Koti Uutisia Jewish Defence League riehui Pariisissa

Jewish Defence League riehui Pariisissa

5

Äärijuutalainen ryhmittymä Jewish Defence League otti yhteen palestiinalaisten oikeuksia puolustaneiden mielenosoittajien kanssa tiistaina Pariisissa. 150 juutalaismiestä rymisteli pitkin Pariisin katuja aseinaan muun muassa tuoleja, metallisia pöytiä, keppejä, rautaputkia ja pippurisumutetta huutaen rasistisia iskulauseita. Mellakkapoliisi ei pidättänyt yhtäkään Jewish Defence Leaguen miestä, vaikka nämä olivat vakava uhka yleiselle turvallisuudelle rähinöidessään keskellä kirkasta päivää.

UK_JDL_riehui_Pariisissa_1

UK_JDL_riehui_Pariisissa_2

UK_JDL_riehui_Pariisissa_3

UK_JDL_riehui_Pariisissa_4

Ranskan presidentti François Hollande oli tätä ennen kommentoinut, ettei hän halua Israelin ja Palestiinan välisen konfliktin rantautuvan Ranskaan. Hollande tapasi keskiviikkona juutalaisen CRIF-ryhmän puheenjohtajan.

Ranskan juutalaisjärjestöt ovat viime kuukausina valittaneet antisemitismin noususta vedoten musliminuorten heihin kohdistamiin hyökkäyksiin. Videokameralta, joka on asetettu lähelle Place de la Bastillea, selviää kuitenkin Israelia lobbaavien ryhmien olevan aktiivisia hyökkäilemään palestiinalaisille ystävämielisten ihmisten kimppuun.

Sunnuntaina pidätettiin kuusi Palestiinan puolesta mieltään osoittanutta. Heitä syytetään yrityksestä murtautua kahteen synagogaan ja niin ikään heitä syytetään kahden juutalaismiehen haavoittamisesta.

Videon mellakoista voi katsoa täältä.

Lähde: Daily Mail

5 KOMMENTIT

 1. No niin, taas on antisemitisti-kortti pöydässä ja tällä kertaa he vastustivat terorismia. Jos oltaisiin oltu Saksassa niin antisemitisti-kortti olisi pöydässä ja silloin vastustettaisiin uus-natsismia. On se kätevää kun on tuollainen jokeri aina hihassa. Kauankohan se toimii tavallisilla sukankuluttajilla?

  On se kumma kuinka sionistit eivät osaa elää rauhassa ja ympäristöönsä sopeutuen. He käyttäytyvät kuin raivotautiset tai nurkkaan ahdistetu eläimet. Katsokaa nyt tätäkin lausuntoa:

  http://www.presstv.com/detail/2014/07/16/371556/israel-must-kill-all-palestinian-mothers/

  Se kertoo porukan sisällä vellovasta joukkohysteriasta. Kuka keksii suurimman valeen tei makaabereimman väittämän, pääsee parrasvaloihin ja häntä hännystellään. Lääketieteestä varmasti löytyy termi tällaiselle toiminnalle, mutta en ole varma riittääkö yksi diagnoosi siihen.

  Täytyy sanoa, että jos joku porukka ansaitsee pakolais-statuksen niin minusta he ovat Palestiinalaiset. Heidän maansa on valloitettu kansainvälisn yhteisäön tuella ja heitä on tapettu sinä aikana monta kertaa enemmän enemmän kuin toisen maaimansodan aikana kuoli euroopan leireillä:

  http://www.magneettimedia.com/wp-content/uploads/2014/05/RedCrossRecordsShowHolocaustDeathTollFRAUD.jpg

  Pakolais status siksi, että he vosivat jossain kansakuntana vahvistua, ja tulevaisuudessa vaatia maatansa takaisin itselleen. Sillä heillehän se kuuluu.

  • …meinasi jäädä tuo meidän EU:n statuksemme laittamatta. Kurkatkaapas noita taustalla olevia EU-logoja:

   http://euobserver.com/foreign/124979

   …kenenkäs käskyläinen se EU oikein onkaan? Itse olen odottanut sitä 13:sta tähteä tuohon keskelle, mutta huomattavasti selkeämpi se on näin. Eikä kukaan MEP:eistämmekään taida ymmärtää mistä on kysymys.

 2. Juutalaiset, tuo “jumalan valittu rotu”. Ei ihmetytä lainkaan, että Ranskan poliisilla ei ole pokkaa pidättää heitä.

Comments are closed.