Koti Uutisia Ulkomaat Juutalainen Frendit-näyttelijä David Schwimmer moraaliposeeraa ”valkoisesta etuoikeudestaan”

Juutalainen Frendit-näyttelijä David Schwimmer moraaliposeeraa ”valkoisesta etuoikeudestaan”

9
David Schwimmer.

Frendit-sarjasta tunnettu juutalainen David Schwimmer moraaliposeeraa medialle kertomalla kampanjoineensa sitä vastaan, että hänen näyttelemä Ross Geller-hahmo tapaili aina valkoisia naisia. Schwimmerin näyttelemä Rossin hahmo oli juutalainen myös sarjassa.

Hän kertoo vuosien kampanjoinnin päätteeksi onnistuneensa saamaan hahmolleen sekä mustan että aasialaisen kumppanin. ”Tämä oli hyvin tietoista osaltani,” kertoo hän haastattelussa.

Juutalainen on kuitenkin päättänyt ”tuntea syyllisyyttä valkoisesta etuoikeudestaan.” Hän kertoo the Guardian-lehdelle antamassaan haastattelussa, kuinka hän oli ”jo nuorena tietoinen minun etuoikeutetusta asemastani valkoisena heteromiehenä, jonka vanhemmilla oli varaa maksaa yksityinen koulutukseni.” Schwimmerin äiti oli asianajaja, joka ajoi virkansa avulla esimerkiksi ”homojen oikeuksia.”

Television ulkopuolella juutalainen ei kuitenkaan ole sortunut sekarotuiseen avioliittoon. Hän on naimisissa itseään 18-vuotta nuoremman juutalaisen Zoe Buckmanin kanssa. Vuonna 2003 NBC:lle antamassaan haastattelussa hän kertoo olevansa ”ensisijaisesti juutalainen, ei valkoinen henkilö.” Nyt, 17 vuotta myöhemmin hän on kuitenkin ”valkoinen heteromies.”

Lähde: Iltalehti

9 KOMMENTIT

  • Israelissa tuo mies saisi tuomion, jos oikeasti naisi eri rotuisen naisen.

 1. Tässä se nähdään kuinka sekaisin näiden seinäkello on, kaverista ei saa valkoista edes saunassa kuuraamalla vaikka näin vakaasti onkin sitä mieltä ja tuntaa syyllisyyttä.
  Eiköhän ne etuoikeudet ole ihan uskonnollisesti taputeltu, juutalaisia kun ei juuri fyysisessä työssä ole näkynyt, yhtä usein kuin mustalaisia hiihtämässä.
  Edelleenkään juutalaisuus ei ole rotu vaan uskonto, rodullisesti/eugeenisesti he ovat samaa porukkaa arabien kanssa, eli ensisijaisesti hän on arabi ei valkoinen (vaikka varmaan onkin saanut sukupuuhunsa euroopasta valkoista verta).

  • Lainaus Julius Evolan artikkelista: “Joidenkin antisemitistien mukaan juutalaiset eivät ole rotu (Fritsch, Günther) vaan kaoottinen etninen sekoitus aavikon rotuja, levanttilaista rotua, Välimeren kansoja ja itämaisia ihmisiä.

   Tätä ei niinkään ylläpidä yhteinen rotutietoisuus vaan vaadittavan herkkyyden puute rotuasioissa ja kaunainen halu tuhota muut vielä jäljellä olevat rodut (Hitler). Tämän näkökulman mukaan juutalaisuus on eräänlainen ”epärotu”, joka on muinaisista ajoista lähtien vastustanut rotuja ja rodullisia kansakuntia”

   https://www.vastarinta.com/evola-juutalaiskysymyksen-kolme-osa-aluetta-osa-2/

   Minä olen vahvasti sitä mieltä, että juutalaiset ovat sekä maailman rappiollisin rotu että uskonto, jonka päätavoitteina on maailmanherruus (USA, Israel, YK, EU, Nato jne) talouden haltuunotto joka sektorilla ja rahan/vallanpalvonta sekä muiden rotujen/kansojen tuhoaminen / alistaminen.

 2. Tämä on juutalaisen kohdalla enemmän sääntö kuin poikkeus, kaikki samanlaisia kieroja paskoja. Ikinä eivät toimisi näin itse juutalaisten tai Israelin kohdalla.

  • Paitsi että ovat toistensa kanssa tukkanuottasilla, ashkenasit, sionistit, ortodoksit etc.
   Sionistien mielestä on aivan ok surmata toinen juutalainen jos hän asettuu vastustamaan juutalaisen aatteen tai tapojen toimeenpanemista esim. rasismia muita kohtaan (ei juutalaisia), avustaa pakolaisleireillä, puhuu pakolaisten puolesta, esittää eriävän mielipiteen työleireistä yms.

 3. Frendit on aivan kamalaa roskaa, kuten 90% tv:n tarjonnasta. Siksi en katsokaan tv:tä vaan lataan haluamani sarjat ja elokuvat laittomilla torrenteilla (pirate bay). 🙂

Comments are closed.