmisten kansanmurhaan.”

Artikkelissa tuodaan esille israelilaisen uutispalvelu Ynet Newsin julkaisema kuva, joka on laitettu davidduke.com-sivustolle. Kuvassa todetaan, että “emme saa unohtaa, että juutalaiset ovat olleet yksiä nykyajan suurimpia murhaajia”.

The Jewish Community Newsletter -lehti otti myös esille David Duken kysymyksen “miksi Hollywood ja valtamedia ovat jättäneet tämän paljon suuremman holokaustin huomioimatta?”

Artikkelissa todetaan myös seuraavasti: “Tämä asettaa meidät puolustuskannalle juutalaisen holokaustin kieltäjinä. Miksi meidän tulisi odottaa enää päivääkään uusia vihalakeja?”

Mikään ei voisi kertoa enempää tämän uuden kirjan mahdista kuin se, että juutalaisen ylivallan edustajat pitävät siitä meteliä, ennen kuin se on edes julkaistu.

Voit auttaa tri Dukea jatkamaan hyökkäystään juutalaisen ylivallan edustajia (koko maailman ihmisten vihollisia) vastaan auttamalla viimeisimmässä varainkeruuhankkeessa, jotta kirjasta saadaan julkaistua mahdollisimman monta kopiota. Klikkaa tästä auttaaksesi jo tänään!

 
Lähde: Davidduke.com