Koti Uutisia Kotimaa Joku liimasi tarroja suurlähetystön lähelle: kansanedustaja puhuu ”iskusta”

Joku liimasi tarroja suurlähetystön lähelle: kansanedustaja puhuu ”iskusta”

12
Peter Östman.

Israelin suurlähetystölle liimattiin perjantain ja lauantain välisenä yönä tarroja. Kansanedustaja Peter Östmanin mukaan kyseessä on ”isku” joka vaatii toimenpiteitä viranomaisilta. Hän vaatii myös Suomea turvaamaan Israelin diplomaattisen koskemattomuuden tämän kamalan terroriteon äärellä.

Suurlähetystölle liimatuissa tarroissa luki tekstejä kuten ”sionismia vastaan” sekä ”kansallissosialistinen vyöhyke.” Vannoutunut kristitty sionisti Östman, kertoo Twitterissä sionisminvastaisuuden tuovan Suomelle huonoa mainetta, ja että ”näin ei voi jatkua.”

Kuva Peter Östmanin Facebook-tililtä.

Myös Israelin suurlähettiläs Dov Segev-Steinberg kertoo Ilta-Sanomille, ettei teko tosiaankaan ole ensimmäinen laatuaan. Hänen mukaansa vastaavaa on tapahtunut lukuisia kertoja viimeisten kahden vuoden aikana. Suurlähetystöllä on ollut antisionistisia mielenosoituksia, tarrojen liimailua ja ainakin kerran hajonnut ikkuna. Hajonneen ikkunan seurauksena Suomen Israelin-suurlähettiläs kutsuttiin juutalaisvaltion puhutteluun viime syksynä.
Segev-Steinberg vaatiikin poliisilta toimia, jotta vastaavaa ei tapahtuisi jatkossa. Käytännössä hän siis vaatii valtiota esimerkiksi rajoittamaan mielenosoitusoikeutta ainakin silloin, kun kyse on Israelin valtion toimien kritisoinnista mielenosoituksen kautta.

Lähde: Twitter, Ilta-Sanomat

12 KOMMENTIT

 1. Kummasti repsottaa nuo tarrat, ei kai vain, voisikohan se olla…OY VEY RABBI WATCH YA DOING? Taitaa olla uudelleen liimattuja jonkun takun, jutkun tai muun vastaavan saastan toimesta jos onkin kyseessä ihan falseflag. Aika erikoista nimittäin että nuo on jätetty noin helposti irroitettavaksi jos on kansallissosialistin toimesta laitettu.

  • Niin, mitään ei koskaan oikeasti tapahdu. Kaikki on lavastettua teatteria.

 2. Hienoa toimintaa! Terroristivaltio ”Israelin” suurlähetystö tulee kärsimään ”iskuista” varmasti jatkossakin. 😉

 3. Katolilaisena kommentoin vain, että kaikkein masentavimpia kristittyjä uskovia ovat Israelia sokeasti palvovat, tavallisesti erilaisiin lahkoihin kuuluvat henkiklöt. Juuri heidän tulisi tutustua siihen, mitä Martti Luther kirjoitti tärkeässä teoksessaan “Juutalaisista ja heidän valheistaan”. Viisisataa vuotta sitten kirjoitettu teos ei ole menettänyt ajankohtaisuuttaa vähimmässäkään määrin.

  • Perussuomalaisten lisäksi kovimmat sionistikristityt löytyy Kristillisdemokraateista, joka on tunnustautunut Israel-myönteiseksi puolueeksi eikä hyväksy “antisemitismia”.

    • Eiköhän se ole. Joskus löysin hänen yli kahden vuoden takaisen twiitin, jossa hän toivoi presidentti Niinistön tunnustavan Trumpin tavoin Jerusalemin Israelin pääkaupungiksi, jota se on ollut Räsäsen sanojen mukaan 3000 vuotta sitten.

  • Keskiajan Euroopassa juutalaisuutta pidettiin satanistisena kulttina ja juutalaisia paholaisen agentteina.

   Ja nykyisin kristityt sitten pitävät kaikessa näiden puolia…

   TV:ssä tuli joskus ohjelma missä amerikkalaiset uskovaiset kristityt olivat menneet Israeliin tekemään juutalaisille ilmaista vapaaehtoistyötä. Oli se jonkinlainen typeryyden ja aivopesun huipentuma.

   • Järjestäähän suomessakin jotkut kuppikunnat (jotka pitävät itseään hartaina kristittyinä sekä oikeamielisinä) ihan ryhmämatkoja israeliin kibbutseille ilmaistyöhön, siis vielä 2000- luvulla.
    Nämä ovat juuri niitä, jotka sokeasti uskovat että israel on rauhanomainen ja hyvää tarkoittava valtio jolla on olemassaololleen raamatullinen oikeus.

 4. Vain ja ainoastaan juutalaiset voivat saada jostain tällaisesta palstatilaa, no toisaalta miksei jutkut toisiaan tukis. Toisaalta hyvä, että pitävät itsestään näin paljon ääntä, niin alkaa tavallisille pulliaisille aukeamaan näiden juutalaisten touhuilut pikku hiljaa. Näin paljon myös kahden tarran liimaus sai julkisuutta, jatkakaa hyvää työtä liimailijat!

 5. Kiva että myös Peter Östman mainostaa Kansallista Vastarintaa.

Comments are closed.