Koti Uutisia Rotu Juutalainen “antirasistijärjestö” SPLC sisäisessä kriisissä

Juutalainen “antirasistijärjestö” SPLC sisäisessä kriisissä

4
Richard Cohen.

Amerikassa toimiva juutalaisvetoinen ”viharyhmiä” vakoileva Southern Poverty Law Center (SPLC) on ajautunut sisäiseen kriisiin. Viime viikolla järjestö erotti perustajansa ja tiettävästi ainoan ei-juutalaisen johtohahmon Morris Deesin.

Taustalla on esiin nousseet syytökset, jossa SPLC:n naispuoliset ja mustat työntekijät sanovat joutuneensa syrjinnän kohteeksi työympäristössään. Järjestöä on myös syytetty aggressiivisesta varainkeruusta sekä leväperäisestä “äärioikeisto”-termin viljelystä kaikkia kohtaan, jotka eivät ole kulttuurimarxisteja.

Nyt myös järjestön nykyinen johtaja Richard Cohen on ilmoittanut eroavansa Deesin lisäksi. Juutalainen Cohen on ollut SPLC:n näkyvä jäsen 1980-luvulta lähtien.

Lähde: Daily Stormer

4 KOMMENTIT

 1. Hyvin se on toiminut. En ole koskaan moisesta järjestöstä kuullutkaan. Se on ihan hyvä että toimii uudella mantereella. Ja jättää vanhan mantereen rauhaan.

  • “Se on ihan hyvä että toimii uudella mantereella”

   Tämän Yhdysvaltain Viron ulkoministeriöltä vuodetun viestin mukaan SPLC olisi ollut mukana vaikuttamassa myös Viron asioihin.

   https://wikileaks.org/plusd/cables/06TALLINN578_a.html

   “- On April 18 Post hosted a DVC between the Southern
   Poverty Law Center (SPLC) and Estonian working-level
   government officials (national and local) and NGOs to
   discuss promoting tolerance in education and sharing
   best practices. The Estonian participants found the
   SPLC’s relationship with local government and law
   enforcement very informative, and the SPLC has promised
   to share its latest tolerance material for use and
   adaptation by Estonian officials. “

 2. SPLC on juutalaisuutta puhtaimmillaan.

  Se tiivistyy yhdellä sanalla: Huijausta. Eli juutalaisuutta, puhtaimmillaan, par excellence.

  SPLC on yhden klikin rahantekokone. Tämä ah niin hyvä ja ah niin tärkeä järjestö on siirtänyt laivalasteittain selvää rahaa erilaisiin veroparatiiseihin Karibialle. Tietenkin, raha on näiden hyvisten aito Jumala. Tätä samaa löytyy Suomenkin körttiläisistä.

  Juutalaisten toimissa on aina mukana taloudellinen hyöty. Vielä parempaa, tietenkin, jos me valkoiset maksamme heille siitä, että he tuhoavat meidät. SPLC on tehnyt juuri näin: Kerännyt rahaa valkoisilta veroparatiiseihin juutalaisille ja samalla tehnyt kaikkensa tuhotakseen rahoittajat.

  Juutalaisuutta, par excellence. Tutkikaapa mitä tahansa juutalaisjärjestöä niin sama toistuu. Aina. Rahat meiltä, hyöty heille ja vahinko meille. That’s it.

Comments are closed.