Koti Uutisia Juutalaisen omistama muotijätti Mango teki sukupuolineutraalin lastenmalliston

Juutalaisen omistama muotijätti Mango teki sukupuolineutraalin lastenmalliston

18

Iltalehti otsikoi riemukkaasti “Tätä on odotettu! Muotijätti teki sukupuolineutraalin lastenmalliston”. Kuka tätä on odottanut? Varmasti monet globalistit ainakin hierovat käsiään voimakkaasti yhteen tämän “odotetun” malliston aiheuttaman ilon siivittämänä.

Wikipediassa lukee, että Mangon perustaneet veljekset Isac ja Nahman Andic ovat sefardijuutalaisia, jotka ovat syntyneet Turkissa Istanbulissa ja muuttaneet sieltä jo 50-luvulla Espanjaan. Veljeksistä Isac Andic (kuvassa) on Mangon suurin osakkeenomistaja vielä tätä nykyäkin.

 

Lähteet: Iltalehti, Wikipedia

18 KOMMENTIT

 1. Mä oon tätä kyllä monesti pohtinu että jos me pohjolan valkoiset ollaan geeneiltämme niin hemmetin hyviä ja tämän meidän “rodun” asuttaman alueen ehdoton super sopeutuma niin miten on mahdollista että juutalaisten ali-ihmisten rotu hallitsee meitä täälläkin, ja ilmeisesti teidän jutuista päätellen joka puolella? Eikö se meinaa että juutalaiset on vähän niinkuin yleisrotu joka menestyy kaikkialla ja pystyy hallitsemaan kaikkia muita rotuja? 😮 Eli toisin sanoen juutalaiset on parempia kuin yksikään muu rotu ja heidän rotunsa voi mennä aivan minne vain ja pärjätä siellä, toisin kuin me muut jotka hädin tuskin pärjäämme omilla alueillamme?

  • Korruptoituneet aateliset luovuttivat juutalaisille rahanluontioikeuden keskiajalla, ja loppu on historiaa. Ei korruptiossa mistään kyvykkyydestä ole kyse.

   • Itkeä voi aina mutta se ei muuta sitä tosiasiaa että kaikki toiminta vaatii kyvykkyyttä. Ilmeisesti juutalaisten kykyihin voidaan laskea kylmä laskelmoiva oveluus, taktiikka jne. He osaavat lukea ihmisiä, he tietävät mistä naruista vetää ja mihin vaikuttaa. Mitä syöttää massoille että eivät tajua totuutta jne. jos teidän teorioihin juutalaisesta ylivallasta on uskominen. Ei se millään tuurilla onnistuisi.

    Tässäkin tapauksessa näyttää siltä että heikot ulisevat että vahvemmat käyttävät epäreiluja ja epärehellisiä keinoja pelatessaan. Luonto ei toimi niin. Vahva ei anna heikolle sääliä ja kaikki keinot ovat sallittuja. Vai antaako leijona antiloopille etumatkaa ja juoksee vain kolmella jalalla jotta taistelu olisi reilu? 😛

     • Iilimato juoksee kolmella jalalla ja jahtaa antilooppeja antamalla etumatkaa? Huh huh, no nyt alan ymmärtämään miks teidän perustelut kuulostaa aina kunnon foliohattu iltasaduille jos tuollasta on teille koulun biologian tunnilla opetettu siellä missä lie syrjäkylän kansakoulussa xD

     • Kirjoitustesi perusteella huumekauppiaat, parittajat ja muut hyväksikäyttäjät ovat evoluution huippu. Tämä ei yllätä.

    • + koronkiskonta ei vaadi vahvuutta tai erityistä älyä vaan opportunismia ja mätää moraalista selkärankaa tilanteessa, jossa vallanpitäjät ovat jo korruptoituneita. Mutta senhän sinä Juutalainen jo tiesit.

     • Ja kerropas kuinka pitkälle esim. sinä olet päässyt valkoisella vahvuudellasi? 😉 Ja jos se ei vaadi erityistä älyä niin miksi sinä et ole kiskomassa korkoja ja tuottamassa rahaa vallankumouksen edistämiseksi? 😉

     • Ja se että korruptoi koko valtaeliitin ympäri maailmaa, vaatii aika pitkäjänteistä toimintaa ja vaikuttamista johon tarvitsee älyä 😉 Teidän uuskansallisosialistien älykkyys ei siis joko vain yksinkertaisesti riitä haastamaan juutalaisia TAI sitten koska en halua tietenkään aliarvioida ketään, ehkä ette ole vain vielä löytäneet sitä pientä kätkettyä älyn siementä sieltä aivolohkojenne seasta, mutta ehkä jonain päivänä. Sitten voi juutalainen ylivalta saada jopa haastetta 😮

     • Eli mielestäsi opportunismi on negatiivinen piirre ihmisissä ja(((ihmisissä))) ja ominaista vain juutalaisille? Eli väität että Hitler oli juutalainen ja omasi mädän moraalisen selkärangan silloin kun hän opportunistisesti käytti hyväkseen ensin sionistisen Weimarin tasavallan poliittista epävakautta ja Paul von Hindenburgin halua hyvittää virheensä. Ja myöhemmin kun hän hyöynsi tilaisuuden, eli toimi opportunistisesti, jolla liitti Itävallan ja Sudeettimaat takaisin Saksaan, ja kun hän opportunistisesti hyödynsi Ranskan puolustuksen heikkouksia ja Neuvostoliiton varautumattomuutta sotaan. Kaikki nuo olivat Hitlerin puolelta opportunistisia ja nerokkaita tekoja, mutta sinä haukut häntäkin mädäksi iilimadoksi tuolla vertauksella. Harmi että Holokaustia ei tapahtunut, sillä sinun sukupuusi olisi sietänyt loppua silloin. Väittelet täällä alter-egosi, Juutalaisen, kanssa ja yrität taas vanhaan tuttuun tapaasi mustamaalata kansallismielisiä ja Hitleriä.

     • Kirjoitustesi perusteella en ihmettele lainkaan, miksi Israelista kantautuu jatkuvasti kansainvälisesti poikkeuksellisen törkeitä pedofilia-, huume-, prostituutio-, sisäelinkauppa- ja lapsiväkivaltauutisia. Siionin leijonat siellä metsästää antilooppeja 😀

 2. “Ja se että korruptoi koko valtaeliitin ympäri maailmaa, vaatii aika pitkäjänteistä toimintaa ja vaikuttamista johon tarvitsee älyä…”

  En tiedä oletko tutustunut Italian mafiapomojen taustoihin. Hyvä esimerkki siitä, että alhaisella kylmäverisyydellä voi rikollisissa piireissä menestyksekkäästi kompensoida matalaakin älyä.

  • Mutta Italian mafia ei hallitsekaan koko maailmaa 😉 Jos puhutaan perinteisistä rikollisista piireistä niin siellä noin niinkuin normaalin aivotoiminnan omaava henkilö voi toimia kuin Einstein kun on idioottien ympäröimä. Eli sinänsä esimerkkisi ei nyt oikein toimi sillä juutalaisten älyllä taas on saatu koko maailma ja sen väestö tämän pienen yhteisön vallan alle. Ja kuten täälläkin esitetään, he voivat tehdä mitä vain ilman seuraamuksia, vaikka sitten viattomien kristittyjen lasten tappaminen palestiinassa (mistä lähtien valtaosa palestiinalaisista muuten on kristittyjä? :P) Sen sijaan kun joku uusnatsi tönäisee vasemmistonarkkarin hengiltä hän joutuu siitä oikeuteen ja järjestö kieltouhan alle 😉 Ehkä käytät sitä älyäsi sitten ja otat haltuun oikeuslaitoksen ja pelastat kaverisi kun älysi kerran on ylivertaista juutalaiseen tyhmään korruptioon verrattuna 😛

   • Nimimerkki Juutalaisen verenpainetta on helppo seurata hymiöiden määrästä, heh. Kyllähän se varmasti vituttaa, että ”ylivertaisen älyn” myytti on melkoisessa ristiriidassa koronkiskonnan, lahjonnan, monopolikapitalismin, parituksen, huumekaupan ja lapsenmurhien kanssa. Ehkä pari hymiötä auttaa?

 3. Liikaa hymiöitä 🙂 😀 xD x) käyttävä jonne, joka nimimerkkiä Juutalainen käyttää, on selvästi tullut siihen tulokseen väitellessään tällä sivustolla, ettei hän kykene kaatamaan kansallissosialistien argumentteja. Tämän seurauksena hän onkin keksinyt, että naureskelee juutalaisten vallalla siihen sävyyn, ettei se mukamas olisi totta.

  Juutalainen tekee paljon työtä päästäkseen asemaanan, jossa hänen ei enää tarvitse tehdä työtä. Enkä tarkoita tällä fyysistä työn tekemistä, vaan loisolentomaista käytöstä, jossa imetään viattomien verta, valehdellaan, toimitaan kaksinaamaisesti, uhriudutaan, syytetään muita omista tekemisistä, eletään muiden verovaroilla, soditaan muiden teknologialla, kiskotaan korkoa köyhiltä, tuhotaan kansoja sisältä käsin – ja paljon muuta.

  Haluaisiko nimimerkki juutalainen kertoa, mitä juutalaiset olisivat koskaan saavuttaneet, elleivät he olisi loisineet itseään valta-asemiin? Juutalaiset teoreetikot ovat Karl Marx, jonka yhteiskuntateoria on tuonut silkkaa tuhoa. Juutalainen nero oli Einstein, joka varasti ideat muilta (ja joka pasifistina kannatti Japanin ydinpommittamista), juutalainen taide ja kulttuuri on huumeista Hollywood-roskaa, juutalainen musiikki on sävelen unohtanutta roskaa. Juutalaiset eivät osaa muuta kuin loisia muiden kustannuksella – ilman isäntää juutalaiset kuolisivat luonnonvalinnan kautta pois.

  • Samalla Juutalainen voisi myös kertoa oman näkemyksensä siitä, kuinka kauan Israel olisi olemassa maailman kartalla ilman USAn/Naton tukea? Naapurimailla alkaa olemaan jo vahvoja ryhmiä, jotka eivät Israelista pidä – esimerkiksi Hezbollah kyykytti juutalaisvaltiota jo yli kymmenen vuotta sitten, ja sen jälkeen Hezbollah on vain kasvanut ja saanut sotakokemusta Israelin tukeman Isiksen rökittämisestä, kun Israel on vain ampunut palestiinalaislapsia tässä välissä.

 4. No, minunpuolestani ne saavat ostaa jotka ostavat. Minä en käytä juutalaisten tuotteita enkä niitä osta. Suosin suomalaista. Minulla on esinahka ja olen siitä ylpeä.

 5. No nyt kun on mallisto luotu, niin mistähän niitä sukupuolineutraaleja lapsia alkaa tulla..?

Comments are closed.