Koti Uutisia Helsingin nuorisoneuvosto 2018 esittäytyy

Helsingin nuorisoneuvosto 2018 esittäytyy

6
Saat kuvan suuremmaksi klikkaamalla.

Ruuti on helsinkiläisten nuorten oma vaikuttamisjärjestelmä, jonka kautta helsinkiläiset nuoret voivat vaikuttaa esimerkiksi liikuntapaikkojen rakentamiseen. 7. päivä joulukuuta valittiin Helsingin nuorisoa edustava nuorisoneuvosto, joka vie nuorten haluamia asioita eteenpäin. Kuten kuvasta näkyy, lähes puolet nuorisoneuvostoon valituista jäsenistä on rotumuukalaisia. Vaaleissa annettiin ääniä yhteensä 10 160 ja äänestysprosentti oli 39,9.

Voi vain arvailla, miltä nuorisoneuvosto tulee näyttämään muutaman vuoden päästä, jos Sipilän hallituksen suunnittelema Kalergi-suunnitelma (ks. kuva alhaalla) etenee suunnitellusti. Sipilän hallituksen Kalergi-suunnitelmasta voit lukea lisää osoitteessa http://julkaisut.valtioneuvosto.fi/bitstream/handle/10024/160444/Mamu_2018_FINAL_netti.pdf?sequence=1&isAllowed=y.

Lähteet: Ruutivaalit, Valtioneuvosto

6 KOMMENTIT

  1. Kalergi-suunnitelman toteutus täydessä vauhdissa. Sheeple vaan ei huomaa mitään.

  2. Järjestävät joukkoraiskaustapahtumia ja ampumaharjoituksia jengisotia varten ilmeisesti. Vittu mä vihaan Helsinkiä, miten mätä kaupunki voi olla?

  3. Minä aion hakea tuonne ensi vuonna. Aivan kaikki oli jotain antirasisteja. Ärsytti kun oli pakko äänestää. Yksi meidän luokkalainen muslimi, joka oli tuossa ihme ruuti jutussa oli vähän outo. Sanoi, että rasismi on väärin ja sanoi, että kaikki saavat tuoda oman mielipiteen esille.

  4. Tarkoittaako tämä sitä että 8/20 osaa, eli 4/10-osaa, Helsingin nuorisosta on jo ulkomaalaisia? Melkoinen prosentti. Tällaisella prosentilla annetaan merkittävä määräysvalta ulkomaalaisille maamme asioista. Ja sen jatkosuunnasta tulevaisuuteen. Vai onko jo näin moni matu huomannut miten politiikasta Suomessa saa hyvät rahat tekemättä yhtään mitään.

    Supersirkalla on pointti “kaikki saavat tuoda oman mielipiteensä esille” mutta sitten suomalaisten mielipide ei kelpaakkaan. Ei ainakaan jos se sattuu ärsyttämään matuja tai antifaa. Silloin se mielipide muuttuu “vihapuheeksi” ja on tulee kriminalisoiduksi.

    No,mutta “muslimeita emme ole, juutalaisiksi emma halua tulla, olkaamme siis suomalaisia”. Onko Helsinkikin jo “menetetty kaupunki”? Itse en vielä siihen halau uskoa vaikka politikot tekevät kaikkensa.

  5. Kaikki saavat tuoda mielipiteensä esiin, kunhan se mielipide on sopiva…

Comments are closed.