Koti Uutisia Eurooppalaiset osoittavat solidaarisuutta Syyrialle

Eurooppalaiset osoittavat solidaarisuutta Syyrialle

8

UK_eurooppalaiset_osoittavat_solidaarisuutta

European Solidarity Front for Syria -niminen solidaarisuusjärjestö järjestää kesäkuun 15. päivä marssin Roomassa osoittaakseen solidaarisuutta Syyrialle. Marssipäivän ohjelma koostuu muun muassa lehdistötilaisuudesta, keskusteluista ja kokoontumisesta, josta on suora yhteys Syyriaan.

European Solidarity Front for Syria on antanut tukensa Syyrialle jo kuukausien ajan jakamalla tietoa myös sodan toisesta puolesta. Tietoa on levitetty niin verkossa kuin lukuisien Euroopan maiden kaduilla. Täysin vapaaehtoisten avulla toimivaan järjestöön voit tutustua heidän Facebook-sivunsa kautta: European Solidarity Front for Syria

 

 

Aiheeseen liittyen:
Syyrian kapinallisten otteet raaistuvat
Yhdysvallat uhkailee Syyriaa aseellisesti
Syyrian kapinallisia kannustetaan raiskaamaan
Syyrian konfliktin kolmas vuosi alkanut

8 KOMMENTIT

 1. Tätä kannatetaan! Syrian kansalla pitää olla oma itsenäisyys. Harmi että täällä Suomessa ei osaa liberaalinuoret asiaa arvostaa.

  • Samaa mieltä. Harmillisesti on median vaikutus purrut tavalliseen eurooppalaiseen. Olisiko se niin vaikeaa antaa Syyrian olla rauhassa?

 2. Ei minusta meillä ole mitään syytä tuntea solidaarisuutta näitä värillisiä roskakansoja kohtaan. Ne ovat kaikki vihollisia, aina ja ikuisesti.

  • Vihollisemme ei ole yksittäiset valtiot tai kansat (oireita ehkä) – vaan poliittiset ja taloudelliset järjestelyt jotka ovat mahdollistaneet, ylläpitävät ja edistävät nykyistä tilannetta ja kehityssuuntaa.

   “Vi#*n r*#ipäät ja ne*#!t” ja lapsenomaiset vihanpurkaukset ovat vain hukassa olevien puolustautumiskeinoja ahdistavassa tilanteessa. Hahmota kokonaisuus ja ajattele ennen kuin sylkäiset.

   • Matti ja VKR:

    Minä näen kokonaisuuden näin: Historian ammoisista ajoista saakka eri rodut ovat kilpailleet maasta ja vallasta ja näin tulee olemaan myös tulevaisuudessa. Pyrin omalla toiminnallani edesauttamaan oman rotuni menestystä tässä kilpailussa, jossa kaikki keinot ovat sallittuja. Kuvailisin taistelua valon ja järjestyksen taisteluksi pimeyttä ja kaaosta vastaan. Värilliset kansat kuuluvat selkeästi näihin kaaoksen voimiin, joten mielestäni on ihan perusteltua pitää heitä vihollisina, silloinkin kun he taistelevat suurempaa pahaa vastaan.

    Ei tällaisen mielipiteen luulisi aiheuttavan kansallissosialisteissa mitään kamalaa kiukkua tai turhautumista. Itsehillinnän puute on muuten vakava heikkous (huomaan tätä turhan usein itsessänikin), josta on syytä pyrkiä eroon.

    Leo: Miten me voisimme millään merkityksellisellä tavalla tukea syyrialaisia kun emme pysty puolustamaan edes omaa rotuamme ja maataimme? Ja jos meillä olisikin resursseja auttaa heitä, minä kohdistaisin avun mielummin valkoisille kansoille kuten kreikkalaisille.

    • Sen oman nakkikioskin kulman puhtaana pitäminen ei nykypäivän maailmassa vaan enää toimi, harmi. Tokihan itsekin mielummin keskittyisin ajattelemaan vain ja ainoastaan valkoisten eurooppalaisten tulevaisuutta Euroopan maista käsin. Harmi vaan kun meidän(kin) tulevaisuudesta päätetään ympäri maailmaa.

     Ja aika härskiä on puhua kokonaisuutena värillisistä kansoista, onpahan tuollainen oikea syyrialainen jotain aivan muuta kuin esim. Romanian romani tai helsinkiläinen somali.

     Ja tuskin solidaarisuuden osoittaminen vaatii keneltäkään liikaa? Se, että pyritään tuomaan julkisuuteen konfliktin molemmat puolet, läväytetään julistetta seinään ja väännetään muslimifobiasta vihreänä olevan kaverin kanssa Syyrian tilanteesta, tuskin vaatii kamalasti resursseja. Tulokset voivat silti lämmittää Syyriassa taistelevien mieliä enemmän kuin arvaakaan.

  • Kiristääkö paljonkin vanne päätäsi? Melkein haluaisin kuulla lisää perusteluita mielipiteellesi, mutta kommenttisi perusteella tuskin olet kykenevä mitään lisäämään. Syyrian konflikti on kuitenkin jälleen maailman valtasuhteiden pelikenttää, ja jos Yhdysvallat ja Israel liittolaisineen pelin vievät, jää taas yksi kansa ja valtio “demokratian” ansaan. Kuinka monta Libyaa, Palestiinaa, Irakia, yms. maailmaan vielä tarvitaan? HP taitaa olla noita kuusisakaraisen tähden kannattajia.

  • Niin pitkään kun Syyria taistelee sionistien palkkamurhaajia vastaan, on Syyriaa tuettava jollakin tavalla.

Comments are closed.