Koti Uutisia Joukkotappelu Ruotsin Alvestassa

Joukkotappelu Ruotsin Alvestassa

0

Noin 50 ihmistä osallistui tappeluun lauantai-iltapäivällä maahanmuuttajistaan tunnetulla Rönnemyrin alueella Ruotsin Alvestassa. Paikalla ollut raskaana oleva nainen joutui mahaan kohdistuneen potkun seurauksena sairaalaan.

UK_joukkotappelu_ruotsin_alvestassa

Poliisi sai lauantaina kello 17:n aikoihin ilmoituksen suuresta tappelusta Rönnelundsvägenillä Ruotsin Alvestassa. Osallistuneiden joukossa oli niin miehiä, naisia kuin lapsiakin. “Paikalla vallitsi hirvittävä hässäkkä. Raskaana oleva nainen sai potkun mahaansa ja hänet vietiin ambulanssilla Växjön keskussairaalaan”, kertoo Reine Johansson, päivystänyt poliisi Kronobergistä.

Kello 19:n aikaan levottomuudet alkoivat jälleen ja poliisi joutui palaamaan paikalle yrittääkseen rauhoittaa tilannetta. Johanssonin mukaan tappeluun osallistui kaksi ryhmittymää, joiden joukossa oli jälleen miehiä, naisia ja lapsia. Kahdeksaan mennessä osapuolet olivat hajaantuneet ja poliisi saattoi taas poistua alueelta.

Tietojen mukaan tappeluun olisi ottanut osaa noin 50 ihmistä. Sairaalaan joutuneen naisen vammoista ei ole tarkempaa tietoa.

 

Lähteet: Nordfront, Smålandsposten