Koti Uutisia Joel Bjurströmer Almgrenille odotettavissa seitsemän vuotta vankeutta

Joel Bjurströmer Almgrenille odotettavissa seitsemän vuotta vankeutta

1

Syyttäjä vaatii äärivasemmistolaisterroristi Joel Bjurströmer Almgrenille seitsemän vuoden vankeusrangaistusta lukuisista rikoksista. Lopullinen tuomio julkaistaan 29. huhtikuuta.

Västmanlandin käräjäoikeuden maanantainen päätös tuomita kaksi Revolutionära Frontenin johtavassa asemassa olevaa jäsentä sakkoihin ja viiden kuukauden vankeusrangaistukseen kuin myös päätös vapauttaa neljä muuta syytettyä kaikista syytteistä on saanut osakseen runsaasti kritiikkiä. Syyttäjä Helena Lundgren on päättänyt valittaa virheelliseksi kutsumastaan tuomiosta hovioikeuteen. Hän kommentoi, ettei ole ikinä nähnyt mitään vastaavaa. Hän myös ihmetteli, miksei käräjäoikeus noteerannut yhden syytettynä olleen naisista tunnustusta ja muiden rikoksentekijöiden ilmiantamista chat-keskustelussa.

Lähde: Nordfront.se

1 KOMMENTTI

  1. Tunnustus on kyllä syyksi luettava. Mutta Chat ei sitä lainopillisesti ole. Se on “toisen käden tietoa” ja paikalle pitäisi saada joku joka on itse nähnyt. JOs Chat olisi todistusvoimainen kanava, niin silloinhan sinne voisi huudella kenen tahansa nimiä tai nimillä.

Comments are closed.