Koti Uutisia Rotu Sionistit keräsivät rahaa Uuden-Seelannin moskeijauhreille, pommittivat moskeijaa Palestiinassa

Sionistit keräsivät rahaa Uuden-Seelannin moskeijauhreille, pommittivat moskeijaa Palestiinassa

5

Jos et näe yllä olevaa twiittiä selaimellasi, voit katsoa sen Twitterissä TÄÄLLÄ.

Kuten olemme jo aiemmin uutisoineet, kansainväliset sionistijärjestöt ovat yrittäneet käyttää Uuden-Seelannin moskeijasurmia poliittisena lyömäaseena valkoista kansallismielisyyttä vastaan. Samalla sionistit itse murhaavat valtavia määriä muslimeja miehittämässään Palestiinassa.

Sionistien mukaan Uuden-Seelannin ampuja toimi moraalisesti väärin. Israelin mielestä valkoinen kansallismielisyys on tuomittavaa, vaikka juutalaisvaltio itse pitää omat rajansa visusti kiinni siirtolaisilta ja tekee jopa geenitestejä, joilla potentiaalisten kansalaisten juutalainen rotupuhtaus todennetaan.

Kansainvälisen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja Jewish Telegraphic Agency uutisoi tiistaina, että juutalaisjärjestöt ovat alkaneet kerätä rahaa Uuden-Seelannin tapahtumien vuoksi kärsiville “muslimiveljilleen ja -sisarilleen”.

Esimerkiksi Israelin rotusortopolitiikkaa tukeva American Jewish Committee (AJC) kertoo aloittaneensa yhteistyön Uuden-Seelannin juutalaisyhteisön kanssa lahjoittaakseen rahaa paikallisille muslimeille. Myös muut juutalaisjärjestöt ovat aktivoituneet rahalahjoituksissa.

– Olemme liikuttuneita juutalaisina ja ihmislajin edustajina. Tahdomme sydämiemme pohjasta osoittaa myötätuntoa Uuden-Seelannin uhrien perheille sekä muslimiyhteisölle, jota tämä sanoinkuvaamattoman julma terroristi-isku on haavoittanut, totesi AJC:n äärisionistinen toimitusjohtaja David Harris.

Ironista kyllä, AJC:n tukema rikollisvaltio Israel on aloittanut Gazassa juuri uuden väkivaltakampanjan palestiinalaisia vastaan. Verkkoon on levinnyt esimerkiksi video Israelin pommittamasta moskeijasta. Keräämällä rahaa länsimaiden muslimeille ja syyllistämällä valkoisia “rasismista” sionistit onnistuivat jälleen lakaisemaan todelliset kansanmurharikokset maton alle.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency

5 KOMMENTIT

  1. Hmm… Kaveri vissiin kuvassa näyttää mikä sormi on tarpeeton. Pitäisköhän meidän ruveta pitämään kumilenkkiä esim. etusormen ympärillä?

    • Se taitaa olla vain Valitun kansan tapa tervehtiä. Pommikoneet tuovat lahjat edistääkseen demokratiaa Lähi-idässä.

  2. Koska uhreja ei oikeasti ole olemassa, niin rahat menevät ilmeisesti näille kerääjille. Vastaavaa rahastustahan on muidenkin lavastusten yhteydessä. Tästähän on tullut tapa. Summat oat muuten sangen suuria. Ainakin Sandy Hookin uhreille suoritetuissa keräyksissä

Comments are closed.