Koti Artikkelit Jari Taponen väläyttelee kansallismielisten vanhempien lasten huostaanottoa

Jari Taponen väläyttelee kansallismielisten vanhempien lasten huostaanottoa

37

Poliittisena poliisina tunnettu Jari Taponen vieraili kuluvalla viikolla Islannissa veronmaksajien rahoilla osallistumassa seminaariin, jossa käsiteltiin “äärioikeiston” toimintaa. Taponen päivitti Twitteriä sitä mukaa kun sai uutta oppia.

Tapahtumasta motivoituneena Taponen vihjailikin tilillään, että kansallismielisten vanhempien lapset tulisi huostaanottaa, sillä näiden lapset eivät voi hyvin.

“Kuultua: ‘meillä (eräs Pohjoismaa) pohditaan taistelualueelta palaavien äitien lasten huostaanottoa. Juurikaan ei puhuta äärioikeistoekstremistien lasten huostaanotoista’

Nähdäänkö huostaanotto keskusteluissa jonkinlaisena rangaistuksena, vai lasten hyvinvoinnin varmistamisena?”

PolPon mukaan ISIS-alueelle keskelle sotaa lasten kanssa matkanneet terroristivanhemmat ja Eurooppalaiset kansallismieliset ovat samalla viivalla, kun puhutaan lasten hyvinvoinnista. Myös valtion lastensuojelulaitokset ovat PolPon mukaan parempi paikka lapsille kuin oma perhe, mikäli vanhempien poliittiset ajatukset eivät noudata liberaalia kasvatustapaa, jossa termi ‘vapaa kasvatus’ on uusi normaali.

Lähde: Twitter

37 KOMMENTIT

 1. Taponen noudattelee ajatuksissaan Neuvostoliiton linjaa, totuudenpuhujien sanoma ei saa siirtyä seuraavalle sukupolvelle, vaan lapset on siirrettävä marxistiseen aivopesuun.
  Onhan poliisin puolelta esitetty “koulutusvideo”, joka kehoittaa lapsia ilmiantamaan vanhempansa mielipiteen ilmaisemisesta (poliisitube, poliisileijona videot). Näin sairaaksi on siis yhteiskuntamme muodostunut.

  • Lueskelin goole haulla Jari Taponen tulleita viestejä, kannanottoja yms.
   Herää kysymys, onko Jari Taponen mielentilaltaan järkkynyt vai mielisairas?

   Lisään tämän huomioni kommenttiini, jos joku osaa vastata kysymykseen tai vaikka osaa valottaa Taposen elämää ennen poliisiksi ryhtymistä, olisi mielenkiintoista tietää mikä tämänkaltaiseen tilanteeseen on johtanut.

 2. Muistaako kukaan, mikä oli Neuvostoliitossa yksi tapa käsitellä vääriä poliittisia mielipiteitä? V: lasten huostaanotto

  • Hänhän voi kokeilla sitä huostaanottoa,katotaan kuin käy punaterrorille

 3. Taponen on tyypillinen vihervasemmistolainen jolla on termit, historiantietämys ja asiayhteydet sekaisin. Onhan poliiseilla säännöllinen huumeseula?

  Äärioikeistoa ei Suomessa ole politiikassa. Oikeistoa edustaa RuotsalainenKieliPuolue ja Kokoomus.

  Jos Taponen tarkoittaa persuja, niin se on puoluekartalla keskustakonservatiivi.

  On todella omituista että poliisiksi on päästetty henkilö joka haluaa lisää lastenraiskauksia. Tilastojen mukaan jo puolet on ulkomaalaistaustaisten tekemiä.

 4. Kyllä tuo jätkä on ihan pihalla,hänet tässä pitäisi huostaanottaa.

 5. Ei mitään uutta. Itse jouduin kolme kertaa “yh-iskänä” lastenvalvojan puhutteluun koska olen avoimesti mikä olen, kansallismielinen suomalainen mies. Tämä aikana 2009-2012. Pelkästään nettikirjoittelun, koulussa lasten piirtämien hakaristien, avoimen kansallissosialistin omaavan käytöksen, jne myötä. Kritisoin lasten koulukirjojen totuutta vanhempainilloissa, jne. Polpo valvoi silloin ja valvoo varsinkin nyt uuden “tiedustelulain” myötä kaikkia ja kaikkea mikä ei kuulu suunnitelmaan. Jos on niin että tällä Taposella on omia lapsia niin uskon niin että tulevat järkiinsä kun silmät avautuvat murrosiässä. Toivotaan että osaavat puolustautua, kuten omat lapseni osaavat.

  • Kyllähän tuota itsekin annat ilmi itsesi. Hakaristien piirtely on vain ulkoinen merkki äärioikeistolaisesta, suoraan sanottuna fasistisesta ajatusmaailmastasi. Kasvatat lapsesi uhkaksi liberaalille ja oikeudenmukaiselle yhteiskunnalle.

   • Oikeudenmukainen yhteiskunta ei asettaisi oman maan asukkaita ainakaan huonompaan asemaan suhteessa laittomiin pakolaisiin ja valepakolaisiin. Se ei myöskään avaisi rajojaan. Liberalismi on kommunismia eikä siis oikeaa oikeudenmukaisuutta muutenkaan. Se on kaiken entisen vihaamista ja tuhoamista.

 6. Siis oikeestikko tuo edes kehtaa verrata isislapsia lapsiin joiden vanhemmat yrittää tehdä kaikkensa ettei suomesta tule isiksen kaltaisten ihmisten sotatanner. Kuinka tuommonen saa olla tuossa virassa ? Kuvottavaa !!

 7. Tämä poliittinen sekä näkyvä pollari ei ole huolestunut Suomen kohtalosta, nuorisosta eikä vanhuksista yhtään. Häntä ei mitenkään huoleta edes rehottava väkivalta/huumerikollisuus + multikulttuuri jengit missä näkyy porukassa narkkeja, manneja, somaleita että arabeja.

  Elämäntehtävä näkyy siis Taposella olevan kansallismielisten häiriköintiä, uhkailua, pelottelua ja porvari feministi sekaporukan kanssa julkiesiintymistä mediassa ja somessa.

  “Vasemmisto saattaa eräänä kauniina päivänä havaita, että sen parlamentaarinen voitto ja todellinen tappio osuvat yksiin.”

 8. Onko tolla äijällä itsellään lapsia,jos niin ehkä kannattaisi harkita niiden huostaanottoa kun faijalla viiraa noin pahasti.

 9. Mikäli tätä fantasiapoliisia ei poliisijohto erota, sen saattaa tehdä siviilikenttä..

 10. Herää kysymys, että kuinka monta anonyymiä lastensuojeluilmoitusta kansallimielisten/kansallissosialistien lapsista tämä Taponen on jo tehnyt?

 11. Miten tämä paskiainen edes kehtaa? Tämä vitun mulkku on suoraan KGB:sta, aika monta kymmentä tuhatta lasta saa ottaa huostaan, jos meinasi ruveta kansallismielisten lapsia viemään vanhemmiltaan.

  • Tuo kokovartalomulkkuhan jauhaa yhtä ja samaa läpi koko twiitin keskustelun. Onko ihan tolpillaan?

 12. Ottanemme huomioon, että PolPo ei vaadi ISISin kieltämistä. Koska juutalaisten perustama, rahoittama, aseistama ja suojaama ISIS toimii juutalaisten käsikassarana, ja samalla kun ISIS murhasi jo satoja tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa – ISIS ei koskaan hyökännyt yhdenkään juutalaisen kimppuun tai israelilaista kohdetta vastaan.

  PolPon lasten huostaanotolla uhkaamisen ilmeisenä tarkoituksena on pelotella kansallismielisiä ja kansallissosialisteja siinä toivossa, että osa lopettaa taistelun ja osa ryhtyy sellaisiin tekoihin, joiden perusteella heitä voidaan vangita (tai surmata pidättämisen yhteydessä).

  PolPon on ilmeisen vaikea toimia poliittista kansanliikettä vastaan, ja siksi PolPo kärjistää ja toivoo, että aatteellinen vastarinta olisi muuttunut väkivaltaiseksi ja terroristiseksi – koska sellaisen tukahduttaminen olisi PolPolle helppo tehtävä.

 13. Varmaan tähän käytettäisiin Saksasta tuttua reseptiä eli koulussa ja päiväkodissa liian hyvin käyttäytyvät ja liian siististi puetut lapset otettaisiin huostaan.

 14. jokaisen huostaanotetun kansallismielisen lapsesta tulee 100 kertaa parempi soturi. kärsimys, nöyryytys, vääryys tekee ihmisestä pedon, niitä vastaan jotka ovat vastuussa, joten antaa mennä vaan.

 15. Miksi ei yllätä, että tällaiset ehdotukset tulevat yleensä vasemmalta puolelta.
  Taposen kommentti on Eu:n arvojen mukainen. Tämä “fasistien” uhkailu ja vainoaminen ovat tapoja, jolla (((Eu))) pyrkii vahvistamaan integraatiota, jossa sisäinen vihollinen tullaan tulevaisuudessa eliminoimaan/likvidoimaan.
  Mikä parasta, vihollinen on sama vasemmanpuolen edustajilla, joten he ovat oikeita henkilöitä ajamaan tätä kommunistisen diktatuurin alkusoittoja, johon demokratia lopulta tulee johtamaan.

  Fasisti- ja kansanvihollisleirejä odotellessa.

 16. Kuusamossa on kuunneltu Taposen ja muiden viha-stalinistien rasistisia ohjeita – siellä ovat matut riehuneet väkivaltaisesti koulussa, seurauksena että uhri, 14-vuotias lapsi, OTETTIIN HUOSTAAN, ja tekijät ovat vapaalla jalalla!

  Tämä on suoraa bolshevistista sodankäyntiä seuraavaa sukupolvea vastaan. Milloin vastarinta alkaa tehdä asialle jotakin???

  PS. Itä-helsingissä kävi taannoin samoin – matut uhkasivat murhata veitsellä uhaten, ja lapsi joka yritti saada apua ja sai tapahtuneesta todisteen kännykkävideolle POISTETTIIN KOULUSTA – siirrettiiin VAMMAISTEN luokkaan!

  Lapsi siis tuhottiin tietoisesti, koska tämä älysi puolustautua vihervas-väkivaltaa vastaan.

 17. Taponen olisi parempi pappina tai sosiaalityöntekijänä, pois poliisin virasta välittömästi.

 18. Suvakit erityisesti polpo = poliittinen poliisi on jo useita vuosia käynyt kansallismielisten lasten kimppuun. Täysin perättömillä lastensuojeluilmoituksilla, mikä surullisinta yli puolet perättömistä lastensuojeluilmoituksista on mennyt läpi. Valitettavasti Suomessa käydään täyttä sotaa jo. Monikulttuurisuuden ja avoimien rajojen kannattavat tekevät mitä tahansa, jotta Suomi saataisiin islamisoitua.

 19. Saakeli noi viherkommarit on saastaa meidän keskuudessa. Saitraita ne on päästään – ihan jokainen.

 20. Mikäli sharia lain vastustaminen on vihapuhetta niin sen kannattaminen on kivapuhetta.
  Olen Taposen kanssa samaa mieltä, sharia laki peliin muslimeille suomessa. Silloinhan noi raiskarit ois päätä lyhyempiä! Ei taida ihan tarkoittaa tota?
  Sharia lain mukaan Kristityn raiskaaminen on velvollisuus eikä rikos.
  Tämä taitaa olla se Taposen motiivi?

 21. Oliskohan kiva olla tollanen pellepoliisi, joka heittää jatkuvasti skeidaa isolla palkalla? Varmaan päivän päätteeksi tyytyväinen olo “saavutuksistaan”.

Comments are closed.