Koti Uutisia Joukkomaahanmuutosta ehdotetaan “ratkaisua” Japanin väestökehitykseen

Joukkomaahanmuutosta ehdotetaan “ratkaisua” Japanin väestökehitykseen

7

Japanin pääministerin neuvonantajat ehdottavat joukkomaahanmuuttoa “ratkaisuksi” maan laskevaan väestömäärään.

UK_Japani_joukkomaahanmuutto

Nordfront uutisoi hiljattain, kuinka Japani hyväksyi 11 turvapaikkahakemusta 5 000:sta viime vuoden aikana. Länsimaihin verrattuna etnisesti homogeeninen Japani saattaa kuitenkin tulevaisuudessa tuhota maansa joukkomaahanmuutolla.

Japanin pääministeri Shinzō Aben neuvonantajat ovat ehdottaneet 200 000 maahanmuuttajan päästämistä maahan vastaisuudessa joka vuosi. Tätä ehdotetaan “ratkaisuksi” väestömäärän jatkuvaan laskuun.

Vuonna 2050 Japanin väestön arvioidaan vähentyneen 97 miljoonaan nykyisestä 127 miljoonasta. Syntyvien lasten lukumäärä on nykyään vähäinen ja iäkkäämmän väestön osuus kohoaa puolestaan vuosittain.

Ehdotus joukkomaahanmuutosta ei ole kuitenkaan saavuttanut suurta suosiota maassa. Kirjailija Ayako Sono kirjoitti suurilevikkisessä Sankei Shimbun -sanomalehdessä, että mikäli tällaisia määriä maahanmuuttajia saapuu Japaniin, täytyisi eri väestöryhmien elää toisistaan erillään rodullisen alkuperän mukaisesti.

Lähteet: Nordfront.net, Aftenposten

7 KOMMENTIT

  1. Japanissa naiset haluavat elää sinkkuina, koska lapsen saaminen tarkoittaa käytännössä työuran loppua ja jämähtämistä kotiin. Miesten kohdalla taas digitalisaatio ja popkulttuuri on vääristänyt koko seksuaalisuuden, eikä joidenkin tutkimusten mukaan heitä edes oikea seksi kiinnosta. Lisäksi menestymispaineet saavat miehet ajattelemaan ennemmin työtä kuin perhettä. Eli mitään nopeaa “babyboomia” ei ole Japaniin luvassa.

    Japanin kohdalla maahanmuutto on erityisen hankala kysymys, sillä sopivia siirtolaisia on vaikea löytää: Kiinalla ja Korealla on omat väestöongelmansa, ja maat ovat edelleen katkeria Japanille 1930-1940-lukujen sodista (esim. 30 miljoonaa kiinalaista kuoli Japanin suurvaltaleikissä). Muualta tuleva maahanmuutto taas olisi etnisesti niin erilaista, ettei assimilaatio voisi onnistua. Eli Japanilla on pelkkiä huonoja vaihtoehtoja.

    • Luultavasti se tarkoittaisi lähinnä filippiiniläisiä hoitsuja hoitamaan vanhuksia ym. Muilla aloilla tuskin tulee työvoimapulaa Japaniin kun maassa on automaatio ja robottien käyttö niin edistyksellistä.

  2. Vielä lisää väkeä jo niin täyteen ahdetulle saarelle?! Ratkaisu olisi toimivassa ja konservatiivisessa perhepolitiikassa. Silloin Japani olisi Japani.

  3. Ei muuta kun somalaista sinne savannien soturit rikastamaan raiskaustilastot uuteen uskoon, sehän tuossa on taka-ajatuksena.

  4. On mahdottomuus että väestö kasvaisi jatkuvasti, tulee rajat vastaan. Ongelma on velkaperusteisessa talousjärjestelmässä johon kasvun pakko on sisäänrakennettu.

    Jos väestö välillä vähenee niin ei se tarkoita että siitä tulee kierre joka päätyy lukemaan nolla. Maahanmuutto ja rodunsekoittaminen on isäntäkansalle kertaluokkaa suurempi uhka.

Comments are closed.