Koti Uutisia Kotimaa Juutalainen ja vasemmistolainen nostavat suurta korvausta S-ryhmän pesteistä

Juutalainen ja vasemmistolainen nostavat suurta korvausta S-ryhmän pesteistä

24

Juutalainen Ben Zyskowicz (kok.) ja vasemmistoliittolainen Kari Uotila saavat HOK-Elannolta kymmeniä tuhansia euroja vuodessa. Zyskowiczille Osuuskauppa Elanto maksoi vuonna 2017 HOK-Elannon hallintoneuvoston varapuheenjohtajuudesta 36 900 euroa. Vastaavasta pestistä Uotilalle maksettiin 41 730 euroa.

Valtiovallan ja suomalaisten varoilla rakennetun osuuskunnan verkoston korruptoitunut hyvä veli -järjestelmä tarjoaa myös muille poliittisen eliitin jäsenille valtavia rahallisia etuja. Rahaa HOK-Elannolta saavat myös Timo Harakka (sd.) ja Pia Kauma (kok).

Suomen Kuvalehden mukaan osuuskunnan kolmiportaisen hallinnon palkkoihin upposi vuonna 2017 kokonaiset 2,8 miljoonaa euroa.

Lähde: Uusi Suomi

24 KOMMENTIT

 1. Eikä tässä vielä kaikki. Ne jotka ovat kunnan ympäristö- ja rakennuslautakunnassa puoltamassa uuden ABCD:n tai SS-marketin rakennuslupaa, saavat vuodeksi 8% bonuksen korttiinsa.

  Ja ne kaupat jotka rabbi on siunannut, eli joissa myydään kosher tuotteita, niistä menee rojaltit uuden mantereen väelle.

 2. Elannon juuret johtaa vasemmalle, se sulautui porvarillisen HOKn kanssa ja kun soppa yhdistetään sopivaan uskontokuntaan, saadaan aikaan umpirehellistä kaupankäyntiä.

 3. Korkein Oikeus ei katso hyvällä juutalaisvihaanne, arvon uusnatsit.

  • Minä oon jo aika vanha sekä kaiken lisäksi pakanatsi. Saisiko sopivamman tittelin?

    • Liian pitkä käyntikorttiin. Jotain nasevampaa tarttis. Aatteen miehenä tunnettu naapuri aikoinaan ehdotti titteliä “peruspatavanhoillinen kääpä”, mutta sekin on pitkänpuoleinen.

  • Kutsu artikkelia miksi haluat, Erkki “hyödyllinen idiootti” Hänninen.
   Takaisin television ääreen siitä.

 4. Ei muuta kuin lisää ruoan “halpuutusta”, vaikka seuraavat 400 henkilöä kilometritehtaalle ja osingotkin samalla pompsahtavat 0,1%.
  Kyllä oikeasti ihmiset ovat lampaita, kun kannattavat tällaista sionistikorruptiota vain oman etunsa tahden luullen saavansa jotain hyvyyttä itselleen.
  Ei K-ketju ole kummoisempi, mutta kaupoilla on sentään yrittäjävetäjä ts. vastuuhenkilö, toisin kuin s-ketjulla jossa on johto ja vastuu hävitetty sakean sumun taakse.

  • Paska nakki näissä on se, ettei juuri kukaan tiedä näistä kytköksistä. Niistä kun jostain ihme syystä vaietaan…

  • “Supermarketit” ovat kuin valtavia karsinoita joista käydään noutamassa alati huonolaatuisempaa, usein ulkomailta rahdattua ravintoa sekä heikkoja käyttötuotteita.

   Supermarketit ovat tuhoisaa kaupungeille, ne poistavat yksittäisten yrittäjien tuoman aidon työn sekä laadun takaamisen että paikallisen kulttuurin ylläpitoa joita erikoisliikkeiden sekä yleisruokakauppojen pyörittäjät tekevät luonnollisesti.

   • Oikeastaan normaalista ruoasta ja ruoka-aineista tehdään erikoisruokaa, “superruokaa” yms. jolla voidaan rahastaa korkeampaa hintaa.
    Tällaista ei ole varaa hankkia muuten kuin keskitason yläpuolella olevilla palkkaluokilla.
    Tavallinen kansa ohjataan ruokateollisuuden jäteastioille, valehtelemalla milloin missäkin artikkelissa valmisruoan teveydestä ja ravintoarvoista, miksi silti diabetes, verenpaine yms. on jatkuvassa nousussa ja luokitelta “kansantaudiksi”, koska sen perimmäiseen syyhyn ei haluta puuttua.
    Ohessa lääketeollisuus ja “lääkärit” taputtavat karvaisia käsiään sairauksien lisääntyessä.
    Kunhan pyörät pyörii ja voittoa tulee.

    • Super-marketeissa hölmöläiset laahustaa tarjousten ja ilmasien kahvien perässä.

     • Totta.
      Epäedullisimpia asiakkaita ovat ne, jotka ostavat vain tarjoustuotteita, eivätkä koukutu matkan varrella turhuuksiin.
      Työllistävämpi vaikutus kansantaloudellisesti olisi kylien kaupat omine kauppiasyrittäjineen ja lähiruokavalikoimineen (tämä edesauttaisi myös pientilatuotantoa).

 5. Nyt ne kaikki jotka käyvät S-marketeissa, kerron pari asiaa. Kun te käytätte bonuskorttia niin niistä kerätään luonnollisesti tiedot ja ostokset ylös. Näin S-ryhmä tietää minä päivänä te ostatte ja mitä. Ne tiedävät koska on palkkapäivänne ja mihin aikaan käytte kaupoissa. Tämä “bonus-kortin” %-alennus on halvinta mahdollista markkinatutkimusta. Sen mukaan määritellään mm. kauppojen tavaroiden paikat ja tavaroiden korkeus hyllyillä. Ja asiakkaat kertovat kaiken tämä “alennuksen” toivossa vaikka itse asiassa alennus on lisätty tuotteiden hintoihin. Ja ne tuotteet joita menee eniten, niissä on kovin kate.

  Toinen asia on se että koskaan ei marketeista saa ostaa “kaupan omia tuotteita”. Esim. Pirkkaa, Rainbow:ta tms. Ne ovat poikkeuksetta heikkolaatuisia. Niissä voi on korvatty palmuöljyllä tai rypsi-rapsiöljyllä. Rypsi ja rapsi ovat kasveja jotka imevät maaperästä kaiken saastan. Kaukoidässä niitä käytetään maaperän puhdistamiseen ja siksi esim. Suomessa pellot suojataan hirviltä metrin rypsikaistaleella. Salaatit saa kasvaa pelloilla rauhassa kun hirvet ei mene lähellekkään.

  Kolmas asia ovat nämä isot automarketit. Oletteko huomanneet että ne ovat pääteiden risteyksissä. Niissä ei useinkaan ole ikkunoita kuin sisäänmenonurkassa ja muuten seinät ovat pelkkää betonia. Kaikkien palomääräystenkin vuoksi rakennuksissa pitää olla tietty pinta-ala ikkunaa. Mutta ei automarketeissa. Ja siksi ei, että kriisiajan suunnitelmissa ne on merkitty poikkeusketta “koontikeskuksiksi”. Ei siis keskitysleireiksi, vaikka useimman ympärillä kulkeekin jo teräsverkkoaita. Mutta suojeleeko se sisällä olevia ihmisiä vai estääkö pääsemisen ulos? Sitä voi arvuutella ennen D-dayta.

  • Nuo kortit vielä mainostetaan maksuominaisuudella ja voilá, takana on Mastercard, näin kehä sulkeutuu.
   “Äly”puhelimiin pakkosyötetään kohdennettua mainontaa, kun astut kauppoihin sisälle, tämä “informaatio” on juuri kerätty bonus-ja pankkikorteista.

   • Juurikin näistä syistä en omista ensimmäistäkään bonuskorttia tai muuta vastaavaa ja maksan lähes aina käteisellä. Kusetusta ja kyttäystä piisaa muutenkin.

    • Reko-toreilta, kun vaivautuu hankkimaan tuotteita…jäävät isot ketjut nuolemaan näppejään. Meidän suunnalla ainakin kananmunat, tietyt vihannekset ja hunaja ovat rekossa halvempia, kuin “halpuutettuna” Ass-marketissa.
     Tulee parempi mieli, kun saa pussillisen kotimaisia paprikoita suoraa viljelijän känsäisestä kädestä ja valuutta ohjautuu 100% suoraan alkutuottajalle 🙂

 6. Kuva on mainio. Ben ja Kari. Yhdennäköisyys on suorastaan valokuvamainen. Nenät on suorastaan fotoshopattu, aito kuva tuskin olisi yhtä näköinen.

  “Maailman ehkä vähiten korruptoitunut” Suomi on yksi iso vitsi.

 7. Poliittisia hallinto paikkoja ei tarvitsisi ollenkaan. Ne ovat olleet iät ja ajat Suomessa näärännäppynä.
  Poliitikot ovat vain eräänlaisia “maljakoita pöydällä” ja heille maksetaan siitä. Erilaisten firmojen hallintoneuvostoissa ja hallituksissa istuvat poliitikot ovat ainoastaan statussymboleja suurille yrityksille, jotka voivat pasteerata tällä ulospäin ja kerätä “muka-arvostusta” kun “tiimissä” on korkeita pamppuja.
  Ja kansa maksaa.

Comments are closed.